icon

Dovolenka pri mori s odletom z Viedne: Ako začať?

19. jan 2025

Ahojte, rada by som isla so synom 1x na dovolenku k moru, ale ak to ma byt v mojich moznostiach budem potrebovat hladat nejaky zajazd cez rakuske/nemecke cestovky, kedze su lacnejsie. Nieco s odletom z Viedne. Prosim vas cez koho chodite/hladate? Na co si dat pozor? Ako to funguje - zmluvu podpisem elektronicky?

martinmmartin
19. jan 2025

kolko ludi, ake veky, ake su ocakavania, aky je rozpocet? Jedna/dve cimry? strava vo vlastnej rezii mozna? kedy ( prazdniny /mimo prazdnin)

autor
19. jan 2025

@martinmmartin 1 dospely a 1 dieta (5 rokov), rozpocet: idealne do 2000e, 1 izba a najlepsie all inclusive, ocakavania: hlavne pekna plaz a more + ciste izby a dobre jedlo, hocikedy od konca juna do konca augusta

belllinka
19. jan 2025

@martinmmartin mas pre nu snad nejaku super ponuku?
Autorka ved hladaj cez Inviu a zaklikni aj rakuske cestovky

martinmmartin
19. jan 2025

No ved vsak to su nutne koordinaty aby to tu vobec k niecomu viedlo. Kukni na lastminute.de a mas - sa zmestis do budgetu pohldne

belllinka
19. jan 2025

@martinmmartin treba citat s porozumenim, ona nehlada konkretnu ponuku s cenou

renesance80
19. jan 2025

cez Inviu

slavomira236
20. jan 2025

Ja som minuly rok isla na cyprus cez slovensku s dcerou v pohode sme sa zmestili do 2000. No boli sme na last minutke. Vo first minute tiez kupis..pre 2nieje problem aj last minute najst. Cyprus s 5rocnym ideal co sa mora tyka

tenerifka
20. jan 2025

TUI