Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Aha,tak diky,idem to hned pokukat 🙂.
Tak diky,len skoda,ze som tento aparthotel nenasla v ziadnej cestovke ☹ .Lebo by mi presne vyhovoval...Už ho asi nemaju v ponuke...Tak idem pokukat nieco ine.Pekny vecer či noc? 😉
Ahojte, neviem ci sa mi tu este niekto ozve ale rada by som pocula nazor na hotel Kotva.... ideme 3.9 .... pripadne ak niekto ide tiez na slnecne pobrezie, ozvite sa 😉
ahojte dievčatá - potrebujem poradiť asi ako každý začiatočník - chceme ísť s deťmi na dovču do bulharska - poraďte kam - do ktorej destinácie - aby bolo more čisté a pre deti kľud......prosíííím súrne 😉 😉 😉 😉
ahojte, moja minulotyzdnova skusenost s kotelom Kotva - plny hotel ruskych deti - detske tabory, strava otrasna, smrad uz pred restauraciou a ako bonus - hnačkova viroza v celom hoteli. super!!!
@alexsk ahoj, kedze vtedy mala dcera len rok tak sme na vyleti nechodili, tak o tomto ti neviem povedat..ale tak delegati co su v kitene ochotne poradia...aspon mi sme mali super delegata- Žora...Hotel Lotos je skvely....upratovanie kazdy den...bazen vzdy cisti...ranajky vyborne....jedine co chyba hotelu je vytah...ale mi sme boli na prvom poschodi takže to bolo ok....more bolo asi 5 min cesty z hotela.....More bolo ciste a aj plaz.....
@ludkazh dakujem za odpoved, a neboli tam riasy a hlavne nefukalo tam, ako v primorsku napr, co som citala, ze su tam neustale vlny. O tom Žorovi som dnes citala, je cez nejaku cestovku, alebo sa s nim da chodit na vylety, aj ked budes cez inu cestovku. A co ceny v restikach v Kitene a dalo sa tam po veceroch prejst a nieco vidiet, alebo je to velmi male mestecko? vedie nejaky chodnicek popri plazi, alebo nie? Dakujem
@alexsk my sme boli na zaciatku jula a aj ked fukalo tak sme sa vzdy kupali..neboli vlny....Na recepcii v Lotose bola nastenka a na nej bol kontakt na Žora....ma na starosti ludi z roznich cestoviek ....ale ked sa popytats o vylety priamo jeho si myslím, ze bude ochotní poradit.....V restikach ceny nišie ako u nas...nemas problem si vybrat.....Kiten je mensie mestecko ako Primorsko no urcite si to tam uzijete....my ideme teraz do primorska tak som zvedava D:.....
Baby....myslíte že prvý septembrový týždeň je už zima na dovcu v bulharsku?
@cestovka my sme sa z kotvy vratili 17.8 ... ziadne hnacky sme vobec nemali ☹( to ma mrzi ak vy ano ☹(.... ano je pravda ze tam boli tie decka z taborou, hlavne pri ranajkach a veceriach to bolo niekedy na nervy ale dalo sa to pre mna osobne to az taky problem nebol a ani by som si tym dovolenku nenechala nepokazit, lebo pri bazenoch a mori bolo super , pri bazenoch sa vzdy naslo miesto aj poobede a neboli az take preplnene. .. ale aj tak za nas musim povedat ze sme boli celkom spokojny .... izbu sme mali peknu a aj dobre orientovanu ....

@marrrrrry Dakujem za odpoved.Este sa spytam,boli ste v tom Pomori cez cestovku?