Dovolenka v Grécku s ročným a 5 ročným dieťaťom
Ahojte. Radi chodíme do Grecka, ale tohto roku neviem nič nájsť čo by nám vyhovovalo a nevládzem to toľko lúskať na nete.
Čo hľadáme: apartmán alebo rodinnú izbu ,kde môže mm spať oddelene, lebo stááášne chrápe 😀 , blízko pláže, nech všetko nevláčim, v rušnejšom letovisku,aby sme sa mali kam prejsť večer a bolo tam niečo pre deti nech sa mladá neznudí s nami(ihrisko ,bazén,zoo atd pre deti)a nie veľké vlny ,aby sa okúpal aj drobec.ostatné je nám jedno. 😀 😀 😀 . Aby som pomohla aj ja.tak pridám naše skúsenosti.
1. korfu gelina vilage : na tú cenu to nebolo až také dobré. Strava priemerná ,ihrisko na slnku, zoo dcéra milovala -boli to kozy a somár a pár kačiek 😀 aqvapark maličký pre školakov na 2 hodiny. v mori velikánske vlny, dcéra vtedy 2ročná tam nechcela ani vliezť potom čo ju zalialo. Vhodné s 70%zľavou pre väčšie deti.
2.rhodos stegna super malá dedinka s 1 ulicou taverien a 3 mini-supermarkmi ,ale voda ako jazero skoro bez vln a tepla, kupkal sa aj 6mes.Kubo. dá sa doplatiť all ink. v jedinom hoteli čo tam je. využila som keď sa mi nechcelo variť céély deň a Simi sa chcela pošmýkať a pohrať na ihrisku. kľudná dovolenka ,len malá sa tam nudila.inak doporučujem.
Ďakujem za každý typ a skúsenosť.
Posielam link na kvalitne ubytovanie na Sarti hned na plaži ,my sme išli sami,autom,aj letecky,zaplatili sme si ubytovanie cez net,posielam link http://www.sarti-theodora.gr/index.php
Aj tu je dobre,hned na plaži Sarti tiež sme tam byvali,posielam link,tiež priamo na plaži,v centre http://www.housekaterina.gr/ a stranka na FC majitelka https://www.facebook.com/epapazaxaria
Ahoj tento rok sme boli s hydroturom na olympskej riviere v hoteli olympion bay....dobra a lacna dovolenka odporucam
Ďakujem vám za tip
@janulienka85
@kaviaren neviem či nie som pozeral ísť na vlastnú päsť ,ale.asi to bude lepšie
My vyrazame uz po 4rok do Leptokarie .Odchod 11.7na 10noci pri.mori .ubytovanie Apartmanovy dom Thisuridis.Ideme aj s 5apol r.dcerkou.
My sme boli minulý rok tiež v Grécku na Peloponéze v hoteli Olympian Village:
https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2016/grec...
I keď, ako pozerám, celý júl už majú vypredané.
Dovolenka stála úplne za všetky peniaze do nej vložené.
Letecky, AI, skvelá strava, výlety.
@summerlili ak si pamätáš, aký typ izby ste mali prosím Ťa v tom Olympian Village?
Mám ho ako tip na ďalšie roky, lebo je tam dieťa do 14 r (takmer) zdarma 🙂
Kamoška si ho veľmi chválila, ale ona bola na last minute v predsezóne a mali izbu so zdieľaným bazénom, čo je síce super, ale to by sme sa v riadnej sezóne na First moment nedoplatili ☹
Viem, že sú tam klasické izby s 1-2 prístelkami, rodinné izby a bungalovy. My sme len 3, tak asi len klasická izba nám ostáva.
@karkulka1 Kupovali sme ešte vo First moment v októbri 🙂 , išli sme ako Hujeri (6 dospelých a 4 deti), 3 rodiny, takže sme nemohli čakať na LM.
Klasická izba s 2 prísteľkami.
Dostali sme 3 izby vedľa seba na prízemí v tichej lokalite komplexu s otočením na tenisový kurt (presne takto sme chceli), aby si deti len otvorili balkónové dvere a cez trávnik sa presúvali do iných izieb. Úplne nové a otvorené asi v roku 2014, cca 2 minúty od hlavnej reštaurácie a k moru tiež asi 2 minúty okolo bazénov.
Bungalovy alebo izby so zdieľaným bazénom boli oveľa drahšie (dovolenku komplet celú platili svokrovci 🙂 ) a poväčšinou aj ďalej od mora a hlavnej reštaurácie.
My sme to mali úplne ideálne ubytko po všetkých stránkach a boli sme max spokojní.
Niekde tu na koníkovi som aj písala čísla izieb (alebo aj na Tripadvisor s číslami izieb).
Tento rok pridali okrem 8- dňových aj 11 a 12- dňové pobyty a to by som brala ešte viac, stihli by sme viac fakultatívnych výletov.
Za mňa aj všetkých ostatných maximálna spokojnosť, s úplne so všetkým.
@janulienka85 ahoj,utorok letiime do grecka,tiez sme ubytovani v olympian bay. Ako sa ti to pozdavalo? Ubytko,strava? Zvedava som 🙂
@ikiniki ahoj az terz som si vsimla tvoj prispevok cize uz mate po docolenke☺
Ako sa vam pacilo?
Ahoj 😉 boli sme velmi spokojni.pacilo sa nam a dcera (2roky) sa vyblaznila vo vode,tak to je hlavne. Vy ste boli spokojni?
@ikiniki ale hej boli sme len nan jeden den prsalo ale hotel bol fajn aj jedlo a okolie velmi pekne tak spokojny sme boli☺
@janulienka85 dobry den, tiez zvazujeme olympian bay a hydrotourom. Len niektore recenzie ma trochu odradzaju... strava bola ok? Kolko trva tranfer z letiska?
Ja som tiez mala obavy,lebo niektoré recenzie boli super a niektoré zase dost slabe. My sme boli spokojní. Transfer trval cca 2hodiny autobusom.jedla bolo vzdy dost,doplnali pravidelne a vzdy sa dalo dobre najest. Nikdy sme neboli hladni.niektori z nasho zájazdu sa stazovali na to,ze bolo malo druhov jedla. No stale bolo viac druhov masa,cestovina,ryza alebo zemiaky na rozne spôsoby.personal bol maximálne ochotni pomoct,ak sme niečo potrebovali. Tiez sme boli cez hydrotour. Akurát je možnost byvat aj v bungalovoch. A to sa mi nepacilo.su dalej od hlavnej budovy.je to otravne chodit sem a tam. My sme boli v hlavnej budove.ak sa bude dat ziadajte pri ubytovaní hlavnú budovu

https://www.google.sk/search?q=sarti&client=fir...