icon

Dovolenka Thessaloniki

8. jún 2023

Ahojte, kto ste boli v Solune odporúčate či nie? Ako to tam vyzerá koncom augusta začiatkom septembra? Vopred ďakujem za všetky odpovede a rady ❤️

daskasss
8. jún 2023

Chodím tam stále, podľa mňa najkrajšie mesto. Tak záleží ci s deťmi alebo nie, čo chcete robiť? Da sa byť priamo v meste,su tak skvelé reštaurácie ,kaviarne,trh...a da sa ísť loďou na najbližšiu pláž.

autor
8. jún 2023

@daskasss Ďakujem za odpoveď ❤️ Deti sú už veľké, väčšinou chcú byť na pláži ale snáď ich ukecam aby sme aj mesto pochodili. Nevieš mi poradiť nejakú stránku kde by som zistila ako funguje mestská doprava? Poprípade aj ktorú štvrť odporúčas - ubytovanie budem hľadať cez airbnb.

ls1997
8. jún 2023

Boli sme tam minulý rok a bola som fakt milo prekvapená. Neočakávali som od toho nič, ale rada by som sa tam ešte vrátila. Za 3 dní sme to všetko nestihli obehat, uzasne krasne mesto, zije to tam cez deň aj v noci( doslova v noci o 3 tam stretneš matky s deťmi v kocikoch na veceri) 😁V mori sa tam síce neokupes ale cca 20 min busom je more kde sa da ale dost spinave. Ale ako na spoznavanie historie a nocny zivot super. pripnem aj par foto.😇

ls1997
8. jún 2023