icon

Hotel Creta Maris Beach resort

flower24
18. jún 2016

Ahojte, boli ste niekto v tomto hoteli? Aky je?

jankarec
18. jún 2016

@flower24
My sme boli dva razy, spokojni sme boli a mozno sa este vratime😊

flower24
autor
21. jún 2016

@jankarec boli ste sami,ci aj s dietatom? Ak sami, zda sa ti vhodny pre rodiny s detmi? Vstup do mora bol skutocne pozvolny? Ci take, ze po 2m prudko klesal? Co vietor, viem, ze na Krete dost fuka, bol silny? Na videu je more riadne rozburene, velke vlny. Mali ste aj vy cely cas? Strava bola pestra? To stredisko Hersonissos je ako daleko? Pisu 700m, no zvyknu to prikraslit. Kde by si odporucila mat izbu, v hlavnych budovach ci v bungalovoch? Vela otazok, viem, no uz ma velmi tlaci cas na vyber, o tyzden chceme letiet a stale nie som rozhodnuta 😒 Dakujem vopred za odpoved 😉

jankarec
21. jún 2016

@flower24 ahoj, boli sme sami, ale je to rodinny hotel.vstup do mora uplne pozvolny nebol, ale ani hlboky prepad. Co sa tyka vetra, nepamatam, ze by sme zazili nejake vlny, alebo silny vietor. Je tam viac bazenov vratane detskeho.
Strava je super, pestra, je si z coho vybrat. Su tam tam aj dobre tematicke restauracie.
Byvanie jednoznacne v bungalove, vyskusali sme obe moznosti.ale pytajte bungalov v blizkosti hlavnej budovy, lebo rezort je velky ako mala dedinka😊
Jedine sklamanie su tie ich lokalne alkoholicke napoje a vino, co davaju v ramci all in., su velmi zriedene.
Par zastavok autobusom odtial je stredisko Stalis, kde je super plazicka s jemnym pieskom a uplne pozvolnym vstupom, ale tam su vlny.
Centrum Heraonissos je 5 min peso od hotela. Su tam super kaviarnicky s vyhladom na pristav, promenada, kopec obchodikov.
Urcite tam nie je nuda.

flower24
autor
21. jún 2016

@jankarec Prave citam recenzie, ze plaz nie je pieskova ako uvadzaju v popise ale kamenista. Je to tak? Neviem si to celkom predstavit. Bola pieskova s kamienkami ci vyslovene kamienkova? Dcerka sa chysta staviat hrady s tatinom, tak ci sa to tam da alebo nie. Dalsie co som sa docitala bolo, ze rezort sa nachádza priamo pod letovou dráhou všetkých lietadiel pristávajúcich v Heraklione. Takze nonstop lietadla nad hlavami? Mne sa ten komplex dedinky velmi paci, myslim, ze duch Grecka ako takeho tam bude citit 🙂 Len s dietatom uz musim pozerat aj na ine kriteria...

jankarec
21. jún 2016

@flower24 no lietadla vidis, ale urcite nie nad hlavou a neni ich pocut.
Piesok tam neni jemny, trosku premiesany. Tak neviem, ci sa daju stavat hrady, to som neskusala😉
Ale uplne jemny piesok to nie je, radsej pozri inde

flower24
autor
21. jún 2016

@jankarec To mozno aj pojde 🙂 Tak potom lietadla nie su problem. Len som nasla rozporuplne recenzie, to ma zmiatlo. Mam v meritku dalsie dva hotely v na Krete, jeden na Rodose, uvidime. Dakujem za pomoc 😉

A prajem vela lasky a stastia s prichadzajucim babatinkom 😉

jankarec
21. jún 2016

Dakujeeeem😊😊😊

jankarec
21. jún 2016

@flower24 a este prajem krasnu dovolenku😎

flower24
autor
22. jún 2016

Vdaka 😉