icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

bberika
10. aug 2013

@marrrrrry Dakujem za odpoved.Este sa spytam,boli ste v tom Pomori cez cestovku?

marrrrrry
10. aug 2013

@bberika ano chodíme buď cez koalu alebo globtour - dobré skúsenosti !!! 😉

bberika
10. aug 2013

Aha,tak diky,idem to hned pokukat 🙂.

bberika
10. aug 2013

@marrrrrry To bol Bay alebo Sunny bay hotel?

marrrrrry
10. aug 2013
bberika
10. aug 2013

@marrrrrry Jaj,taky som zatial nenasla...

marrrrrry
10. aug 2013

@bberika idem ho presne kuk hned .-)

bberika
10. aug 2013

@marrrrrry Jaaaj,to ale nieje cez cestovku...Na to mojho muža nenahovorim... ☹ ...Tak mi este poradte kde sa ubytovat v Pomori,aby sme neboli daleko od vsetkeho a od veci ...

marrrrrry
10. aug 2013

@bberika my sme išly cez cestovku...tak to nevišm veru nepamatám si tie hotely naokolo .-(

bberika
10. aug 2013

Tak diky,len skoda,ze som tento aparthotel nenasla v ziadnej cestovke ☹ .Lebo by mi presne vyhovoval...Už ho asi nemaju v ponuke...Tak idem pokukat nieco ine.Pekny vecer či noc? 😉

bberika
10. aug 2013

@nataliamp Aj nejake ihriska su tam? Neboli velke vlny? Cez aku cestovku ste boli? Dakujem za odpovede 🙂

bambi9
18. aug 2013

Ahojte, neviem ci sa mi tu este niekto ozve ale rada by som pocula nazor na hotel Kotva.... ideme 3.9 .... pripadne ak niekto ide tiez na slnecne pobrezie, ozvite sa 😉

miavin
19. aug 2013

ahojte dievčatá - potrebujem poradiť asi ako každý začiatočník - chceme ísť s deťmi na dovču do bulharska - poraďte kam - do ktorej destinácie - aby bolo more čisté a pre deti kľud......prosíííím súrne 😉 😉 😉 😉

ludkazh
19. aug 2013

@miavin my ideme do Primorska....pred dvomi rokmi sme boli v Kitene v hoteli Lotos a sme boli spokojní.....More je tam čiste......:D....tak hadam budeme aj tento rok spokojní

bambi9
19. aug 2013

@miavin pred 2 rokmi sme boli v Pomori a tam sa mi pacilo ovela viac nez minuly rok v Primorsku 😖 ... tento rok som zvedava na slnečne 😉

legorka
19. aug 2013

@miavin my sme boli tento rok na Slnečnom pobreží a to ti neodporúčam, strašne živá rušná destinácia, na pláži hlava na hlave, žiadny kľud pre deti ako očakávaš. My sme zažili more najčistejšie v Primorsku.Treba však rátať s tým,že Čierne more nebude nikdy ako Jadranské.

miavin
19. aug 2013

@ludkazh @bambi9 @legorka dík moc....budeme hľadať

bambi9
20. aug 2013

@miavin my ideme sice na slnecne a viem ze je najviac rusne ale nas hotel je trochu mimo centra... a pravdupovediac na kazdej dovolenke bolo vzdy rusno 😀

miavin
20. aug 2013

@bambi9 čo sa hotelu kotva týka, kamoska bola min.rok, no moc nadšená nebola...vraj dlhé chodby a tak....

bambi9
20. aug 2013

@miavin dlhe chodby mi fakt vadia 😀 je to otazka naročnosti 😎

cestovka
20. aug 2013

ahojte, moja minulotyzdnova skusenost s kotelom Kotva - plny hotel ruskych deti - detske tabory, strava otrasna, smrad uz pred restauraciou a ako bonus - hnačkova viroza v celom hoteli. super!!!

miavin
20. aug 2013

@bambi9 veď to...no ale pekné okolie majú tam

alexsk
20. aug 2013

@ludkazh ahoj ludka, prosim ta a ako je v Kittene, mam na mysli, ci je tam co vidiet, v mestecku pripadne aj okoli, nejake vylety a aky bol ten hotel, lebo presne som na to dnes pozerala. More je kludne a co plaz, musle, vlny? dakujem

ludkazh
21. aug 2013

@alexsk ahoj, kedze vtedy mala dcera len rok tak sme na vyleti nechodili, tak o tomto ti neviem povedat..ale tak delegati co su v kitene ochotne poradia...aspon mi sme mali super delegata- Žora...Hotel Lotos je skvely....upratovanie kazdy den...bazen vzdy cisti...ranajky vyborne....jedine co chyba hotelu je vytah...ale mi sme boli na prvom poschodi takže to bolo ok....more bolo asi 5 min cesty z hotela.....More bolo ciste a aj plaz.....

alexsk
21. aug 2013

@ludkazh dakujem za odpoved, a neboli tam riasy a hlavne nefukalo tam, ako v primorsku napr, co som citala, ze su tam neustale vlny. O tom Žorovi som dnes citala, je cez nejaku cestovku, alebo sa s nim da chodit na vylety, aj ked budes cez inu cestovku. A co ceny v restikach v Kitene a dalo sa tam po veceroch prejst a nieco vidiet, alebo je to velmi male mestecko? vedie nejaky chodnicek popri plazi, alebo nie? Dakujem

ludkazh
21. aug 2013

@alexsk my sme boli na zaciatku jula a aj ked fukalo tak sme sa vzdy kupali..neboli vlny....Na recepcii v Lotose bola nastenka a na nej bol kontakt na Žora....ma na starosti ludi z roznich cestoviek ....ale ked sa popytats o vylety priamo jeho si myslím, ze bude ochotní poradit.....V restikach ceny nišie ako u nas...nemas problem si vybrat.....Kiten je mensie mestecko ako Primorsko no urcite si to tam uzijete....my ideme teraz do primorska tak som zvedava D:.....

miavin
21. aug 2013

Baby....myslíte že prvý septembrový týždeň je už zima na dovcu v bulharsku?

baklik
21. aug 2013

@miavin jasne, ze nie. more je teplejsie ako v juni...

semina
21. aug 2013

@cestovka my sme sa z kotvy vratili 17.8 ... ziadne hnacky sme vobec nemali ☹( to ma mrzi ak vy ano ☹(.... ano je pravda ze tam boli tie decka z taborou, hlavne pri ranajkach a veceriach to bolo niekedy na nervy ale dalo sa to pre mna osobne to az taky problem nebol a ani by som si tym dovolenku nenechala nepokazit, lebo pri bazenoch a mori bolo super , pri bazenoch sa vzdy naslo miesto aj poobede a neboli az take preplnene. .. ale aj tak za nas musim povedat ze sme boli celkom spokojny .... izbu sme mali peknu a aj dobre orientovanu ....