icon

Dovolenkové opatrenia v Tunise

robkorobko
3. júl 2022

Ludia ako to je teraz z patreniami v tunise.bol tam teraz niekto

jaja20
3. júl 2022

@robkorobko Ahoj, pridám ťa do cestovateľskej skupiny,ak chceš a tam môžeš popísať na túto tému.

dudka121
3. júl 2022

@robkorobko ja som sa vcera vratila z rodinou z Tunisu, akurat vyzadovali antig test, inac nic.....samozrejme nikto nemal ruska ani v lietadle ani v Tunise.....t

robkorobko
autor
4. júl 2022

@dudka121 a aj v anglictine musi byt.dakujem

dudka121
4. júl 2022

@robkorobko nie klasicky antg za 5 eur

robkorobko
autor
4. júl 2022

@dudka121 mam viac otazok co sa tyka tunisu a z okolia nikoho nepoznam co tam bol velmi pekne vas poprosim ked sa da ak by ste mi napisali spravu moje cislo 0903180460 lebo v ck ma normalne povedali test v anglictine musi tam byt peciatka podpis lekara atd.a aj co sa tyka platenia atd....ja by som vam potom zavolala.dakujem

dudka121
5. júl 2022

@robkorobko kludne mi napiste spravu....

robkorobko
autor
6. júl 2022

@dudka121 ake peniaze si mam zobrat dolare alebo eura.kolko sa dava teraz do pasu za lepsiu izbu.za taxi vieme zaplatit aj v eurach.a este sme ockovany ale na sk nam uz vyprsala platnost preukazov ci mi to staci mat vytlacene v anglictine.dakujem

dudka121
6. júl 2022

@robkorobko v Tunise su dinare, ake dalo sa aj eurami, zmenilis me si na recepcii. OHLADOM izby to asi z cestovkou... A co sa tyka ockovania ja som len jednou davkou a muz a dieta vobec, takze staci len 24 hodinovy atg. Pozrite si podmienky vstupu na ministerstve zahr. veci....