icon

Dovolenka v Turecku s ročným dieťaťom

kuriatko77
13. júl 2025

Ahojte , tie ktoré ste boli na dovolenke v Turecku alebo inde s ročným dieťaťom - ako to vaše detičky zvládli ? Ako ste cez deň fungovali ? Plus nejaké rady ? Ďakujem za odpovede 🙂

domiklik
13. júl 2025

@kuriatko77 boli sme v Egypte, zvládla to najlepšie z celej rodiny

kuriatko77
autor
13. júl 2025
@domiklik

@kuriatko77 boli sme v Egypte, zvládla to najlepšie z celej rodiny

@domiklik 😁 pobavilo .. ďakujem. A možem sa opýtať na cestu lietadlom a transfer na hotel ? Z toho mám asi najväčšie obavy 🙈

riskoh
13. júl 2025

Chodime od 1.roka, myslim,ze deti to zvladaju lepsie ako dospelaci, v lietadle aj transfer takmer celu cestu vzdy prespali, vyberam poibednajsie lety, fungovanie bez problemov

petamich
13. júl 2025

Chodime este ani rok nemal, v Turecku sme boli, cesta, presun bez problemov, prespal let, presun, transfer....prelozili sme ho do postele a spal dalej do rana. Praveze to bola najbezproblemovejsia cesta 🙂 a rezim ako doma. Uspala som v kociku, zaparkovala pri silent poole alebo v tichej plazovej kaviarni, pod slnecnik a citala som si knizku pri ladovej kave alebo drinku. Na striedacku s manzelom alebo sme si sli spolu pospat na izbu. Cely rezim sa nam posunul o hodinu plus, co nam nejako nevadilo.

Ten rok bol nosic na nezaplatenie, v nom spal, kym sme cakali na kocik atd.

kuriatko77
autor
13. júl 2025
@petamich

Chodime este ani rok nemal, v Turecku sme boli, cesta, presun bez problemov, prespal let, presun, transfer....prelozili sme ho do postele a spal dalej do rana. Praveze to bola najbezproblemovejsia cesta 🙂 a rezim ako doma. Uspala som v kociku, zaparkovala pri silent poole alebo v tichej plazovej kaviarni, pod slnecnik a citala som si knizku pri ladovej kave alebo drinku. Na striedacku s manzelom alebo sme si sli spolu pospat na izbu. Cely rezim sa nam posunul o hodinu plus, co nam nejako nevadilo.

Ten rok bol nosic na nezaplatenie, v nom spal, kym sme cakali na kocik atd.

@petamich ďakujem za odpoveď 🙂 ak sa ešte možem opýtať čo sa týka stravy ako ste fungovali ? Jedlo pre malého ( neviem teda čo už papal ) a stíhali ste sa spolu najesť ? 😁

petamich
13. júl 2025
@kuriatko77

@petamich ďakujem za odpoveď 🙂 ak sa ešte možem opýtať čo sa týka stravy ako ste fungovali ? Jedlo pre malého ( neviem teda čo už papal ) a stíhali ste sa spolu najesť ? 😁

@kuriatko77 z domu sme brali oblubenu instantnu kasu a par kapsiciek co lubil, inak v hoteli bola sekcia specialne pre mensie deti (zelenina na pare, kuracie nedochutene a pod. a dokonca davali aj take poharikove prikrmy a jedna kasa mu velmi velmi chutila ale to bolo obdobie kedy jedol rad polievky, zeleninu, z laskou na to spominame, teraz vymysla, ze katastrofa), plus jedol polievky, pecivo, uplne v pohode sa to dalo. Spolu najest myslis s manzelom? No to ani velmi nie 😬😂 ale to vsetky dovolenky su take narychlo to jedlo (a to s nami casto chodia svokrovci a aj tak to je vselijako), vacsinou ranajky ako tak spolu, obed vacsinou tak na striedacku (spal vtedy pred obedom a po nom), vecera sa dala, vacsinou sme ho nejako zabavili, vtedy po pravde obsedel viac ako teraz (4 ma) ale hej miestami to bola striedava starostlivost a spolocna vecera s muzom, len ked ho svokra odlakala (co castokrat nevyslo).