icon

Hľadám spolucestujúce na dovolenku s deťmi v septembri

10. júl 2024

Ahojte, sú tu maminy, ktoré by šli s deťmi napr do Chorvátska aj samé s deťmi, bez muža? Ja sa napr bojím toľké hodiny sama šoférovať. A ubytko pre 3 osoby je dosť drahé. Nechcel by sa niekto pridať? Termin najskôr september

vroni
10. júl 2024

Ja som chodievala do Talianska bežne. Muž zmenil prácu a už chodí s nami. Nepridam sa, ale držím palce, nech dobre nájdeš a máte peknú dovolenku.

autor
10. júl 2024

@vroni dakujem

vilma7
10. júl 2024

Skôr by som išla na tvojom mieste letecky niekam.

slavomira236
10. júl 2024

Chod letecky do hotela. Tiez som bola sama teraz s dvoma detmi. Bala som sa toho ale pobyt bol super..a hned na letisku som si nasla kamosky aj deti a sli do hotela ako my takze super

soldi
10. júl 2024

Bola som tak v HR dva krat. 13 hodin som sama odsoferovala, deti mali 3 a 1 rok. Dva roky dozadu som takto bola so styrmi v ITA, tiez som sama odsoferovala a tento rok zas letecky v BG.
Odporucam ist letecky. Mna tyzden v BG all incl letecky vysiel o malinko viac nez tyzden v ITA autom.
A soferovat sama tak dlho, potom sa starat o deti je vycerpavajuce. Pripadne zober nejaku bezdetnu ksmosku, aby ste sa mohli aspon za volantom prestriedat.
Pripadne mozes cestu rozdelit na dva krat a v cca pol ceste niekde prespat. Tak sme to raz urobili s exom ked sme sli na juh talianska. Prespali sme v malej dedinke v talianskych alpach, vyslo to cca 100€ - ale nas bolo 6, urcite sa da pre troch najst lacnejsie

veronika150999
11. júl 2024

Vymenit auto za bus

sisik26
19. júl 2024

Keby idete letecky ,tak sme mohli aspoň spolucestovat 😃 ja tiež chcem ísť, ale sama sa bojím s dcérou.