icon

Hľadám spolucestujúcu na výlet do Dubaja v novembri

satanca
2. okt 2025

Caute v novembri cestujem do Dubaja z Budapesti solo, hladam ZENU ktora by sa rada pridala. Ja som zena, 26 rokov, nebude to moje poprve v Dubaji, cize vyznam sa, ziaden strach 😄 detaily doladime v pripade zaujmu

Strana
z2
anonym_da6b1c
3. okt 2025

Dubaj ma absolutne nelaka, su ovela lepsie krajiny. A vobec nie s niekym cudzim, radsej cestujem sama.

margotka17
3. okt 2025

@satanca uži si to. Moja sestra chcela ísť tiež niekam, ale nemala s kým, manzel nemohol ísť, je čerstvo po operácii chrbtice. Teraz už idu do kúpeľov, tak aj keby chcela, už časovo nevychádza.

hiro
3. okt 2025

Inak co tam je okrem puste a kopec gycu? Co som googlil tak vlastne len nakupne centra a vyhliadka z tej najvyssej budovy.

martin33sk
3. okt 2025

No brutalne komentáre niektore 😆... dubaj je uzasne mesto, clovek nevie kam skor ist, akurat som tu ... @satanca nechcem byt za mudreho ale to nebookuj cez pelikan, vsetko priamo cez hotel cez letecku spoločnost ovela lacnejsie to vyjde

lucia11kob
4. okt 2025

Pošli mi link

anouschka5
4. okt 2025
@satanca

@anouschka5 anouschka, ja toto neprezijem… presne s tebou som chcela ist a ty takto :((( anouschka toto mi prosim nerob… rusim vsetko celu dovolenku bez teba moj zivot nema zmysel

@satanca
Si zlatá už teraz ťa mám rada - ale ak chceš do Viedne pôjdem s tebou 🙂

satanca
autor
5. okt 2025
@martin33sk

No brutalne komentáre niektore 😆... dubaj je uzasne mesto, clovek nevie kam skor ist, akurat som tu ... @satanca nechcem byt za mudreho ale to nebookuj cez pelikan, vsetko priamo cez hotel cez letecku spoločnost ovela lacnejsie to vyjde

@martin33sk super dakujem za normalne podanu info, pozriem urcite 🙂 ak mas nejake konkretne tipy na ubytko, kludne posli 🙂

ella434343
5. okt 2025

@satanca Ja idem do Dubaja s 15 rocnym synom hned v prvy novembrovy tyzden avsak z Bratislavy a cez cestovku. Mozete sa pridat 🙂

zuzik1407
7. okt 2025

Dubaj,môj sen....Len priateľ nechce ísť a isto by ma nepustil 😢

oliverceky
7. okt 2025
@martin33sk

@martin33sk aké je počasie a teplota mora?

satanca
autor
21. okt 2025
@ella434343

@satanca Ja idem do Dubaja s 15 rocnym synom hned v prvy novembrovy tyzden avsak z Bratislavy a cez cestovku. Mozete sa pridat 🙂

@ella434343 To znie dobre, cez aku cestovku idete? Cena? Kludne napiste sukromnu spravu 🙂

Strana
z2