Hľadám spolucestujúcu na výlet do Dubaja v novembri
Caute v novembri cestujem do Dubaja z Budapesti solo, hladam ZENU ktora by sa rada pridala. Ja som zena, 26 rokov, nebude to moje poprve v Dubaji, cize vyznam sa, ziaden strach 😄 detaily doladime v pripade zaujmu
@satanca uži si to. Moja sestra chcela ísť tiež niekam, ale nemala s kým, manzel nemohol ísť, je čerstvo po operácii chrbtice. Teraz už idu do kúpeľov, tak aj keby chcela, už časovo nevychádza.
Inak co tam je okrem puste a kopec gycu? Co som googlil tak vlastne len nakupne centra a vyhliadka z tej najvyssej budovy.
No brutalne komentáre niektore 😆... dubaj je uzasne mesto, clovek nevie kam skor ist, akurat som tu ... @satanca nechcem byt za mudreho ale to nebookuj cez pelikan, vsetko priamo cez hotel cez letecku spoločnost ovela lacnejsie to vyjde
Pošli mi link
@anouschka5 anouschka, ja toto neprezijem… presne s tebou som chcela ist a ty takto :((( anouschka toto mi prosim nerob… rusim vsetko celu dovolenku bez teba moj zivot nema zmysel
@satanca
Si zlatá už teraz ťa mám rada - ale ak chceš do Viedne pôjdem s tebou 🙂
No brutalne komentáre niektore 😆... dubaj je uzasne mesto, clovek nevie kam skor ist, akurat som tu ... @satanca nechcem byt za mudreho ale to nebookuj cez pelikan, vsetko priamo cez hotel cez letecku spoločnost ovela lacnejsie to vyjde
@martin33sk super dakujem za normalne podanu info, pozriem urcite 🙂 ak mas nejake konkretne tipy na ubytko, kludne posli 🙂
@satanca Ja idem do Dubaja s 15 rocnym synom hned v prvy novembrovy tyzden avsak z Bratislavy a cez cestovku. Mozete sa pridat 🙂
Dubaj,môj sen....Len priateľ nechce ísť a isto by ma nepustil 😢
@martin33sk aké je počasie a teplota mora?
@satanca Ja idem do Dubaja s 15 rocnym synom hned v prvy novembrovy tyzden avsak z Bratislavy a cez cestovku. Mozete sa pridat 🙂
@ella434343 To znie dobre, cez aku cestovku idete? Cena? Kludne napiste sukromnu spravu 🙂

Dubaj ma absolutne nelaka, su ovela lepsie krajiny. A vobec nie s niekym cudzim, radsej cestujem sama.