icon

Gluten free možnosti v hoteli Fame Residence Kemer & Spa

vitaminsee
15. máj 2025

Dobrý večer.

Bol niekto v tomto hoteli ?
Som celiatik , v Turecku sme boli pred 10 rokmi v Side, ešte ako ne-celiatik,
takže by ma zaujímalo,
či majú aspoň označené alergény na švédskych stoloch.
Mala som s tým problém aj v Sk, Cyprus vôbec neoznačuje ( info od kolegu ),
a napr. na Mallorce sú už certifikované hotely gluten free s oddelenou kuchyňou ...

V cestovkách nie sú v tejto oblasti ústretoví , teda zatiaľ mám negatívnu osobnú skúsenosť iba z Hydrotour, cez ktorý sme paradoxne boli v Turecku 1x a všetko bolo na 1,, lenže to som lepok ešte ani nechyrovala, že nebudem už môcť nikdy konzumovať ...

katarinaschober
15. máj 2025

@vitaminsee bola som 2 krat v turecku ale nikde nemali alergeny oznacene

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@katarinaschober

@vitaminsee bola som 2 krat v turecku ale nikde nemali alergeny oznacene

@katarinaschober Ach jaj. A nebol tam bezlepkáči ? V ktorých ste boli hoteloch ?

katarinaschober
15. máj 2025
@vitaminsee

@katarinaschober Ach jaj. A nebol tam bezlepkáči ? V ktorých ste boli hoteloch ?

@vitaminsee teraz v aprili sme boli scherwood exklusiv Lara minuly rok Fame Antalya ale nikde som nevidela alergeny a ci boli bezlepkaci na hoteli to neviem najlepsie by bolo kebyze napiseze priamo na hotel

thereisabear
15. máj 2025

Bola som v tom hoteli a alergény označené neboli, ale je pravda, že som po tom ani nepátrala.

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

Bola som v tom hoteli a alergény označené neboli, ale je pravda, že som po tom ani nepátrala.

@thereisabear Kedy ste boli - rok, mesiac ? Chceli by sme až 7 septembra, skôr sa nedá a august zásadne odmietam . Boli ste pokojní so všetkým, či je už starší hotel ?

katarinaschober
15. máj 2025
@vitaminsee

@thereisabear Kedy ste boli - rok, mesiac ? Chceli by sme až 7 septembra, skôr sa nedá a august zásadne odmietam . Boli ste pokojní so všetkým, či je už starší hotel ?

@vitaminsee som bola velmi spokojna cisto krasne a jedlo velmi dobre

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@katarinaschober

@vitaminsee teraz v aprili sme boli scherwood exklusiv Lara minuly rok Fame Antalya ale nikde som nevidela alergeny a ci boli bezlepkaci na hoteli to neviem najlepsie by bolo kebyze napiseze priamo na hotel

@katarinaschober Písala som dnes do hotela FAME v Kemeri, veľmi zdvorilo mi odpísali, a aj dosť rýchlo, do cca 1hod som mala mailom odpoveď: že mi zabezpečia bzl stravu ... Len, nemajú to v popise na bookingu uvedené, iba švédske stoly. Vyhľadala som top gluten free hotel, MIRAGE, tiež v Kemeri, ale ten je väčší, s rozsiahlejšou záhradou s tobogánmi, čo si už neprosíme, cestujeme iba 2 ( vek 50+ ... ), FAme sa mi zdá takýý ako preklad jeho názvu, aj keď vyzerá starší. Podstatné je , aby bol čistý, s dobrým jedlom, aktivitami, blízkym centrom, nie rezort a na pláži. Jediné kritérium nie je splnené, že nie na piesočnatej, čo by som prepáčila 😉

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

@thereisabear A boli ste spokojní ?

thereisabear
15. máj 2025
@vitaminsee

@thereisabear A boli ste spokojní ?

@vitaminsee s hotelom sme boli spokojní. Len teda mňa prekvapila pláž, že vlastne žiadna nie je. Pár radov lehátok a možno ani nie meter od posledného voda. Tak je to tam v celom okolí. Ale tak závisí, na čo je kto zvyknutý...

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

@vitaminsee s hotelom sme boli spokojní. Len teda mňa prekvapila pláž, že vlastne žiadna nie je. Pár radov lehátok a možno ani nie meter od posledného voda. Tak je to tam v celom okolí. Ale tak závisí, na čo je kto zvyknutý...

@thereisabear nooo 😲 Zvyknutá som už roky na stredne veľkú pláž v Chorvátsku, kamene na pláži a piesok vo vode 🙂 Pôvodne som pozerala Mallorcu, ale vadia mi veľké a široké verejné pláže s páliacim pieskom, 1x sme to zažili v Taliansku a to bolo koniec sezóny .... Proste vadí mi milión ľudí na 1 pláži ... A prosila by som si tyrkysové more, v Dalmáciii sme ho vždy mali aj na Pagu, viem, že v Turecku to zrejme nebude . Na 1.mieste však je gluten free strava ...

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

@thereisabear Ešte 1 detail, prečo odmietam napr. LARU, je promenáda na pláži. v Side sme mali, to bolo super a v podstate aj v Chorvátsku sme vždy mali, večerné prechádzky sú večer naj ... V kEMERI je plážová promenáda ? Pozerám, teda chodím po okolí v google maps okolo hotela FAME, fakt úzka pláž 😉

thereisabear
15. máj 2025
@vitaminsee

@thereisabear Ešte 1 detail, prečo odmietam napr. LARU, je promenáda na pláži. v Side sme mali, to bolo super a v podstate aj v Chorvátsku sme vždy mali, večerné prechádzky sú večer naj ... V kEMERI je plážová promenáda ? Pozerám, teda chodím po okolí v google maps okolo hotela FAME, fakt úzka pláž 😉

@vitaminsee vedie tam chodník nad plážou do centra. Priamo po pláži sa prechádzať nedá.

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

@vitaminsee vedie tam chodník nad plážou do centra. Priamo po pláži sa prechádzať nedá.

@thereisabear Takže to nie je ako v Side, kde sa mi veľmi páčilo, ale rada by som inam ...

vitaminsee
autor
15. máj 2025
@thereisabear

@thereisabear ďakujem za cenné info. Kemer to teda nebude ....

thereisabear
16. máj 2025
@vitaminsee

@thereisabear Takže to nie je ako v Side, kde sa mi veľmi páčilo, ale rada by som inam ...

@vitaminsee je to pekné mestečko, tie kopce aj zeleň, veľa sme sa prechádzali... len teda pláž za mňa nula bodov.

katarinaschober
16. máj 2025

Pred 2 rokmi sme boli Tenerife tam je prekrasne a dlha Promenada pri mori

engel76
18. máj 2025

@vitaminsee mirage ma vlastnu bezlepk. Kuchynu aj restauraciu preto je top. My sme boli v tui blue sarigerme a vsetko ok. Tam ale nie je promenada. Skus popozerat peip.kontaktovat priamo hotel. https://www.bezlepkovezajezdy.cz/