Egypt
@jaja20 chceli ny sme ist s 2 detmi (4r a 9r) niekedy vianoce-novy rok... Ake je tam cca pocasie? Oplati sa ist s deckami.. Nejde mi ani tak o kupanie ako o to more ako take teda morsky vzduch.. Jasne aj nejake vylety a hlavne nechcem ich tam vlacit ked na slnku pecie takmer 50'C.. Kam sa oplati ist? Vdaka
December - januar je tam najchladnejsie… nesla by som vtedy, 15 stupnov a veterno.. koncom februara sme tam boli a to uz bolo 25 stupnov, to uz sa dalo. Chodte cez jarne prazdniny.
Tak v decembri fakt len hlavne na výlety by ste mohli chodiť,lebo more je studené a v noci tiež riadna zima 🥶
Hľadaj hotel s vyhrievanými bazénmi,aby ste aspoň niečo z tej dovolenky mali.
Najčastejšie sa chodí do oblasti Hurghady a Marsa Alam.
Cesta k pyramídam trvá 5-6 hodín, neviem, či by to deti bavilo...
@jaja20 starsia by bola nadsena robila rocnikovku o pyramidach to by bolo pre nu super ale maly no neviem asi by som ho cestou utyrala v tom autobuse 😟...
@mane01 no to zas neprehanaj, bola dom v decembri, ale 15 stupnov bolo mozno vecer. Veterno ano, avsak cez den sme normalne plavali v mori, opalovali sa
@lindusss2016 ak ste otužilci, tak je to mozne… lebo my sme mali na prelome februara a marca 20 stupnove more a kupali sme sa v nom jediní… ale zas hotel mal vyhrievany bazen, takze da sa aj tak. Ale hadat sa nebudem, to o tych 15 stupnoch nam hovorili domaci, ked sme sa pytali, ake pocasie maju v decembri… lebo tiez nam napadlo, ze decka maju prazdniny zimne… ale teda pre mna bolo tych 25 stupnov hranica… do buducna najskor v marci asi. Ale inak vsetko bolo super, urcite optimalna teplota na taky Luxor a podobne srandy.
@mane01 my sme sa tam boli tak v prvej polke decembra a more bolo v pohode teple, studene len par metrov, kde vlny narazali na pobrezie. Ja fakt otuzilec nie som 🙈 samozrejme zniesla by som aj vacsiu teplotu, lebo ako som pisala, vietor fukal, ale tak dalo sa to v pohode.

Čo potrebuješ vedieť?