icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

poleva
13. aug 2016

@florentina1 toho roku opäť a co viem tak takmer stale hadam budete mat statstie

florentina1
Autor odpoveď zmazal
trpezliva
14. aug 2016

Aj my sme boli v Paradise Beach 😊.
Vyhlad z izby 1*****. Vsetko ostatne priemer. Strava stale to iste. Detom nechutilo. Plaz bola pekna doobeda, poobede vacsinou riasy, ale to sa dalo vydrzat.
My sme porovnavali vsetko s Tureckom, tak preto sme taki kriticki. Bulharske sluzby su na tom omnoho horsie...a Za podobnu cenu. 😈
Ale.detom sa velmi pacilo, tak to je hlavne.
Nabuduce vsak vyberieme inu destinaciu ;) .

trpezliva
14. aug 2016

@florentina1 lem zmrzka na plazi. Chodili si deti same naberat...a tak to tam potom vyzeralo. prstami si naberali a pod.
My sme hnacky na stastie nemali
A zmrzku jedli aj 2xdenne.

zuzulienocka75
14. aug 2016

@poleva Aparthotel Poseidon 3* - Slnečné pobr. - žiadny extra luxus, ale celkom v pohode. Boli sme bez stravy, ale pár krát sme tam aj obedovali a varili naozaj chutne.

poleva
14. aug 2016

Len zmrzka to ani nahodou sme nedali radsej sme kupili nanuky

mimuska1115
15. aug 2016

@jja Dobrý deň, chcem sa opýtať, že ako sa Vám páčilo v tom Hoteli kotva. Zajtra odchádzame, tak nech vieme čo nás čaká.

janulicka24
16. aug 2016

@martinella1 tak co som pozerala tak spanielsko a grecko toho roku vychadzali o dost viac ako slnecne pobrezie 🙂

bulharkaneli
16. aug 2016

veľa deti sa premelie pri mori všade 🙂 veď kvôli deťom chodíme k moru. Stravovať sa opatrne v letných mesiacoch treba všade . Na dovolenku s malými deťmi na hotelovú stravu nemá význam chodiť .

monnaa
16. aug 2016

my sme jedli zmrzku v hotely každý deň, bola absolútne super, a nič, žiaden problém nikto z rodiny......ale dobré je dávať ešte pred dovolnkou aj počas nej probiotiká

martinella1
16. aug 2016

@janulicka24 no Španielsko áno.....aj Grécko možno niektoré destinácie, susedka bola tento rok na Kréte, tiež 4 členná rodina a stálo ich to tak ako nás na Slnečnom.....asi závisí aj od hotela, akcie, akú vystihneš 😉

janulicka24
17. aug 2016

@martinella1 zrejme ano. A dost zalezi zrejme aj v ktorom mesiaci. 😉

jja
20. aug 2016

@mimuska1115 prepac, az teraz som si nasla stravu...asi sme sa v tom hoteli nakoniec aj stretli, my sme odchadzali 18. vecer...my sme boli spokojni....neviem ako vy...
starsia dcera sice skoncila na infuzke, ale Dr. bol priamo v hoteli, takze pohoda..ale ona bola den predtym na parasilingu...tak asi skor z toho...a z tej lode....
inac boli sme spokojni, more bolo teple, ubytovanie supre, mali sme dve izby, strava sa dla vybrat....my niesme narocni....kazdy den sme si dali nieco ine a nic sa nam neopakovalo....naj topka bola samozrejeme tem aquapark v hoteli, voda v bazene pre nas dospelych samozrejme ladova, ale deckam to nevadio...

mimuska1115
29. aug 2016

@jja áno, tak potom sme sa tam určite stretli 🙂 my sme boli tiež maximálne spokojný, nad mieru 🙂 more kúsok, aquapark bol fakt top...jedlo sa nám tiež páčilo aj naša mladšia vracala tak sme šli v noci domov a nie ráno ale prešlo to 🙂 takže sme boli tiež maximálne spokojný aj v meste sa dalo prejsť, kadejaké atrakcie pre deti, super 🙂 takže sme sa videli ale nevideli 🙂 ale ďakujem za reakciu 🙂 Mirka

veronique_1
19. jún 2017

Ahojte, poradite nieco pre deti v Sveti Vlase, pripadne na Slnecnom Pobrezi - su tam nejake detske ihriska, niekde do mora smyklavky, tobogany, kolotoce?

veronique_1
19. jún 2017

A nejake info o vlaciku poprosim? Kolko stoji listok, kde su zastavky?

adrianazs
20. jún 2017

@mimuska1115 dobry den chcem sa informovat ako ste boli spokojny so sluzbami v kotve boli sme tam minuly rok len jeden den v areali akvaparku na vyskusanie maly chce ist toho roku aj do hotela no mna odraduju recenzie hotela strava aj ubytko pisu hrozne recenzie my sme boli v hoteli DIT Evrika beach club hotel ak tak velmi odporucam no toho roku aj zvazujeme len chcem aj neake konkretne info inac ten dit hotel mozem odporucat areal je perfektny sluzby tiez a strava vyborna boli tam sllovaci a teraz si to chvalili pred rokom ze to bolo hrozne no koly arealu pre deti ze to skusili znova my sme boli velmi spokojny sluzby strava ako v turecku dakujem za info

mimuska1115
21. jún 2017

@adrianazs dobrý deň, my sme tam boli maximálne spokojný a baby (vredy 4 a 5r.). V hotely aquapark, blízko pláž, ubytko pekne, vynovené 🙂 strava dobrá. My sme nemali žiadne výhrady 🙂 more je kúsok aj mesto staré 🙂 ja môžem len a len odporučiť 🙂

mimuska1115
21. jún 2017

@adrianazs a nehovoriac o tom, že tam sú parádny animátori 🙂 a plus máte detský kútik kde môžete deti odložiť a vy máte hodinku pre seba ;)

poleva
21. jún 2017

@adrianazs ja by som bulharsko s turecko ani neporovnávala, lebo je to neporovnávateľné 🙂

poleva
21. jún 2017

v bulharsku sme boli 3 krát, cenovo drahšie ako turecko , ani sa neoplatí ísť do bulharska, minulý rok som sa popálila, za tie peniaze to nestojí

mirkapo
30. jún 2017

@poleva mas pravdu, ak sa bavime o ALL a staci ti rezort s bazenom a blizko plaz, to sa tiez cudujem ludom ze daju tolko penazi do BG a sedia len v rezorte. Ale ak sa bavime o vlastnom ubytku a o to, ze vyskusas rozne restiky, rozne atrakcie, nieco vidis ty aj deti, tak je to lacnejsie aj v porovnani s cenami u nas.

bulharkaneli
1. júl 2017

Tiež neodporúčam ALL v BG - to je úplne zbytočne. Ja osobne na all som bola v Portoroži a Taliansku kde je strava naozaj draha -tak tam ano ale v BG kde je zdrava strava na trhu a v obchode tak neni potreba. Ešte k tomu v rezortoch varia iba to iste -europsky štandart-nič z domácej kuchyne.

bulharkaneli
1. júl 2017

Dnes bude tiež horuco -včera a predvčerom v Obzore cez 40 st.

diorka
5. júl 2017

Baby, nejaky hotel v Bulharsku, kde su tobogany? Okrem Kotvy, tu som pozerala cez invia a su to len 11-12 dnove pobyty a my mozme 7-8 dni, chceme letecky, dakujem

bulharkaneli
7. júl 2017

v Byale je taky menši tobogan na pláži a ubytovanie viem poslať do spravy a v Obzore za komplexom Obzorbeach tež su tobogany.Inak musíš isť na Slnečne pobrežie tam tiež su. Ale slnečne to už nie je dovolenka 🙂
Zasadne ale na dovolenke v Bg neodporucam isť na toboganoch.(skusenosti z predošlich rokov -šili sme hlavu ,vykrutene nohy zodrate hrbty a pod.)

adrianazs
12. júl 2017

dobry den chcem sa informovat ideme toho roku do bg do hotela sunny day na slnecnom viem ze stredisko je dost rusne uz sme tam boli pred 2 rokmi zaujimam sa o hotel a sluzby boli ste tam niekto poprosim info co mozem cakat recenzie su vseliake co som citala letime 28.7 dakujem za kazde info pekny den

poleva
12. júl 2017

@adrianazs najprv treba citat recenzie ale od bulharov nic svetove necakajte my sme bolo v 5* a otras

adrianazs
12. júl 2017

ja som citala praveze len dovolenku som nemala este istu v praci tak preto uz ostalo volne len ten hotel musela som sa prisposobovat v praci som rada ze aspon tak som dostala viem ze bg je vseliake oni su este dost pozadu mame len ranajky tam sa neoplati viac v hoteli

poleva
12. júl 2017

@adrianazs veru tak jak pišete