icon

Ideálny víkend sama so sebou

viveglo
10. jún 2023

Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊

Strana
z4
viestta
10. jún 2023

V lete by som sla na nejake miesto, kde sa da v peknej prirode kupat, v zime by som sla vymetat nejake galerie

jj298
Odpoveď bola odstránená
mama004
10. jún 2023

@viveglo išla by som niekde na wellness pobyt

guiseppinka
10. jún 2023

500e? Roadtrip, ale velmi by som rozmyslala, ze kam - slovinsko mam blizko, je to srdcovka, ale polsko je laska ❤️❤️❤️

viveglo
autor
10. jún 2023

A nieco konkretnejsie? Od BA do 200km napr

angelous1991
10. jún 2023

No ja by som šla do nejakého obľúbeného mesta .vzala by som si tam hotel s welnes a raňajkami . Vyšla by som si na nákupy do nejakého shopping centra , strávila by som 2 hodiny v kníhkupectve a listovala by som knihy, ktoré väčšinou nemôžem keď mi muž dýcha na chrbát a stále že kedy pôjdeme ďalej 😄. Potom by som šla pozerať haby a kozmetiku . Dala by som si nejaký koláčik a kávičku pripadne zmrzlinu . Večer by som sa šla prejsť do mesta a dať si niekde večeru a pri tom by som si čítala novú knihu . A pred spaním ešte by som dala wellness na hoteli s vinkom. Jooooj ja by hneď vedela co s časom a peniazmi 😄😃😄

missviolet
10. jún 2023

do Salzburgu! presne pre mna 🙂 na vikend

viveglo
autor
10. jún 2023

@jj298 chapem 😅, ale tu ma ist skor o kvalitnu psychohygienu po velmi narocnom obdobi

jj298
Odpoveď bola odstránená
viestta
10. jún 2023

@viveglo velmi kvalitna psychohygiena by bol pre mna vikend v nejakej prierdeli sveta, kde by ma nakrmili, mohli by ma aj hyckat ale hlavne aby mi dali vsetci pokoj.

tykat
10. jún 2023

@viveglo pred 10-15 rokmi by som to dala muzovi aj s detmi nech ich 2 dni nevidim a ostala doma 😁
Teraz by som asi kupila nejaku fajn akciovu letenku a isla obzriet nejake fajn mesto. Nechala by som sa prekvapit kam bude letenka najlacnejsia tam by som isla. Idem hned kuknut kam by ma zavialo 😊

lindous
10. jún 2023

Ak sama so sebou, tak by som sa nechala rozmaznávať - vlasy, nechty, kozmetika, kúpiť niečo na seba, masáž, dobrá večera 🙂

slavkicek
10. jún 2023

Ja by som sa vybrala do Maximus Brno, parádny wellnes, dobrá dostupnosť z BA

viveglo
autor
10. jún 2023

@tykat to aj ja 😊, ale to nie je realne tak narychlo a na konkretny datum

viveglo
autor
10. jún 2023

@slavkicek vidis, na ten som davnejsie pozerala, dakujem za pripomenutie 😊

tykat
10. jún 2023

@viveglo tadaaaa Perugia 🤗

viveglo
autor
10. jún 2023

@tykat na moj termin nemaju :(

mane01
10. jún 2023

@viveglo urcite wellness hotel, nejaky fakt dobry v kombinacii s turistikou, mozno polske Tatry alebo Krkonose.

tykat
10. jún 2023

@viveglo a kedy mas termin? Ja rada hladam 😁

lukas212
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
10. jún 2023

@lukas212 keď je to pre teba nič, kludne mi ich pošli 😉

mircalla
10. jún 2023

500 eur je malo. Mna wellness vobec nelaka, strasna nuda. Kupila by som si letenku niekde, kde som este nebola. Norsko alebo Portugalsko

viveglo
autor
10. jún 2023

@lukas212 a prehras v treti den?

lukas212
Odpoveď bola odstránená
viveglo
autor
10. jún 2023

@mircalla hm, tak ano, mozem nafuknut budget, ale hladam rozumnu volbu

lukas212
Odpoveď bola odstránená
mircalla
10. jún 2023

@lukas212 Jaj ty si vtipny, takych gamblerov, co im isla karta uz bolo. Potom skoncili na psychiatrii pripadne vo vazeni.

zobaka
10. jún 2023

išla by som na pár dní k moru, alebo do nejakých kúpeľov tu

viveglo
autor
10. jún 2023

@lukas212 dakujeme za rady, ale myslim, ze si v nespravnej diskusii

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4