icon

Dovolenka v júni

14. jún 2023

Veľmi som nahnevaná ulakomili sme sa na dovolenku v júni.Kazdy mi radil Grécko, Turecko musí byť pekné počasie.Tento rok je chladný ideme na Rhodos a tam 24 st mám tam sestru už druhý deň aj prší, slnko pod mrakom, voda chladna.Kolega v Chorvátsku na Makarskej voda ako ľad.Poteste ma, že to bude dobré vždy chodíme koniec augusta ako som mohla byť tak blba:(dá sa veriť tým predpovediam na webe?ideme o 3 dni

gumkac19
14. jún 2023

My sme sa akurát vrátili z talianska oblasť puglia - san Foca, boli sme.od 31.5-14.6, počasie premenlivé, aj sprchlo aj riadny vypek, kúpali sme sa každý deň
Čiže podľa mňa v pohode sa na rhodose bude dať dovolenkovať ☺️

athom
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
18. jún 2023

Sme na rodose. 24 znamena o par stupnov viac. Je tu znesitelne teplo,ziadne palavy, za nas super. Ano, voda v mori je studensia, ale ked si v nej dlhsie, je to ok. V bazenoch je o cosi teplejsia voda,ale asi taka ako u nas na kupku - nie uplne tepla. Nema 30 stupnov. Akyrat trochu poprcha, ale ma sa vyjasnit. Od pondelka neprsalo, boli len mracky. A Nie je tu tak vela ludi. Tiez, som sa spociatku bala,teraz som spokojna

athom
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
19. jún 2023

@athom lardos. Napokon prsalo asi pol hodku. Vy ste kde?

athom
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
20. jún 2023

@athom my sme sa vratili vcera

athom
Odpoveď bola odstránená
elief
20. jún 2023

@athom rozmýšľam kde to si... 100 km od lardosu, je to vôbec na tom istom ostrove?? 😆😆🙈🙈🙈

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Autor odpoveď zmazal
elief
20. jún 2023

@athom
Čo povieš na túto... Kefalonia sme boli, ďalší úžasný ostrov Grécka... Na tejto sme síce neboli, ale mám ju v mysli... Túžim sa vrátiť do Kefalonie...

athom
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
20. jún 2023

@athom leteli sme na cas. Z ba do grecka praveze meskal. Cakali sme na lietadlo z hurgady 2 h
My sme leteli so smartwings

elief
20. jún 2023

@athom v Kefalonii sme sa regenerovali po nehode na motorke, to bola taká kľudná dovolenka 😉😉😉

athom
Odpoveď bola odstránená
elief
Autor odpoveď zmazal