Dovolenka v Karibiku - Djerba alebo Mahdia
Nevieme sa rozhodnúť, poraďte nám 🙏
@isis234 tiez som chcela tunis tkhto roku na konci prazdnin no toto nie
Chcela som nieco lacnejsie kedze 3dovolenka. Ale za toto premna a2 deti nedam tych 1600 co to stoji ma tyzden to radsej dolozim
@slavomira236 to radšej Nur palace
@slavomira236 nas tato dovolenka na 10noci a 11dni vysla 6500eur,ale je nas 8.3ja dospely a 5deti,deti rastu tak aj cena,predtym sme tiez mali mensie vreckove okolo 1500eur,a pred 2r nas Tunis vysiel na 5500eur,ten isty hotel ako vtedy by bol mozno o 200eur menej ako teraz tento.Oba 4*,chceli sme napr.Egypt ale tam nam s 80r babkou neodporucali ist.
@vladuska20 to ste boli v tomto caribian mahdia? Lebo tento je lacny. Ja som pozerala pre mna a 2 deti jedno dieta mi berie ako dospeleho kedze cestuj sama takze ako 2+1 . Jasne ze su tam hotely aj dtahsie ale tam zas sym nema tobogan..
@slavomira236 to radšej Nur palace
@isis234 nur palace uz je vypredany na termin aby sme sa vratili do konca prazdnin
Este cakam recenziu na el mehdi byvaly primasol ten mal tiez katastrofalne bungalovy minuly rok co som videla na tripadvisore fotky od ludi. Sym chce tobogan nejaky . Tak sa horsie vybera. A ja len mahdiu zas.More je vahdii pekne plaze krasne ale zas ja niesom z tych co povedia ze sa idu na izbu len vyspat. Nechcem sbaby plostice a podobnu haved..asi radsej obratmt egypt druhykrat
@slavomira236 nas tato dovolenka na 10noci a 11dni vysla 6500eur,ale je nas 8.3ja dospely a 5deti,deti rastu tak aj cena,predtym sme tiez mali mensie vreckove okolo 1500eur,a pred 2r nas Tunis vysiel na 5500eur,ten isty hotel ako vtedy by bol mozno o 200eur menej ako teraz tento.Oba 4*,chceli sme napr.Egypt ale tam nam s 80r babkou neodporucali ist.
@vladuska20 ja som bola tohto roku v egypte tetaz idem za skoro 4000 ja a 2 deti do turecka..tak za tunis uz nechcem dat pre mna a 2 deti nejak vela to uz rafsej pojdem inu destinac. Toto 1600 na tyzden by bolo ok ale co som citala tak aj to je vela za toto.ze to vobec cestovky ponukaju a este ze 4 hviezdy no to isto
Vcera som sa vratila z Mahdie.. boli sme hotel iberostar selection royal el mansour a uplna parada animatori jedlo program uplne to tam zilo hotel nadherny cisto kazdy den upratane vylestene .. more krasne ciste piesok nadherny biely ale co ma prekvapilo tak tie meduzy.. dalo sa kupat v celku v pohode ale respekt tam bol.. ale inak 10z 10 za mna.. urcite sa tam vratim
Vcera som sa vratila z Mahdie.. boli sme hotel iberostar selection royal el mansour a uplna parada animatori jedlo program uplne to tam zilo hotel nadherny cisto kazdy den upratane vylestene .. more krasne ciste piesok nadherny biely ale co ma prekvapilo tak tie meduzy.. dalo sa kupat v celku v pohode ale respekt tam bol.. ale inak 10z 10 za mna.. urcite sa tam vratim
@luciadeli ahoj ano roto je vyborny hotel asi najlepsi
@anonym_autor opravte ma ak sa mýlim ale Tunis a karibik sú od seba vzdialené cez polovicu zemegule alebo sa niečo medzičasom zmenilo????
@anonym_autor opravte ma ak sa mýlim ale Tunis a karibik sú od seba vzdialené cez polovicu zemegule alebo sa niečo medzičasom zmenilo????
@luciadeli Áno, tento hotel aj ja odporúčam.
@kulumulu123 A adminom odporúčam naštudovať si zemepis,lebo zmena názvu témy je hanba 🙄
@kulumulu123 aj ja som sa zarazila, ze co nove to tu mame 🤔🤣 karibik v Tunise 🙈
@anonym_autor boli sme v Nour Palace a potom aj v Caribbenu. A jednoznačne je lepší Nour Palace, aj čo sa týka izieb, večerného programu- ten v Caribbenu je dosť úbohý. Do Nour by som sa hocikedy vrátila, ale do Carribben už nikdy. Mali sme pleseň vo vani, šváby tam behali. Najskôr Vás dajú do pavilónu pre domajsi h kde je to katastrofa, potom keď vás premiestnia tak je to lepšie. Ale na Nour sa absolútne nechytá v nicom
@anonym_autor boli sme v Nour Palace a potom aj v Caribbenu. A jednoznačne je lepší Nour Palace, aj čo sa týka izieb, večerného programu- ten v Caribbenu je dosť úbohý. Do Nour by som sa hocikedy vrátila, ale do Carribben už nikdy. Mali sme pleseň vo vani, šváby tam behali. Najskôr Vás dajú do pavilónu pre domajsi h kde je to katastrofa, potom keď vás premiestnia tak je to lepšie. Ale na Nour sa absolútne nechytá v nicom
@liliana363 prosím ťa v ktorom pavilone ste boli? č. izby? Mne sánka padla, recenzie že sa to tam zhoršilo 😲 Isto sa vymenil riaditeľ aj personál
@kulumulu123 aj ja som sa zarazila, ze co nove to tu mame 🤔🤣 karibik v Tunise 🙈
@kulumulu123
@mk1111111111 Mahdii hovoria " Karibik" a majú i hotel Caribbean .. to preto...
@klementinka58 15€ za 1 osobu? Neviem ako toam vypočíta 1td je 0,89 čiže ak je teraz 12td to je cca 10,86 z 7 noci?? Čiže jedna osoba 70€ a ak ideme 4 tak +280€??
Za týždeň bola taká teraz 24€ na osobu
@kulumulu123
Biely piesok má Djerba
@kulumulu123
@isis234 vdaka za info. Ja Tunis nemusim, pre mna je troska viac spinavy, ako znesiem. Ale, verim, ze ini su spokojni 🏝😊
@isis234 vdaka za info. Ja Tunis nemusim, pre mna je troska viac spinavy, ako znesiem. Ale, verim, ze ini su spokojni 🏝😊
@mk1111111111 Bola som v Tabarke, Mahdii, zrušili nám let, dali nás do hotela v Monastire, aj večeru, ne chvílu ubytovali- tam bolo všetko čisté.
Zrejme ten riaditeľ z Caribbean už nepracuje ani ten personál. Vtedy to bolo čisté. Aj kamoška tam často chodila. Minulý rok i tento rok bola v Nur palace- chválila si .
Mňa tie recenzie nemilo prekvapili. Nedalo sa mi ísť doteraz, ale verím, že budúci rok isto pôjdem.
@liliana363 prosím ťa v ktorom pavilone ste boli? č. izby? Mne sánka padla, recenzie že sa to tam zhoršilo 😲 Isto sa vymenil riaditeľ aj personál
@isis234 v Nour sme boli ubytovany najbližšie k moru. Ale zasa na jedlo sme museli prejsť. Tým že sme štyria tak sme mali aj veľku izbu. Keď sú traja tak to bývajú také mini izby. V Carabbien nás premiestnili do hl. budovy, to sme mali blízko všetko. Myslím že v Carabbien maju pavilón A,B,C,D,E, možno ešte F. Tie prvé sú pre Európanov, tie ku koncu pre domajsich.
@isis234 v Nour sme boli ubytovany najbližšie k moru. Ale zasa na jedlo sme museli prejsť. Tým že sme štyria tak sme mali aj veľku izbu. Keď sú traja tak to bývajú také mini izby. V Carabbien nás premiestnili do hl. budovy, to sme mali blízko všetko. Myslím že v Carabbien maju pavilón A,B,C,D,E, možno ešte F. Tie prvé sú pre Európanov, tie ku koncu pre domajsich.
@liliana363 aj my sme boli v hlavnej budove. Na samom vrchu. Okno na budovy, smer more
@anonym_autor mahdia mahdia a nic ine len mahdia...bola som tam 2x a jednoznacne vyhrava
Odporucam Mahdia Palace

@isis234 tiez som chcela tunis tkhto roku na konci prazdnin no toto nie
Chcela som nieco lacnejsie kedze 3dovolenka. Ale za toto premna a2 deti nedam tych 1600 co to stoji ma tyzden to radsej dolozim