Dovolenka v Albánsku
Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s hotelom Fafa premium a hotelom Besani v Albánsku? Zaujímajú ma presne tieto 2 hotely. Plusy, mínusy.Boli ste niekto?
@mahatta dobrý prosím boli ste v Albánsku na dovolenke, aké more je teplé alebo studené
@mahatta more teplé
@vieramikloskova A ako je to s komármi prosím?
@vieramikloskova More bolo teplé, boli sme koncom augusta. Ja som mala pár štípancov od komára, ale okrem mňa nikto. Asi som pre ne príťažlivá 🙂.
@mahatta rozmýšľam či Turecko alebo Albánsko
@mima206 Na výlete sme neboli. Na výlety sa odchádzalo skoro ráno, nechcelo sa nám vstávať 🙂. Amr je malý hotel, priamo tam nebolo nič pre deti. Prechádzali sme sa iba po promenáde, ale úprimne nepamätám sa, či tam bolo nejaké ihrisko. Máme už veľkého syna. Myslím, že do mesta sa dalo ísť skôr autobusom, alebo taxíkom. Boli tam aj rodiny s malými deťmi, ale ja by som si asi na dovolenku s malými deťmi túto destináciu nevybrala. Viem, že tam boli aj veľké hotely, možno tie boli lepšie vybavené pre deti.
@mahatta jaj, ja som si ta pomýlila s @majlo1234 🙈 ona písala, že ma 2r dieta 🙈 vdaka za recenziu, stále rozmyslame nad tým albanskom ...alebo teda gréckom...ale keď to albansko cenovo vychádza o dosť lepšie 🤷♀️ len teda si nie som istá tými detmi ....ale dalo sa prejsť aspoň po meste, nejaká promenáda a tak ?
A teda @majlo1234 vy ste boli nakoniec v Albánsku?

@macik525 ten transfer, čo sme si riešili sami, to je komplikované - svokrov kamarát tam mal apartmán a poznal nejakého domáceho a ten domáci zohnal transfer...
V Durrese sa dá pozrieť historické centrum, je tam aj amfiteáter. A absolútne odporúčam celodenný výlet do Tirany - exkurziu do bunkra - Bunk´art 1. Je to obrovský, niekoľkoposchodový bunker - bolo tam aj divadlo, aj telocvičňa, aj triedy na vyučovanie, aj apartmán pre prezidenta, aj výsluchové miestnosti. Tam viete stráviť pár hodín. Potom sa dá ísť ešte lanovkou do hôr nad Tiranou.
More bolo ok, nebol tam plastový odpad.. raz som si myslela, že pri mne pláva plastový odpad, igelitový sáčok, no po chvíli som zistila, že to bola medúza. Voda nie je priezračne čistá, lebo je tam piesok, kt. sa víri. More je dlllho plytké, takže sa dá v pohode dozrieť na deti keď sú vo vode