icon

Dovolenka v Tunisku s dieťaťom

dominika168
14. máj 2025

Ahojte, prosím Vás boli ste na dovolenke v Tunisku s dieťaťom (4r.). ?

Rozhodujeme sa, Nour Palace alebo Hilton Skanes...

chrobak7
14. máj 2025

Boli sme s 5 ročným.

Oba vymenované sú rezorty, veľmi porovnateľné. Ten druhý ma o niečo lepšie hodnotenie. Ak sa neviete rozhodnúť, môžete si hodiť kockou.

katarinaba
15. máj 2025

Bola som v Tunisku ked mal najmladsi nieco cez rok, dva a tri. A boli sme raz aj v Nour Palace. Hotel sa mi pacil, strava, plaz. Az na bazen - ten bol vsade hlboky 150 cm, co pre mna 155 cm trpaslika je akurat tak na plavanie, nie na zabavu s detmi. Je tam aj detsky bazenik, no ja som mala aj starsie deti so sebou, takze to nebolo riesenie. No bola som tam v 2018, tak cerstve info musi poskytnut niekto iny.

ruzasipova
15. máj 2025

@dominika168 Boli sme v Nour Palace minuly rok. Deti 4 a 9 rocne. Hned ako vyjdete z hotela je jeden mini bazenik pre babatka a potom uz len kruhovy s meter a pol vodou. Maly mal rukavniky a fungoval aj tam. Ale ked prejdete za ten kruhovy a nejaku travu, okolo jedalne, dostanete sa k bazenu s detskymi smykackami a potom aj s velkymi toboganmi. Ale vedla hotela hned, akoze hned je aj more.

dadaaa87
16. máj 2025

More a pláž je krajšia v Nour Palace . Boli sme minulý rok v Tunisku partia s deťmi od 9 mesiacov do 6 rokov . Všetky boli spokojné.