Dovolenka v Štúrove - ubytovanie

swwan
23. feb 2018

Ahoj,chceli by sme ísť v lete do Štúrova,no kôli práci si nemôžem dovoliť týždňový pobyt. A môj problém je v tom,že všetci ubytovatelia,ubytujú len na týždňové pobyty. Má niekto skúsenosť sa ubytovať len na 2 noci pre 4 osoby? Ďakujem za každý typ🙂

hettinka
23. feb 2018

@swwan dá sa zo mimo hlavnej sezóny. Skús zavolať na Chata Lenka, ta pani nás ubytovala v júni na kratší termín.

swwan
autor
23. feb 2018

Ďakujem,no môžem až v júly,čo bude asi nemožné☹

hettinka
23. feb 2018

@swwan a čo ten hotel Thermal priamo na kúpalisku? Je asi drahší, ale zasa 2-dňový pobyt vás finančne hádam nepoloží na lopatky. V ubytku je potom už aj vstup na kúpalisko, takže ono to nie je také hrozné.

hulica
23. feb 2018

@swwan alebo ešte chvíľu počkaj a na zlavomate bývajú aj víkendové pobyty 🙂

lucuja
23. feb 2018

Aj v hotely Quest vas ubytuju aj na kratsie. Aj my sme tak boli minuly rok. A je to tiez hned pri kupalisku a nie je az taky drahy.

jantato
23. feb 2018

@swwan my chodime kazdy rok do sturova na 2-3-4 noci ,ako sa nam da a aj do velkeho medera. Vzdy zajednavam par dni pred odchodom, ked hlasia tepla ,tak uz aj hladam, a vzdy najdem aj na 2-3 noci...

swwan
autor
23. feb 2018

@jantato ďakujem a máte aj nejaký konkrétny typ? Kde ste boli vy?

jantato
23. feb 2018

@swwan no po pravde vzdy hladam nove, ja vzdy cez megaubytovanie a tam si dam parametre ,co tam chcem a pod. a potom ked mi vyhlada,tak co sa mi pozdava tak tam pisem. Poodpisuju vela aj ze obsadene ale vzdy sa najde. Je tam toho strasne vela...

swwan
autor
24. feb 2018

Ďakujem,my sme už v Štúrove prakticky boli,takže mám "pobehane" takmer každé ubytko,no zatiaľ všetko len na týždňové pobyty. Aj tí,ktorí mali ubytovania na kratšie,už majú podmienku týždeň.

hettinka
24. feb 2018

Trosku off-topic, čo vie človek robiť týždeň v sturove??? Ja som bola 3 dni a mala som dosť. Mesto o ničom a je to len obyčajne kúpalisko.
Ak nezoženieš, pozri si nejaké termály v Maďarsku.

swwan
autor
24. feb 2018

😅 tiež ma tam išlo poraziť,myslela som,že en ja som mala taký pocit.Deti mám už veľké-11 a 14,tobogany ich nebavili,keby sme neboli v Maďarsku, tak strašná nuda. No tento rok sa nedostaneme nikde,preto som chcela,že aspoň koli tej mladšej ísť aspoň niekde na 2 dni.

hettinka
24. feb 2018

@swwan my dávame na predĺžený víkend aj Chorvátsko. Aj teraz asi pôjdeme na veľkú noc dolu na 3-4 noci.

bobthebuilder
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bobthebuilder
Odpoveď bola odstránená
Zobraz