icon

Elektrickým autom do Chorvátska

ivet1111
15. jún 2022

Dobrý deň. Išiel niekto prosím vás s čisto elektrickým autom do Chorvátska? Ak áno, ako to bolo s nabíjanim? Ďakujem.

diewcatqoo
15. jún 2022

Ahoj, skus si vyhladat na youtube videa. Tusim Rasto Chvala mal nejake video o tom, ako sli elektroautom do Chorvatska, pripadne aj nejaki ceski youtuberi mali tiez taketo videa.

kinats
15. jún 2022

V TV mysli ze na STV o tom bola cela relacia, presne miesta aj s dobou na dobitie. alebo pozri toto: https://www.mojelektromobil.sk/elektromobilom-n...

renka30
15. jún 2022

Pred 3 tyzdnami sa nam cesta z Chorvatska (Istria) z beznych 7 hodin natiahla na 14, kvoli stojatej, 5,5 hodiny trvajucej zapche v Chorvatsku (usek, ktory bezne davame za 3/4 hodiny sme isli 5,5 h). Takze podla mna je to na zvazenie...ale zavisi aj od toho kadial a kam idete a ake su cestou moznosti dobijania, ja by som sa kvoli moznej zapche celkom bala...

rooskoliv
15. jún 2022

uz spomenute Rastove video som videl. Oni sa do HR odviezli autovlakom. Spat neviem. Nabijaciek bolo dost, ale vacsina z nich bola bez kablov. Takze kable so sebou

yanni
15. jún 2022

Ono to je dost risk v hlavnej sezone a este nie prave najlepsej sieti miest na dobitie. A tiez aj nabijanie na super charger trva, ak je este zapcha atd. tak sa musi nabijat castejsie. My mame Teslu a na 450 km pri plnej baterke potřebujeme raz nabit a to nejdeme rychlo, zatial bez zapchy atd. Ja na SK ca. 800 km idem vzdy radsej na mojom dieslaku. Istota je gulomet. Nemusim vobec tankovat cestou a ked sa da, tak aj na pedal trosku viac pritlacim.