icon

Dovolenka v Ománe s malými deťmi

patta89
24. sep 2025

Boli ste už na dovolenke v Ománe s 2 ročnými deťmi ? Konkrétne by sme išli s 5 ročným a 2 ročnou. Manžel chce tam ísť v januári, len ja nie som s tým úplne stotožnená.

Strana
z2
jockey
30. sep 2025
@anonym_cf0e9e

@melanta neviem, či by som zrovna v inej krajine túžila byt v nemocnici s odôvodnením ze vsak majú lepšie zdravotníctvo ako my. To je taka safe výhovorka ze az. Predpokladám, že aj slovensky budú vedieť, aby si im rozumela.

@anonym_cf0e9e Z ping-pongu s Melantou si ty vyšla ako nechápavá a obmedzená...
Nie, nikto netúži byť na dovolenke v nemocnici, len ti napísala, že je tam zdravotníctvo na vyššej úrovni ako v SR.
Nie, určite tam nebude hovoriť v nemocnici po slovensky (jedine, že by študoval v SR/ČR), ale u ľudí, ktorí cestujú, sa predpokladá, že vedia min. po anglicky.
Nie, nemusíš mať odležané pobyty v nemocniciach, aby si vedela posúdiť úroveň zdravotnej starostlivosti.

patta89
autor
30. sep 2025
@jockey

@patta89 V Dominikánskej si sa nebála, ale z Ománu máš obavy? 🙂
Omán je po každej stránke na vyššej úrovni ako Dominikánska

@jockey ok, asi sme sa nepochopili, ako som to myslela, nevadi 😉

Uz je to aj tak bezpredmetne, nakoniec sme zasa objednali dovolenku do Dominikanskej. Kedze v Omane je este chladne more v januari.
Ale do Omanu urcite niekedy pojdeme, uz aj deti budu vacsie, takze obavy nebudem mat. Dakujem kazdemu za nazor a pozitivnu skusenost 😉

tankaxy
30. sep 2025

Ahojte, prepacte, pridam sa sem. Na Vianoce chceme ist do Omanu Salulah... prosim, co mate slusenosti, bude more a klima tepla pre deti 4 a 7? Dakujem za rady

Strana
z2