icon

Hotelové švédské stoly - jedlo so sebou

20. júl 2022

Ahojte. Viackrát som na dovolenkách videla, že mamičky pri raňajkách balili deťom do krabičky ovocie na neskôr. Je to vôbec povolené alebo nejako obmedzené koľko si môžem zabaliť ovocia? Viem, že je to blbá otázka, len nechcem nepríjemnosti, ale ani prísť o možnosti.

Strana
z2
srferreira
20. júl 2022

Veru nepokusaj. Toto robia naozaj iba “sedlaci” a este ked si balia zemle z ranajok na vylet, ze ich hanba neslaha 🤦🏻‍♀️ Keby neni nejaky snack po ruke v hotely radsej sa spytam nejakeho casnika nech mi kusok chleba prinesie; keby dieta uz naozaj nevydrzi. A nie si balit 🙈

luccija
20. júl 2022

Robi to vacsina narodov a je to hanba.Za jedno jablko ci banan Ta nikto nebude nahanat.Moja dcera ma rada slane ranajky a vzdy chcela aj cerstve mini croasanty co tam piekli tak si do servitky 2,3 vzala a dala neskor.Ale je dost hanba pri ranajkach robit oblozene zemle a balit si ich do ruksaku.A do detskych flias capovat dzusy a uz som videla aj mini cestovne pohare uzatvaratelne na kavu kde kava bola lacnejsia ako v Ba.My si vzdy kupujeme ovocie, jogurty co chceme a nechame na izbe a berieme na plaz na neskor do dozy.Ved ovocie bolo zatial vsade vzdy lacnejsie ako na SK🙂podla mna ludia maju v sebe nejake to skreckovanie a potrebu si zobrat co najviac.Niekedy mam chut tresknut im po rukach, ked vidim tie plne taniere co naberu a nezjedia

karolinav
Odpoveď bola odstránená
sisaka
20. júl 2022

Ešte som nebola v AI, kde by sa nedalo najesť mimo 3 hlavných jedál, vždy je nejaké občerstvenie otvorené… Najčastejšie ľudia vynášajú chlieb, žemle, aby nakŕmili zveri v areáli, aj keď je to zakazané a sem tam vidno ľudí zobrať si banán, jablko, to mi príde ešte celkom ok.
Robenie si obloženych chlebíkov a vynášanie som fakt okrem vychodoeuropanov (zväčša Rusi) nevidela a taký level, že ešte do nádob brať to už vonkoncom nie.

marcellka32
20. júl 2022

Bulharsko-oznam na jedálni len v slovenčine: Prosíme Slovákov, aby nevynasali žiadne jedlo z jedálne a nebalili si ruksaky jedlom.....

srferreira
20. júl 2022

@marcellka32 😂😂😂😂😂😂😂

nikpa
20. júl 2022

Zažila som ako si dochodci brali pravidelne z každého obeda aj raňajok veci do igelitiek, nie že len ovocie ale všetko trvacne, napr. jednorazový med, džem, nutelu, hygienicky baleny cukor, mlieko v krabičke... Podľa mňa za ten týždeň si tam doslova nakradli plný ďalší kufor jedla čo si priniesli domov. Toto bol extrém na ktorý mal personál reagovať ale tvárili sa, že nič nevidia. Ale keď sa pýtaš kvôli tomu, že chces dieťaťu zobrať niečo na neskôr, nevidím v tom nič zlé. My sme mali tiež situáciu, že malý počas obeda spával a keď sa zobudil, už bolo po obede. Snack ktorý bol potom k dispozícii som mu nemohla dávať každý deň namiesto normálneho obeda. Takže vždy som mu nabrala do malej misky a vzala so sebou na izbu. Keď sa zobudil najedol sa, misku som odniesla do jedálne a bolo. Z raňajok občas zobral banán alebo jablko v ruke a tiež som nerobila vedu, že to tam musí nechať.

nanka3
20. júl 2022

ja som normalne nabrala na taniere tolko, co som predpokladala, ze zjeme, ak napr. dcery nedojedli croisant alebo dajaku buchtu, tu som vzala do servitky, ale ziadne balenie do “zalohy”

mint_blossom
20. júl 2022

Ja som v turecku kradla na ranajkach
jablka a nosila som ich ujovi do hotelovej zoo pre somarika 😍

Strana
z2