icon

Dovolenka na tom istom mieste

21. aug 2023

Ahojte vsetci. Moja kamoska isla dvakrat v sezone na dovolenku na to iste miesto. Ja tomu vobec nerozumiem.

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
21. aug 2023

Asi sa jej tam extremne pacilo😉 Preco chces tomu rozumiet?

motogirl699
21. aug 2023

A?

pribinak
21. aug 2023

Veď chod aj Ty

elanor
21. aug 2023

no a? tak sa jej tam pacilo, co je natom?
My sme boli minuly rok niekde, a uvazovali sme este na konci leta, ze zbehne tam este raz, len nakoniec sa zmenilo pocasie na poslednu chvilu, tak sme sa nato vykaslali. Boli sme tam tento rok, uplnou nahodou presne v tom istom termine, a este aj tu istu izbu sme mali ako minuly rok. Decka sa tomu tesili, 3 mestre skakali.
A buduci rok tam chceme ist zase. Nasa vec. Nam sa paci, my sme spokojni, a nech si mysli kto chce co chce, jeho problem.
Nezavid a chod aj ty.

siska53
21. aug 2023

Mozno ma Alzheimera a zabudla, ze tam uz bola.

zafir01
21. aug 2023

Syn si teraz tretí krát naložil guláš .. tiež tomu nechápem ,ale keď je spokojný .... 😀

patka06
21. aug 2023

V čom je problém, asi sa jej tam páčilo
Tiež chodíme na to isté miesto k moru

zafir01
21. aug 2023

@siska53 😂

mandzula
21. aug 2023

@autor ked ta to tak modruje, tak sa jej na to opytaj.

peter0123
21. aug 2023

A? My sme desať rokov chodili minimálne dva krát ročne na to isté miesto.

vanilkovazmrzka
21. aug 2023

A comu nerozumies?

To znamena, ze isla na to iste miesto, lebo mala volno a pacilo sa jej tam.

petamich
21. aug 2023

a to je zakazane? tiez chodime 2x za sezonu na to iste miesto na wellness, lebo sa nam tam paci

autor
21. aug 2023

Je to cudne.

muchotrafka298
21. aug 2023

Ja som bola napriklad 3x v Lisabone, lebo to tam milujem a isla by som aj dalsi 🙂

autor
21. aug 2023

Pytam sa jej to dookola ze preco a ona to nevie vysvetlit.

lienka9
21. aug 2023

Aj my ideme tento rok 2x na to iste miesto a vobec nam to nevadi :D

felycity
21. aug 2023

vôbec nevadí, že to mu nerozumieš, dôležité je, že ona vie, čo robí , ja tiež nerozumiem, prečo sa na to stále pýtaš kamarátky, je to čudné ...

bessie12
21. aug 2023

Nie je to čudné. Ked sa mi páči nejaké miesto, tak sa tam opakovane a rada vraciam aj niekoľko krát do roka ak je možnosť.

sasa1310
21. aug 2023

tak 2x ešte ako tak. Ale 10x je veru dosť. Mne nestačí ročná dovolenka v práci, ani celý môj život pravdepodobne nebude, aby som navštívila všetky miesta, ktoré by som chcela.
Samozrejme, že sa bavíme o dovolenke a nie návštevy mesta na 2-3 dni

simsalabim
21. aug 2023

Co je na tom cudne. Aj ja mam oblubene miesta, na ktore sa rada vraciam.

ema22270
21. aug 2023

Jejda, co je na tom cudne? My sme boli uz 3x na Menorce - lebo sa nam tam pacilo (Menorca je maly ostrov). V juni sme boli v Taliansku autom a ak by sme sa nesli stahovat, premyslali sme ist na to iste miesto s kamaratmi koncom augusta, lebo tam je fajn a boli sme tam aj min rok. Ked mas nieco overene, nema to co zaskocit - aj v Bystrej sme boli uz 3x tento rok na pobyte s detmi a preco? Lebo viem, co mam od toho hotela cakat, super jedlo a super wellnes. 😊 takze tu mas vysvetlenie a kamosky sa uz nemusis ani pytat. 🙃

laurikagab
21. aug 2023

aj my sme boli minuly rok cez letne prazdniny 2x na tom istom mieste..rozpocet dovolil a pacilo sa nam tam.

riqueza
21. aug 2023

V Tatrach som bola urcite viac ako 30x za poslednych 6 rokov.a este pojdem aj milionty krat.milujem ich 🙂

kakakina
21. aug 2023

Mat tak takéto problémy 🙈!

bublinka1426
21. aug 2023

@kakakina presne to som isla napisat. kebyze ma taketo veci trapia....

miskakyska
21. aug 2023

..Tebe sa doteraz nikde tak nepáčilo, že si zatúžila sa tam vrátiť?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nikpa
21. aug 2023

Načo sa jej to pýtaš dookola? Musíš byť dosť otravná.

siska53
21. aug 2023

Tak chod aj ty dvakrat na to iste miesto a mozno to tiez nebudes vediet vysvetlit. A potom mozes zalozit temu: Bola som dvakrat na tom istom mieste na dovolenke. Neviete preco?

simona20201309
21. aug 2023

Moja kolegyňa chodí celý život na to isté miesto do chorvátska, do toho istého apartmanu. S majiteľmi si už chodia aj na svadby svojich detí a termín majú automaticky rezervovaný na celý mesiac v lete.
A prečo? Lebo tam majú všetko čo potrebujú a co ich napĺňa. Nemajú dôvod skúšať nové.
A tvoja kamoška tam možno ma nejakého napadnika🙂

hladamematku
21. aug 2023

😂😂😂😂

mirkam3
21. aug 2023

Tak asi nebudete až take kamošky, ináč by si jej rozumela (a nezakladala by si o kamoske anonymnú temu na fóre)

Strana
z2