icon

Hračky do vody pre väčšie deti

2xmama
10. júl 2017

Dobrý deň,
prosím Vás o radu, ideme na dovolenku /nie k moru/ so 6 ročnou dcérkou, čo jej zobrať na hranie do vody? Na kýbliky a kanvičky je už veľká, bráva si len interaktívnu morskú pannu a rybku, ale s tým sa zabaví na 5 minút. Väčšinu času sa s ňu hrám ja, len keď si chcem na chvíľu oddýchnuť, prelistovať časopis alebo knihu a chcem ju mať na očiach v detskom bazéne, aby sa vedela zabaviť. S čím sa hrávajú Vaše deti?
Ďakujem.

6mia6
10. júl 2017

Mam 8 a 5 ročných synov. V bazéne ich bavia jedine šmykľavky a skákanie do vody. Samozrejme rôznych e pištole. S tými sa v bazéne bláznili aj dievčatá.

naurc
10. júl 2017

treba jej najst kamosku alebo kamosa, toto je uz velke dievcatko na hracky, skor potrebuje niekoho ako nieco

prasiatko30
10. júl 2017

Moje deti v tom veku uz samostatne plavali a travili aj travia hodiny potapanim, plavanim skakanim do vody. Najlepsia pomocka - plutvy a okuliare. Popripade este predavaju taky palicky alebo kruhy co sa daju hadzat do vody dieta ich vytahuje z vody - niektore klesnu az na dno niektore plavaju na povechu. Ale najlepsie tak ako hovori babenka nado mnou snazte sa najst jej kamaratku

eeffka
10. júl 2017

hmm ja sa pri mori hram s lopatkou a to mam 40 takze uplne by som to nezatracovala 🙂
inak najlepsia hracka je kamoska

2xmama
autor
10. júl 2017

Agátka je plavec, väčšinu času trávime v bazéne alebo na tobogánoch, ale tiež si musí chvíľku oddýchnuť, tak aby si posedela a s niečím sa zahrala. Nie je príliš priebojná, práveže od detí väčšinou bočí a hrá sa so mnou, staršou sestrou alebo sama. My dve sme väčšinou KO a malá má energie za desiatich. Veď to poznáte, tak pekné leto! 😎

deti95060810
10. júl 2017

moja má 9r. a doma v bazéne sa hrá s takým veľkým delfínom - je veľký 1,5 m. Niekedy sa hrá s ním sama, niekedy aj so súrodencami, že kto na neho skôr vysadne....stál asi 8e...

2xmama
autor
10. júl 2017

@deti95060810 veru, nafukovačky ma vôbec nenapadli. Ďakujem.

radolina
10. júl 2017

Nafukovacky su podla mna super a ak ju zaujimaju rybky tak jej mozes kupit taku s tym otvorom, cez ktory moze vidiet pod seba a pozorovat ich. Moj synovec tak vedel stravit celu dovolenku, ani sme nevedeli, ze ho mame :D