Hračky do vody pre väčšie deti
Dobrý deň,
prosím Vás o radu, ideme na dovolenku /nie k moru/ so 6 ročnou dcérkou, čo jej zobrať na hranie do vody? Na kýbliky a kanvičky je už veľká, bráva si len interaktívnu morskú pannu a rybku, ale s tým sa zabaví na 5 minút. Väčšinu času sa s ňu hrám ja, len keď si chcem na chvíľu oddýchnuť, prelistovať časopis alebo knihu a chcem ju mať na očiach v detskom bazéne, aby sa vedela zabaviť. S čím sa hrávajú Vaše deti?
Ďakujem.
treba jej najst kamosku alebo kamosa, toto je uz velke dievcatko na hracky, skor potrebuje niekoho ako nieco
Moje deti v tom veku uz samostatne plavali a travili aj travia hodiny potapanim, plavanim skakanim do vody. Najlepsia pomocka - plutvy a okuliare. Popripade este predavaju taky palicky alebo kruhy co sa daju hadzat do vody dieta ich vytahuje z vody - niektore klesnu az na dno niektore plavaju na povechu. Ale najlepsie tak ako hovori babenka nado mnou snazte sa najst jej kamaratku
hmm ja sa pri mori hram s lopatkou a to mam 40 takze uplne by som to nezatracovala 🙂
inak najlepsia hracka je kamoska
Agátka je plavec, väčšinu času trávime v bazéne alebo na tobogánoch, ale tiež si musí chvíľku oddýchnuť, tak aby si posedela a s niečím sa zahrala. Nie je príliš priebojná, práveže od detí väčšinou bočí a hrá sa so mnou, staršou sestrou alebo sama. My dve sme väčšinou KO a malá má energie za desiatich. Veď to poznáte, tak pekné leto! 😎
moja má 9r. a doma v bazéne sa hrá s takým veľkým delfínom - je veľký 1,5 m. Niekedy sa hrá s ním sama, niekedy aj so súrodencami, že kto na neho skôr vysadne....stál asi 8e...
@deti95060810 veru, nafukovačky ma vôbec nenapadli. Ďakujem.
Nafukovacky su podla mna super a ak ju zaujimaju rybky tak jej mozes kupit taku s tym otvorom, cez ktory moze vidiet pod seba a pozorovat ich. Moj synovec tak vedel stravit celu dovolenku, ani sme nevedeli, ze ho mame :D

Mam 8 a 5 ročných synov. V bazéne ich bavia jedine šmykľavky a skákanie do vody. Samozrejme rôznych e pištole. S tými sa v bazéne bláznili aj dievčatá.