Hotel Centinera - Pula v Chorvátsku

vintage_lady
26. apr 2017

Ahojte mamky, tento rok chceme ísť do Chorvátska. Boli sme vo viacerých cestovkach, a vybrali sme hotel Centinera, Istria Pula. Hlavne financne nám to najviac vyhovuje. Nepotrebujem alabastrovu kúpeľňu, stačí mi čisto ☺ a prostredie, kde sa dá niekam ísť, niečo podniknúť, nielen na pláž a na izbu. Boli ste tam niekto? Alebo máte referencie od známych? Ideme autom a táto oblasť je najbližšie 😊 dakujem.

hettinka
26. apr 2017

Ahoj, tiež sme to zvažovali na leto a bola som sa tam pozrieť teraz cez veľkú noc. Boli sme len pri hoteli, takže izby neviem, aké sú ... hotel pozostáva z viacerých budov a má vlastný areál, vcelku upravený, čisto bolo. Je tam aj krytý bazén, vonku bazény nie sú. Pláž nič-moc, skaly, miestami vydláždené, miestami upravený nábeh do mora, ale nie je to taká pekná kamienková pláž a na 100% treba boty do mora.

Pri hoteli je v okolí len pár apartmánov, nejaká reštika, pizza, kaviareň ... na mna to pôsobilo dosť ticho, síce to bolo mimo sezóny, ale ubytovaných ľudí tam mali. Ak chceš tej oblasti niečo živšie, vybrala by som si niečo v časti Verudela. Do Puly je to asi 15 minút cesty, to je veľké mesto, kde to žije a aj je čo robiť, veľa pamiatok, obchodov...