icon

Hľadáme rodinku na spoločnú dovolenku

adrianka7d
15. máj 2022

Ahojte, hladam niekoho kto by v lete chcel ist na dovolenku a tiez nechce ist sam, mam dve deticky 1,5roka 5apol roka takze idealne deticky v podobmom veku aby sa vedeli aj zahrat, chcela by som dovolenku na svk v nejakom peknom aquaparku napr sme chceli polny kesov ale uz ma obsadene, tak nejake ine kludne navrhnite, nebránim sa vsak ani chorvatsku alebo polsku. Ak mate záujem kludne napiste spravu zoznamime sa 💗🙏pekny dnik 💗

zubrienka100
25. mar 2023

Ahoj, uz ste nasli nejaku rodinku? My by sme tiez prijali nejaku rodinku s detmi na dovolenku. Planujeme tento rok Chorvatsko. Sme z Piestan. Mame 6 rocneho syna a 3 rocnu dcerku.

adrianka7d
autor
26. mar 2023

@zubrienka100 ahojky minuly rok sme boli nakoniec zo známymi, no tento rok chceme byt len na Slovensku, inak vek deticiek by nam uplne sedel mi mame 6 a 2a pol 🙂 ale do chorvátska veru asi tento rok nie...

zubrienka100
27. mar 2023

@adrianka7d Ahoj. Nevadí, my zatiaľ len plánujeme. Ak by ste mali niekedy čas a chuť, môžeme dať nejaké stretko/výlet s deťmi...

adrianka7d
autor
27. mar 2023

@zubrienka100 ahoj kludne napíšem ti spravu 🙂

vladka333
24. máj 2023

Ahojte, aj my hľadáme nejakých parťakov na dovolenku, radi by sme išli letecky už teraz jún/júl do Turecka, Bulharska, možno aj niekam inam. Detičky majú 3r. a 7r.

vladka333
Autor odpoveď zmazal
adrianka7d
autor
24. máj 2023

@vladka333 ahojky môj muž tento rok nechce ísť k moru chce len niekde na Slovensku

sisik26
23. júl 2024

Ahojte ,tento rok nikto neletite k moru? Ja som len s dcérou a samé to je také....ideálne Piešťany, pripadne z BA