Dovolenka v Lignano sabbiadoro
Dobrý, chcem sa opýtať či bol niekto posledné roku v tejto destinácií? Tiež ma zaujíma či tam je veľa komárov keďže sa dosť v poslednom čase hovorí z západonílskej horúčke a tiež, že najviac ľudí ju dostalo v Taliansku, Ďakujem 🙂
@artgirl my chodime kazdy rok, komare byvaju - vzdy ked ideme do mesta detska aj seba striekame repelentom - pozor ale takym co predavaju tam - su tam totiz ine typy komarov ako u nas hlavne tie tigrovane. Byvaju roky kedy ich je viac a kedy nie su ziadne. Vecer mame bud zavrete okna na apartmene a pustenu klimu, vzdy vsak mame v zasuvke tam kupeny odpudzovac komarov - to pomaha. Aj ked nas stipli nic sme nedostali. Tie komare co prenasaju tie svinstva su uz aj u nas, takze sa tomu nevyhnes.
@artgirl zalezi aj ktora cast - pineta a riviera je urcite viac komarov, sabbiadoro menej je tam vela zastavaneho a betonu
ahoj, ansa obluben destinacia, ekdze sme tam za 8 rokov boli 5krat....vzdy chodime v juli a komare tam neboli, jedine raz aj to len vecer pri tych zabavnych parkoch, ale pri mori nie....
@artgirl / som tam kazdy rok aj 2-3x ziadne komare som tam nikdy nemala ani v liganen ani v bibione za to v jesole hodne
38 x som bola v Lignano a Bibione dokopy a nikdy som nebola dostipana od komarov

@artgirl Ahoj 🙂 my sme boli v auguste 2017, žiadne problémy neboli, a komárov som ani nevidela. Prakticky žiadne štípance a to sme sa aj túlali v prírode. 🙂 Ale môže sa to meniť, pre istotu by som vzala repelent.