Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku
Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku 14.7-26.7.2026 na zájazd. Dcéra ideálne aby mala tak 11-15 rokov. Je to zájazd kde sa ide do 7 krajín: Kosovo,Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Čierna Hora, Chorvátsko a Severné Macedonsko. Moja dcéra bude mať 14 rokov tak ideálne v tom veku dievča. Kto by mal záujem rýchlo píšte lebo už sú len 4 voľné miesta ak by sme to nestihli sú aj iné dátumy ale boli by sme radi ak by sme stihli tento dátum lebo nám najviac vyhovuje. Ked tak nejeké otázkz všetko by som vám povedala v súkromných.
@bomba36 kde to felner povedal?
Na takomto zajazde sme boli kedysi na gympli. Stale v autobuse, vystupit, popozerat, zase nastupit. Stale sucha strava, zazivanie strajkovalo uz po 2 dnoch. Bolo to peklo. Tak celkovo. A ani si z toho moc nepamatam, kedze vsetko rychlo-rychlo. Teraz by som nesla, ani keby mi zaplatili. Radsej pojdem na Lipt.Maru alebo dakde.
@lomka317 v poslednej dobe mi mobil dava navrhy na temy v MK, niekedy sa z nudy pri uspavani dietata zacitam a nestiham zasnut kolko pasivne agresivnych zien sa tu vzdy vyburi. Toto je jedno velmi toxicke miesto ozaj. Ak mas Facebook, najdi si skupinu Outdoormamas, tam byvaju taketo dopyty a nebude tam tolkoto uplne odveci a zbytocnych komentarov. Drzim palce nech sa partacky najdu a dovolenka vydari!;)

@mirkam3 áno, aj ten termín presne sedí.. ani za zlaté prasa by som tam nešla. Mimochodom to je tá CK, kde sa pán majiteľ počas covidu vyjadril že s nimi cestuje len elita ktorá sa tak zachráni a plebs nech skape doma.
@bomba36 kde to felner povedal?