Dovolenka v Egypte s deťmi
Ahojte, čo poviete na toto ?
muž túžil vidieť pyramídy, len neviem či je to vhodné pre deti - Ain Sokhna v Egypte.
letu sa nebojím, len hnačkovania.
letí sa priamo do Káhiry z Bratislavy s Exotic Travel
@bettyg Ahoj, Ain Sokhna je tohtoročná novinka od Hydrotouru.
Exotic Travel je cestovná agentúra, ktorá predáva zájazdy viacerých cestoviek.
Len jeden z tých 3 hotelov ponúka stravovanie a služby All inclusive.
Ak sa bojíš "faraóna",tak nasaď celej rodine 10 dní pred dovolenkou probiotiká, kúp yomogi a v Egypte Antinal ( je aj špeciálny pre deti) a nepite chladené drinky a nejedzte piate cez deviate.
@bettyg nepiť vodu z vodovodu ani niekde mimo hotela napr. vodou umyté ovocie, všetko umývať balenou vodou (my sme si aj zuby umývali balenou vodou). Nepiť studené (pozor aj na ľad, v hoteloch už býva síce z balenej vody, ale predsa je lepšie ho vynechať) a neprejedať sa. Antinal je ich liek, ktorý zaberá, lebo naše nezaberajú.
A teda skusil by som pozriet niekde recenzie, ako taky vylet v lete vyzera... Kolko je stupnov, ci sa ide k pyramidam az tam klimatizovanym autobusom apod... Nebol som este, len pre istotu - aby nebolo 40 stupnov a vy pojdete nejaky velky usek peso / neklimatizovanym prostriedkom / budete cakat na vstup (hocico)...
@bettyg s detmi chodte v lete do rezortu, uzivajte more a vodne aktivity. Teraz v aprili dajte deticky na par dni babke a chodte si s muzom na pyramidy.
@bettyg
tak s takymi malymi sa prikláňam ku tomu, aby ste si to užili bez deti. Boli sme s muzom v Egipte v rezorte. Urgentne sne potrebovali vypnúť, oddýchnuť, stráviť čas spolu v pokoji. Bolo velmi dobre. Ake nesla by som tam s malymi detmi, celkovo nie až tak ďaleko nimo EU.
To je však len moje nastavenie 🙂
Tiez sme boli v apríli a uz vtedy bolo riadne teplo.
my sme nemali ani náznak ťažkostí, vodu sme pili len balenú, zmrzlinu sme jedli, syn mal 4 roky. ale pyramídy a také dlhšie výlety sme neriešili, to fakt nie je pre tak malé deti 🙂

@bettyg
koľko rokov majú deti? Budu ich pyramídy baviť alebo to bude pre ne náročné, teda aj pri tych horách?