Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti
Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.
@kvikina087 to budeme odchadzat 5.8 😁az tam.budu mat wifi Vam mozem napisat priamo z rezortu 😉
@21091979 ano, dam 🙂
@kvikina087 fiha, ale este su urcite volne terminy, my sme to rezervovali na konci januara a bol len jeden termin vypredany
@msnesquik
@kvikina087 divné😳 ...my sme rezervovali koncom Jan. a este nam davali na vyber 5 termínov...tak sme si mohli vybrať ideme 29.7- 5.8..uz mame polovicu aj uhradenú...tak dufam ze sa mi neozvú a nezrušia to už teraz....
@21091979 aj my sme hned uhradili.....a dnes už dali vedieť že žiadne termíny nie sú voľne s rodinnou izbou.... Vrátia peniaze... Musím niečo nové kuk... Mate tip?
@msnesquik
my sme hned uhradili.....a dnes už dali vedieť že žiadne termíny nie sú voľne s rodinnou izbou.... Vrátia peniaze... Musím niečo nové kuk... Mate tip?
@kvikina087 to je taky odzub. Aspon vam prislubili, ze ak si u nich vyberiete zajazd, budete mat take ceny ako mali v januari?
@kvikina087 jej to je ale pekne na prd..(s prepačením) takto az po 14 dňoch dat vedieť...clovek uz potom z tým ráta ...ved 14 dni nieje malá doba zase 😓aspoň Vám mohli odporúčiť inú alternatívu a za rovnaku cenu....my sme len 3 mame izbu standart z prístielkou ...
@kvikina087 my sme sa este rozhodovali medzi Španielskom ..konkretne Menorca rezort Aquamarina...bola tam krasna pláž z bielym pieskom a pozvolny vstup do mora...hotel vyzeral tiez dobre aj pre deti vhodný....nakoniec sme ale vybrali to Grécko...osobne ale nemozem odporucit ani jeden rezort lebo ideme 1x takto letecky (dcera ZTP tak sa skorej nedalo)...skuste si pozriet to Španielsko alebo nech Vam v cestovke odporúcia iný rezort v Grécku ...mne dali na výber asi 5 rezortov vtedy
@maris5
@21091979 no je to neuveriteľné ale skoro všetko s rodinnými izbami je už vypredané.... Teda ak nechcem dať za dovolenku 4500€ alebo cestovať z letiska 100km. No som nahnevaná. .... Menorka vyzerá fajn... Ale je bez rodinných izieb... Ale ja vám obom môžem odporučiť.... Do budúcna.... Almeria roquetas de Mar a ostrov kos casa paradiso...
Oboje super... Boli sme a nevieme vynachváliť. Snáď ešte niečo nájdem... 😔
Ahojte dievcata, podla toho co citam, tak my pocestujeme prvy od 17.6.-28.6. mame termin, trosku mam obavy ci bude more teple ale v sezone si to dovolit nemozme....cestujeme s malym 5 rokov
@kvikina087 zdravím a aká je prosím dĺžka letu? Vďaka
Ahojte, my sa sem tiež chystáme, ale až v polovičke augusta. Budem rada, ak pridáte info a postrehy z dovolenky,tie čo idete už v júli. Ďakujem
Zienky, ktore ste tam uz boli ako je to s wifi? Naozaj je len na recepcii?
Ahojte zienky, tak sme tu. Kto sa pytal na slovenku na recepcii stale tu pracuje, wifi na izbe nie je. Len pri bare a na recepcii. Ak som vypozorovala spravne, do casti butique z nasho turnusu ubytovali tych, co islu na 7 dni. My sme v takom bungalove, hrozne, hrozne malinkom, co hodnotim zatial ako velke minus....
@ally99 poprosim aj mne nejake foto..a este ma zaujima letisko ci Vas niekto cakal a cesta do hotela ,ci to bolo rovnake ako Vam prisli pokyny z cestovky ,tiez ci delegat vysvetlí vsetko ako to v rezorte funguje (ranajky,obed, iné veci) a tie ose ci tam lietaju a komare 🙏 moc dakujem

@msnesquik my 5 a 6rocneho..... Rada by som dorazila tak aby z toho dňa aspoň niečo málo mali. Minulý rok sme mali odlet 10:30 a o 14:30sme sa kúpali. To bola bomba.
Aj my sme tak 1:30od ba. Okres NM.