Dubai cez Vianoce
Ahojte rozhodli sme sa že tento rok pôjdeme niekde na Vianoce dovolenkovať 😊 chceli sme Dominiku ale tie ceny čo teraz vidím na týždeň sú neskutočne drahé oprotiinulu roku, vtedy som videla last Minute pre štvorčlennú rodinu aj za 4000€, no neviem či bude z toho niečo na last minute aj tento rok, takže hľadám aj B verziu napr. Dubai alebo Egypt, v Omane sme už boli, alebo poraďte niečo ale aby sme sa kúpali v mori trošku 🙏🙏🙏
Mauricius, ale to bude o dost drahsie
@mircalla to bude asi drahšie ako DR 😑 ešte som pozerala aj Zanzibar ale tam nechcem s deťmi kvôli očkovaniu.
Na Zanzi nepotrebuješ očkovanie, pokiaľ nepôjdete na pevninu. My sme boli teraz cez jarné a žiadne očkovanie. A to sme sa pohybovali po ostrove, aj sme s Masajmi sme si ťukase dávali a všetko ok.
Na Zanzi nepotrebuješ očkovanie, pokiaľ nepôjdete na pevninu. My sme boli teraz cez jarné a žiadne očkovanie. A to sme sa pohybovali po ostrove, aj sme s Masajmi sme si ťukase dávali a všetko ok.
@raszuz Na pevninu tiez ockovanie nepotrebujes, iba ak prilietas z destinacie so zltou zimnicou (etiopia a tak) . Naopak Zanzibar teraz zaviedol povinne ich miestne online zdravotne poistenie za 70 Eur . Kazdy to musi mat (kontrola qr kodu na letisku) a nikto ti nepovie co v tom je zahrnute. Vydieracstvo (Stav jan 2025)
@raszuz Na pevninu tiez ockovanie nepotrebujes, iba ak prilietas z destinacie so zltou zimnicou (etiopia a tak) . Naopak Zanzibar teraz zaviedol povinne ich miestne online zdravotne poistenie za 70 Eur . Kazdy to musi mat (kontrola qr kodu na letisku) a nikto ti nepovie co v tom je zahrnute. Vydieracstvo (Stav jan 2025)
@martinmmartin viem o poistení, platila som vo februári. 44 dolárov za dospelého, 22 dolárov za dieťa, plus 50 dolárov na osobu víza
V Egypte sa cez Vianoce neokupes,uz je studena voda.
V Egypte sa cez Vianoce neokupes,uz je studena voda.
@marca12 áno v Dubaji?
@martinmmartin viem o poistení, platila som vo februári. 44 dolárov za dospelého, 22 dolárov za dieťa, plus 50 dolárov na osobu víza
@martinmmartin
@raszuz a let bol priamy z Košíc ? Takže žiadne očkovanie ani pre deti nič?
My sme isli z BA a uplne bez ockovania

Mauricius, ale to bude o dost drahsie