icon

Dovolenka v Španielsku - hotel pri mori do 2200 EUR

4. jan 2026

Zdravim, vedeli by ste mi poradiť dovolenku v Španielsku júl/august. Mama s dcérou ( 13 rokov). Ideálne hotel pri mori s All inclusive. Cena do 2200€. Je to reálne? Cestovky mi povedali, že za tu cenu nemám šancu niečo vybrať. Ďakujem

Strana
z2
muchotrafka298
4. jan 2026
@mandzula

@anonym_b8ac32 Asi tak, lebo potom to vzbudzuje beznadej u ludi, pre ktorych je tych 2000 obrovska suma a veru nas nie je malo.

@mandzula jasne ze 2000 pre podpriemerne alebo aj priemerne zarabajuceho cloveka, co ma co robit, aby poplatil veci co musi, velka suma. Preto treba dobre pozerat, kalkulovat, premyslat, ze co vyjde najlepsie, kedy, kde. Ja som tiez clovek, co na dovolenku setri cely rok, nekupim si z vyplatu pobyt niekde za 2000 EUR. Len treba realne pozerat na to, ake su moznosti. Dnes je uz Slovensko tak drahe, ze Ti nacenia pobyt tyzdnovy pre rodinu v cene dovolenky pri mori.

lucik194
4. jan 2026

autorka naklikaj si na invia.sk vsetky podmienky, 1+1 spanielsko, datum .... a uvidis, co Ti vybehne....
je to stranka, kde su zajazdy viacerych CK.

ta suma nie je vysoka, ale zmestit by ste sa mohli. akuratne AI v ES nie je ani zďaleka taka velka ako napr v Turecku.

anonym_b8ac32
4. jan 2026
@mandzula

@anonym_b8ac32 Asi tak, lebo potom to vzbudzuje beznadej u ludi, pre ktorych je tych 2000 obrovska suma a veru nas nie je malo.

@marsmykkok
@mandzula ano mate pravdu. My tiez kazdy rok setrime na dovolenku, my sme vsak 4. Cize nas to stoji dost… a ano priznam sa bez mucenia, patrim k tym narocnejsim…
Kazdopadne, hlavne nech si kazdy uzije dovcu podla svojich predstav. Ci uz pri mori, v horach, lenosenim pri vode, alebo behanim po pamiatkach…
My este tiez nemame vybrate na leto 2026. Pravdepodobne ale dame tyzden SK a more vymenime za CR

la_dolce_vita
4. jan 2026

FIRST MINUTE | Dovolenka leto 2026 | TIP travel https://share.google/Kk61jDITmx6JaO8dE

la_dolce_vita
4. jan 2026

Neviem ci je hotel pri mori, ale cena je ok.

marsmykkok
4. jan 2026
@anonym_b8ac32

@marsmykkok
@mandzula ano mate pravdu. My tiez kazdy rok setrime na dovolenku, my sme vsak 4. Cize nas to stoji dost… a ano priznam sa bez mucenia, patrim k tym narocnejsim…
Kazdopadne, hlavne nech si kazdy uzije dovcu podla svojich predstav. Ci uz pri mori, v horach, lenosenim pri vode, alebo behanim po pamiatkach…
My este tiez nemame vybrate na leto 2026. Pravdepodobne ale dame tyzden SK a more vymenime za CR

@anonym_b8ac32 aj ja už 4 roky sa pohrávam s myšlienkou že dáme len Česko napríklad, lebo už more každý rok nie je tak wau, ale vždy niečo nájdem čo vyberiem. A proste je to o preferenciách, ja proste nedám 2000 eur na osobu a viac za Turecko alebo Grécko hoci by som na to vedela nasporiť a napríklad vlani mi prišli nečakané peniaze čo by boli aj na niekoľko takých dovoleniek a aj teraz budem mať nejaké peniaze, ale proste nie som rezortový typ dovolenkára. Ani také ako Maldivy, Seychely, Thajsko a podobné ma neláka. Mám najradšej Grécko a vždy iný ostrov a nech je pekná pláž, blízko mesto na večerné prechádzky a hotel stačí že je čistý a nerozpadáva sa. Ak si priplatím tak možno raz za nejakú zaujímavú poznávačku, ale exotika pri mori ani tie drahé rezorty veľké nie sú pre mňa.

anonym_af182c
4. jan 2026
@anonym_81704f

Tunisko by ste mohli zohnat za tu cenu ak Vam nevadia arabske staty, mne sa tam paci, more priezracne

@anonym_81704f chce Španielsko. Snáď tu nejdeme porovnávať Tunis so Španielskom preboha

anonym_b8ac32
4. jan 2026
@marsmykkok

@anonym_b8ac32 aj ja už 4 roky sa pohrávam s myšlienkou že dáme len Česko napríklad, lebo už more každý rok nie je tak wau, ale vždy niečo nájdem čo vyberiem. A proste je to o preferenciách, ja proste nedám 2000 eur na osobu a viac za Turecko alebo Grécko hoci by som na to vedela nasporiť a napríklad vlani mi prišli nečakané peniaze čo by boli aj na niekoľko takých dovoleniek a aj teraz budem mať nejaké peniaze, ale proste nie som rezortový typ dovolenkára. Ani také ako Maldivy, Seychely, Thajsko a podobné ma neláka. Mám najradšej Grécko a vždy iný ostrov a nech je pekná pláž, blízko mesto na večerné prechádzky a hotel stačí že je čistý a nerozpadáva sa. Ak si priplatím tak možno raz za nejakú zaujímavú poznávačku, ale exotika pri mori ani tie drahé rezorty veľké nie sú pre mňa.

@marsmykkok ano kazdy sme iny, takze vlastne aj tazko niekomu nieco odporucit 😄

alica110
4. jan 2026

Po vlastnej osi, cestovka ťa oberie o veľa peňazí.

manzanillaa
4. jan 2026

@anonym_autor my sme boli min.rok koncom augusta zač septembra 2+syn 14rokov,z Brna letecky, cca 100km od Barcelony. Hotel Calq Font, spokojní👍all inclusiv. Cena dokopy aj s poistením a parkoviskom v Brne na letí 2180eur👍👍👍

anonym_2f37b6
4. jan 2026

@anonym_autor neviem v akej CK si bola, ale pre 2 osoby nájdeš.Naklikaj si TUI, alebo by som si sama vyhľadala na booking hotel a zvlášť letenka

slavomira236
4. jan 2026

@anonym_autor my sme boli traja bulharsko za 1900 eur na tyzden 2024 all, tito leto turecko 2800 s poistenim 3 ja na 11 noci last minute. Egypt 2800 na 11 noci.. na dalsti rok ideme tunisko 2750 10 noci...

jaja20
4. jan 2026
@slavomira236

@anonym_autor my sme boli traja bulharsko za 1900 eur na tyzden 2024 all, tito leto turecko 2800 s poistenim 3 ja na 11 noci last minute. Egypt 2800 na 11 noci.. na dalsti rok ideme tunisko 2750 10 noci...

@slavomira236 A toto jej načo píšeš, keď ony sú len 2 a chcú ísť do Španielska? 🤔

autor
4. jan 2026
@jaja20

@slavomira236 A toto jej načo píšeš, keď ony sú len 2 a chcú ísť do Španielska? 🤔

@jaja20 presne, dávajú rady, pritom píšem o Španielsku a posielajú mi tipy do Bulharska a Turecka🙄

irama29
4. jan 2026
@anonym_autor

@jaja20 presne, dávajú rady, pritom píšem o Španielsku a posielajú mi tipy do Bulharska a Turecka🙄

@anonym_autor odporúčam pozrieť ponuku ČEDOK, majú dobrú ponuku Španielska za dobré ceny..Na dovolenky chodím tiež sama s dcérou a preto nekupujem cez Inviu, majú v ponuke veľa zahraničných cestoviek a ja chcem mať istotu slovenských/českých delegátov v prípade, ak by sa niečo stalo..Nedávam konkrétny hotel, lebo Španielsko je široký pojem, či už pevnina, alebo ostrov. Odporúčam Mallorku,oblasť Alcúdia, nádherné more..My máme tento rok s dcérou cieľ Barcelona, preto som pôvodne vyberala Costa Brava, ale nakoniec sa mi viac zapáčila Costa Dorada. Osobne by som nevyberala Andalúziu, ktorú tu radili, je tam sice veľa hotelov priamo na pláži all, ale more je studené a aj voda v bazénoch..

irama29
4. jan 2026

..predsalen prikladám link na ponuky z Cedoku, do 2200 je tam dost ponúk https://www.cedok.sk/vysledky-vyhladavania/dovo...

deedol
4. jan 2026

Uprimne, isla by som bez ck. Urcite sa zmestis do sumy

irama29
4. jan 2026
@deedol

Uprimne, isla by som bez ck. Urcite sa zmestis do sumy

@deedol uprimne, sama s 13 rocnou dcerou by som bez CK za hranice Slovenska nesla..hocico sa môže stať a kto sa postará v cudzine o dcéru? chodievam s dcérou sama na dovolenky do zahraničia od jej 8 rokov a tá CK a delegáti boli vždy pre mňa istota, že keby niečo, dcéra nezostane odkázaná sama na seba..Do sumy 2200 sa zmestia aj s CK, my sme sa do tejto sumy vždy zmestili a to sme s dcérou dosť náročné..

jaja20
4. jan 2026
@irama29

..predsalen prikladám link na ponuky z Cedoku, do 2200 je tam dost ponúk https://www.cedok.sk/vysledky-vyhladavania/dovo...

@irama29 O tejto ponuke z Čedoku som jej písala už ráno.

valise
5. jan 2026

My chodievame na Gran Canariu do Las Palmas, naposledy nas uz bolo 7, apartman na 7 noci nas vysiel 800 Eur pre vsetkych a fakt krasny priestranny, slnecny. Auto sme si poziciavali podla potreby, nebolo nutne. Vsade sa da dostat autobusom, ak sme chceli vyskusat ine plaze. Apartman 3 minuty peso od plaze, 10 min. sme mali obrovske akvarium, ktore sa fakt oplati vidiet, tiez technicke muzeum, pol hodiny peso velke nakupne centrum. Plno restauracii, ceny ako u nas, mozno aj lacnejsie. Znama tam prenajima apartman pre dve osoby asi 3 min. od plaze. Chodievali sme tam, kym sa nas nenazberalo viac ludi a uz by sme sa nepomestili. Nie je to sice Spanielsko, ale spanielsky hovoriaca krajina. Nam sa tam velmi paci.

terina25
5. jan 2026
@valise

My chodievame na Gran Canariu do Las Palmas, naposledy nas uz bolo 7, apartman na 7 noci nas vysiel 800 Eur pre vsetkych a fakt krasny priestranny, slnecny. Auto sme si poziciavali podla potreby, nebolo nutne. Vsade sa da dostat autobusom, ak sme chceli vyskusat ine plaze. Apartman 3 minuty peso od plaze, 10 min. sme mali obrovske akvarium, ktore sa fakt oplati vidiet, tiez technicke muzeum, pol hodiny peso velke nakupne centrum. Plno restauracii, ceny ako u nas, mozno aj lacnejsie. Znama tam prenajima apartman pre dve osoby asi 3 min. od plaze. Chodievali sme tam, kym sa nas nenazberalo viac ludi a uz by sme sa nepomestili. Nie je to sice Spanielsko, ale spanielsky hovoriaca krajina. Nam sa tam velmi paci.

@valise kde ste boli ubytovani?

lucik194
5. jan 2026
@valise

@valise gran canaria je tiež spanielsko. autorka nepovedala, ze na ostrovoch to nemoze byt....... detto Mallorca, menorca je spanielsko.......

ale ona chce AI, takze ta cena je uplne inde ako si ty napisala. kde ste vy boli

kikadzi
5. jan 2026
@tilly

Hotel pri mori v Európe, all inclusive do 2200 podľa mňa nereálne. Zobrať letenky, prenajať auto, prenajať apartmán, to by sa dalo, možno. Ja mám apartmán za 110/noc v júli, za 120 v auguste. Auto viem zobrať do 500 eur na týždeň, bez poistenia sa dá lacnejšie. Stravovať sa tu dá lacnejšie ako na Slovensku.

@tilly a kde máš prosím ten apartman?

valise
5. jan 2026
@lucik194

@valise gran canaria je tiež spanielsko. autorka nepovedala, ze na ostrovoch to nemoze byt....... detto Mallorca, menorca je spanielsko.......

ale ona chce AI, takze ta cena je uplne inde ako si ty napisala. kde ste vy boli

@lucik194 ja rozumiem, len som nadhodila alternativu, ze moze ist po vlastnej osi a zmesti sa do rozpoctu ktory ma

valise
5. jan 2026
@terina25

@valise kde ste boli ubytovani?

@terina25 mali sme apartman blizko plaze, ulica mala nieco s Escobarom😁, uz si to presne nepamatam, ale vedela by som to najst

tilly
5. jan 2026
@kikadzi

@tilly a kde máš prosím ten apartman?

@kikadzi medzi Valenciou a alicante, denia je mestečko

Strana
z2