icon

Dovolenka v Turecku, Grécku, Bulharsku

natalka1919
6. apr 2023

Ahojte, vedeli by ste odporuciť nejaký konkrétny hotel v Turecku, Grécku, Bulharsku z odletom z Košic? Kde sa Vám páčilo a užili ste si dovolenku v plnej spokojnosti. Hlavne aby to bolo vhodne pre deti 5r, pozvolny vstup do mora, all inklusive. Chcem pre rodinu teraz niečo objednať, aby to nebolo ako v minulom roku, že dovolenku sme si objednali 2 týždne pred odletom. Ďakujem za rady, tipy.

katkaseiner
6. apr 2023

Sice nie z Kosic, ale odporucam radsej Grecko alebo Turecko... ale co sa turecka tyka, za mna top pre deti... aj AI, aj program, proste vsetko v Turecku mi prislo top (hladaj ale 5* a dobre recenzie). Grecko je super tiez (moja srdcovka) ale teda cena vs.kvalita je trochu insia.

lily14
6. apr 2023

Turecko alebo Cyprus

diaszoky
6. apr 2023

@natalka1919 z ke odlet vyborne hotely zamna Kirman Sidera a cela ich siet plus Sultan of dreams, Turecko

oli18
6. apr 2023

Hotel Wave resort Pomorie. Dcera tam bola. Ak dostaneme LM, tak tam t.r. pojdeme.

domiklik
6. apr 2023

@diaszoky všetky kirman hotely v Side sú super 👍👍 najviac sa mi páči, že nemusím ísť pol hodinu z izby k plazi

maculkac
6. apr 2023

@natalka1919 ahoj, napíš Elenke @levandula247 - v akom termíne, vek osôb, rozpočet, určite Ti poradí s výberom k spokojnosti 🙂