icon

Dovolenka v Ománe - Muscat vo februári

2. dec 2025

Ahojte,

Nema niekto realnu skusenost s dovolenkou v Omane - Muscat v druhej polovici februara? Dakujem 🙂

melanta
3. dec 2025

S dovolenkou v Omane skúsenosť nemám, ale chodievam tam viac krát do roka pracovne. Je tam vo februári teplo, ale nie horúco, na večer chladnejšie. Vzduch 28-30, voda 25. Ak máš rada veľké horúčavy, tak ti bude chladno, inak pohoda.

anonym_cc125b
3. dec 2025

@anonym_autor
Nebol som, ale raz som bol zaciatkom januara v Dubaji a voda bola taka ze sa len rusi kupali.

melanta
3. dec 2025
@anonym_cc125b

@anonym_autor
Nebol som, ale raz som bol zaciatkom januara v Dubaji a voda bola taka ze sa len rusi kupali.

@anonym_cc125b ona sa nepýta na Dubaj. Dubaj je vyššie, vždy je tam teda chladnejšie. Ja sa december až február v Dubaji tiež nikdy nekúpem, ale bežne sa tam kúpu nielen Rusi, ale všetci turisti. V Muskate som sa vo februári už kúpala, hoci teda na dovolenku by som tam nešla.

autor
3. dec 2025
@melanta

@anonym_cc125b ona sa nepýta na Dubaj. Dubaj je vyššie, vždy je tam teda chladnejšie. Ja sa december až február v Dubaji tiež nikdy nekúpem, ale bežne sa tam kúpu nielen Rusi, ale všetci turisti. V Muskate som sa vo februári už kúpala, hoci teda na dovolenku by som tam nešla.

@melanta preco ak sa smiem opytat?