Dovolenka v exotike s trojročným dieťaťom
Ahojte
Chcem sa spýtať...bol niekto z vás na dovolenke s detmi na Bali? Ako ste to zvládli...aké sú tam podmienky pre deti...
Chystáme sa budúci rok a vôbec neviem co od toho čakať...tešíme sa no zároveň mam obavy trošku.
@sophinka17 neboj, vacsina hotelov v Ubud, ktore su 4* a viac su uzasne, krasne, dokonale....neviem, kolko noci budete v Ubud, ale vacsinou nad 3 noci mate transfer z/na letisko v cene, treba im poslat email a spytat sa
@tenerifka asi dokopy 6 noci. Chceli by sme 3 noci niekde v horach a 3 noci blizsie k mestu. 🙂 idem hladat. Ako dlho ste boli na Bali?
@sophinka17 My sme spojili Bali a Lombok, na Bali sme boli tusim 5 noci a na Lomboku 9
Dievčata pačilo sa na Bali? Odporúčate?
@renata_14 odporucat odporucam, uzili sme si to neskutocne, videli sme miesta o akych sa mi ani nesnivalo a maly stale spomina na zazitky z Bali. Ale zaroven, je to taka destinacia ze videla som, uzila som si, a uz tam nepotrebujem ist znova. Boli sme na prelome dazdoveho a sucheho obdobia - prsalo nam parkrat ale to bolo v pohode, priam prijemne, no vzdy ked vo vnutrozemi prsalo do mora vyplavilo neskutocne mnozstvo odpadu, mne bolo vyslovene hnusne sa kupat za prilivu v mori...ale tie chramy, ryzove polia, a vobec celkovo kultura a prostredie urcite stali za to 🙂
Mauricius si ine baby chvalili, my sme nemali stastie ani na pocasie ani na obdobie, boli sme zac.januara a hlava na hlave....
Velmi sa mi pacilo na severe DR -COOEE GP Samana, Las Galeras....ale my sme boli zac.jula, v zimnych mesiacoch tam je na moj vkus chladno.Boli sme aj v Bayahibe zaciatkom marca, to je juh DR, a vecer bolo chladno a more tiez studensie

@tenerifka ten Pita Maha Resort vyzera uzasne! my letime za necely mesiac na Bali ale bohuzial je zu vybookovany.