Dovolenka Sardínia - Stintino

sandra551
27. máj 2015

Ahojte! Rozmýšľame nad dovolenkou na Sardínii. Viete mi niekto poradiť pláže vo vzdialenosti od letiska Alghero tak do hodinky cesty? Máte niekto skúsenosti s hotelmi a službami na Stintine? Prípadne, kde sa podľa Vás nachádzajú najkrajšie pláže na Sardínii? Ocením každú radu. Ďakujem!

lilienlukacs
31. máj 2015

Ahoj, mas uz nejake info? ja by som chcela ist tiez na Sardiniu ale neviem najst dobry hotel vhodny pre mladych ludi aby tam vecer bol aj nejaky nocny zivot.

sandra551
autor
1. jún 2015

@lilienlukacs No nemám :( Ja som na Sardínii bola ako malá na 3 týždne a pochodili sme vtedy celý ostrov. Teraz po 15 rokoch sa tam chcem vrátiť s partnerom, ale máme víziu nájsť proste nejaké super miesto nie ďaleko od letiska a tiež by som chcela nočný život, nejaké pekné historické centrum. Čo som pozerala tak Alghero samé o sebe je veľmi pekné mestečko, krásna architektúra. Ale zasa na pešiu vzdialenosť z tade nie je žiadna pláž, resp. nenašla som, sú tam nejaké jaskyne blízko ževraj aj pláže ale všetko je skôr také divoké. Stintino je prekrásne, ale tam som našla dokopy nejakých 10 hotelov, to ubytovanie sa mi ale vôbec nepáči a tiež nie je priamo pri mori. Ocenila by som každú radu!

lilienlukacs
1. jún 2015

Ahoj, ja mam ten isty problem ako ty! Cakam na ponuky cestovnych kancelarii dneska by mi mali nieco poposielat, tiez checem ist s manzelom dieta nemame takze hladame nieco ako ty aby sme sa tam mali aj kam vecer ist prejst alebo co pozriet. Plaze su nadherne co som videla obrazky chcela by som nejaku velku s bielym pieskom najlepsie. Ak mi nieco poslu cestovky tak ti preposlem. Pripadne sa Sardinie budem musiet vzdat a pojdeme Kalabria alebo Sicilia. ☹ len najviac som tuzila prave po sardinii ale vela tych hotelov je uplne na samote daleko od centier... neviem co by sme tam vecer robili ak tam nie je ziadna promenada alebo podobne.

sandra551
autor
1. jún 2015

@lilienlukacs No presne... Inak na Sicílií máš tiež nejaké tipy, blízko letiska Trapani? Mala som tam bohužiaľ rovnaký problém nájsť niečo s plážami, blízko letiska a nočný ruch k tomu. Ak budeš mať nejaké tipy od cestoviek, to by si bola milá, keby si niečo posunula. Som zvedavá. Ale ja som pozerala všetko na bookingu, a veru ubytko čo by vyhovovalo tam nie je.
My pôjdeme teda asi zas na Malorku, čo nie je vôbec zlé, tam je to s tým prepojením všetkého čo chcem asi tá úplne najlepšia voľba 🙂

lilienlukacs
1. jún 2015

S malorkou si spokojna? ja hladam hlavne kransne plaze kedze na plazi vylehujeme od rana🙂 A nechcem nieco preplnene kde to bude hlava na hlave.

sandra551
autor
1. jún 2015

S Malorkou som najspokojnejšia. Mám pochodených nejakých 7 ostrovov v Chorvátsku, asi 5 Grécko, Taliansko aj pobrežie, na Sardínii som bola, ale zo všetkého rozhodne Malorka bola TOP. More je tam prekrásne aj na známych plážach, služby a jedlo sú tam bezkonkurenčné a v Palme to naozaj žije. Je to veľké mesto s historickým šarmom, sú tam kluby, super reštaurácie, rušné uličky. A žije to tam do rána každý deň. Bežne sme boli na pláži do desiatej večer a na večere sme chodili o pol noci. A je tam veľmi teplé more. Minulý rok začiatkom júna bolo 28 stupňov vo vode. Určite odporúčam. Ja idem budúci týždeň opäť a neviem sa dočkať! A asi opäť teda v júli, ak nenájdem niečo schopné na Sardínii.

lilienlukacs
1. jún 2015

Ahoj, zatial mi poslali ponuky len na Kalabriu, cakam este na ponuky k Sardinii, Preposlala by som ti potom co mi odporucili.

tatianamt
1. jún 2015

Ahoj, ja Sardíniu milujem. Pracujem v cestovke, takže ju mám pochodenú krížom krážom.
S manželom a dcérou sme už boli niekoľkokrát v hotel Colonna Beach (hotel je super a more nemá chybu): http://www.palmtour.sk/katalog/product/29126-Ho...
alebo Palmasera Village (super pomer cena - kvalita): http://www.palmtour.sk/katalog/product/18741-Ho...
prípade niečo luxusnejšie:
http://www.palmtour.sk/katalog/product/18842-Ho...
Ak budete mať záujem o viac info, kľudne píšte 🙂

lilienlukacs
1. jún 2015

@tatianamt Ahoj, mozem sa spytat colonnna beach som uz pozerala ale potrebujem nieco blizko centra alebo dedinky jednoducho aby sme s manzelom nemuseli vecer sediet na hoteli ale mali kam vecer vybehnut.
premyslam aj nad Kalábriou, co hovoris na tu?Dakujem za kazdu pomoc🙂

sandra551
autor
1. jún 2015

Ja by som ocenila niečo blízko Alghera. Ako prenajímať si auto a cestovať 3 hodiny z letiska... to sa mi zrovna nechce... 😖

tatianamt
2. jún 2015

@lilienlukacs Kalábria je tiež krásna. Samé pozitívne recenzie. Odpísala som do správy, tak pozriem aj tú Kalábriu 🙂

lilienlukacs
3. jún 2015

Ahoj, nasla si vcera nieco,?

sandra551
autor
18. jún 2015

@lilienlukacs Ahoj, ako si na tom s hľadaním dovolenky? Už máš niečo vybrané? 😵 Ja som sa už vrátila z Malorky, bolo úplne super a dneska som akurát kúpila letenky na Sardíniu, ideme o 3 a pol týždňa už sa neviem dočkať. Budeme v Alghere a v okolí sú také nádherné pláže, pôjdeme aj pár krát na La Pelosa 🙂 Z Alghera chodí pravidelne priamy autobus, takže všetky problémy som poriešila 😵

lilienlukacs
18. jún 2015

@sandra551 Ahoj, ano dovolenka zajednana ideme do oblasti Golfo Aranci malo by to byt v oblasti Costa Smeralda- Uz sa velmi tesim🙂

sandra551
autor
18. jún 2015

@lilienlukacs Tam som bola, je tam krásne 😵

janciig
27. feb 2016

@tatianamt
chceme ísť autom na Sardíniu , potrebovali by sme nejaké typy. Dve deti a dvaja dospelí.

eva.ballester
21. apr 2016

@janciig Este stale planujete ist na Sardiniu? Lebo ja som sice autom nebola, ale vela som o tom studovala a vychadza to velmi dobre trajektom, ked nemate psa, tak trajekt corsica ferries je najlacnejsi a plava rovno do Golfo Aranci. Ubytko odporucam urcite riesit sukromne, cize napriklad homeaway, airbnb alebo booking...

ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
micusa2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz