Dovolenka od 27.6.2014 v Chorvátsku
ahojte žienky.ktorá z vás ide na dovolenku v tomto termíne? my ideme do chorvátska autom na Bašku Vodu .bez stravy ,takže budem trošku variť.ideme na 12 dní.založila som túto diskusiu,aby sme si pokecali o tom čo zoberieme-lieky,veci,poprípade potraviny. kolko vreckového a tak.u mňa už pomaličky začína taká preddovolenková nervozita,síce ešte len taká malá ale už tu je.veď je to za 6 týždňov.to je tu raz -dva 🙂
och zavidim vam zienky 🙂 pred rokom sme tiez uz tak odpocitavali chorvatsko, toho roku zatial nejdeme..este uvidime
co sa tyka pocasia nezufajte, urcite bude fajn, my sme sli hned zaciatkom prazdnin, tu boli 20 st. teploty a tam cez 30, voda bola studensia, ale dalo sa kupat...boli sme na pagu
@audiova caf drahaaaa...uz len 14 dniiii jupiiiii...ja uz mam maso v poharoch aj vo vlastnej stave aj moravskeho vrabca a chlopy scu aj kapustnicu tak budem aj to varit a zavarat buduci tyzden...nasla som inak baby taku radu niekde pre tie co budu mat na apartmane aj trubu recept,ze sypke suroviny na kolac z kysleho mlieka nasypat do pohara nejakeho a tam len zamiesat s olejom a acidkom a upiect....netreba brat kilo muky atd...ja mam doma tri sladke rite tak si to pripravim....na to uz len lekvar a kokos trebars 😉
@trasko to s tým koláčom nie je zlý nápad 🙂.ja budem robiť to mäso budúci víkend a ten posledný týždeň ešte zavarím mäso ma šťave.viac nebudem zavárať.mám doma ešte jeden 0,5l pohár zarobený na čínu.takže len osmahnem kuracie prsia,vylejem tam ten pohár a hotovo+ ryža alebo krumple.
tento víkend musím dať dopucu auto a máme doma lúskanie 🙂 hrachu
ja tak neznášam tieto posledné dni,neviem čo mám spraviť skôr 🙂
ahojte my ideme od 27.6 na tyzden do makarskej s 20 mesacnym spuntom, je tu niekto kto ide tiez?
Kočky nezabudnite dačo na alergiu. Do uší sú dobré Burow kvapky. Ja vždy pribalím aj Fatru/ tú s červeným krížom/, dobrá pri hnačkách, vracaní aj po opici....
Kto sa chysta na dovolenku do Chorvatska - Tucepi? Ake mozeme ocakavat pocasie? Ideme od 10.7
Jaj dufam ze bude teple more, lebo potom mi bude luto peniazkov......
dievčatá aké ste mali počasie?
@erzulik aké ste mali počasie?
@katik80 všetko v poriadku?
@bublinka127 Všetko bolo OK. Počasie prvé 3 dni všelijak aj búrka ale potom horuce a more úžasné. Ked sme odchádzali 21.7. začínali zas na pár dní burky.
@bublinka127 prve tri dni burka ale nam to neprekazalo kupali sme sa ostosest stdena voda nam nerobila ziadne problemy, potom teplucko a more teplucke

Dobry recept na maso, nam sa ale nezmesti, kedze ideme 5ti v jednom aute a potrebujeme hlavne zbalit jedlo malej. Tak ja berem len take zakladne ako sackove polievky, spagety a morkadelu.
Lidl budeme mat do 10 min. autom, takze hadam tam nakupime potrebne veci,