icon

Dovolenka s malými deťmi - Chorvátsko

katarina092
8. aug 2022

Ahojte,
Prosim Vas mate niektora skusenost s dovolenkou v Chorvatsku s malymi detmi? Najviac sa obavam cesty - rada by som vybrala nieco kde by sme vedeli byt uz za 6 hodin autom.. pocula som o Istrii, da sa tam byt za podobny cas?
Vdaka za odpovede🙂

Strana
z2
76california
10. aug 2022

Pre deti odporucam jednoznacne Nin, resp. v tejto oblasti - dlhe pieskove plaze,

velmi nas oslovila tento rok dedinka Sabunike, velke detske ihriska - kde sa zabavia deti aj večer, aj tie staršie. V noci maximalny kľud. Sli sme z jedneho dňa na druhy, ked som cez facebook sa nakontaktovala na Slovenku, ktora mala apartmanovy dom,
na druhy den som pozhanala este krajsie a aj lacnejsie ubytovanie pre nasich znamych, kto by chcel kontakt - kludne do IP. Majitel hovori po nemecky.

domiklik
10. aug 2022

@matkahelka ja som nasla ubytko ešte doma, bookovala som ho 2 dní pred dovolenkou o 20:00, niekto ho zrušil, takže dá sa to, len treba striehnu, kto co zruší... Aj v rôznych cestovateľských skupinách každú chvíľu niekto ponúka dovolenku lebo nemôže ísť... Ale áno, keď chceš za dobré peniaze v dobrej lokalite, musíš si ho zabookovat rok dopredu a samozrejme mimo sezóny, vtedy sa všetko prispôsobuje Nemcom...

mikusiatko
11. aug 2022

@katarina092 pred týždňom sme sa vrátili z makarskej, cesta cca 10 hodín aj s cikpauzou. Išli sme s 5 ročným a 7 mesačným. Cesta úplne v pohode a na dovolenke si to užívali obaja. Starší bol pri mori prvý krát keď mal 15 mesiacov.

bambi2121
16. aug 2022

My sme cestovali z 10 m v nocido Splitu,z Košíc,prespal celu noc....pohodicka

Strana
z2