Ideálny víkend sama so sebou
Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊
500e? Roadtrip, ale velmi by som rozmyslala, ze kam - slovinsko mam blizko, je to srdcovka, ale polsko je laska ❤️❤️❤️
A nieco konkretnejsie? Od BA do 200km napr
No ja by som šla do nejakého obľúbeného mesta .vzala by som si tam hotel s welnes a raňajkami . Vyšla by som si na nákupy do nejakého shopping centra , strávila by som 2 hodiny v kníhkupectve a listovala by som knihy, ktoré väčšinou nemôžem keď mi muž dýcha na chrbát a stále že kedy pôjdeme ďalej 😄. Potom by som šla pozerať haby a kozmetiku . Dala by som si nejaký koláčik a kávičku pripadne zmrzlinu . Večer by som sa šla prejsť do mesta a dať si niekde večeru a pri tom by som si čítala novú knihu . A pred spaním ešte by som dala wellness na hoteli s vinkom. Jooooj ja by hneď vedela co s časom a peniazmi 😄😃😄
do Salzburgu! presne pre mna 🙂 na vikend
@viveglo pred 10-15 rokmi by som to dala muzovi aj s detmi nech ich 2 dni nevidim a ostala doma 😁
Teraz by som asi kupila nejaku fajn akciovu letenku a isla obzriet nejake fajn mesto. Nechala by som sa prekvapit kam bude letenka najlacnejsia tam by som isla. Idem hned kuknut kam by ma zavialo 😊
Ak sama so sebou, tak by som sa nechala rozmaznávať - vlasy, nechty, kozmetika, kúpiť niečo na seba, masáž, dobrá večera 🙂
Ja by som sa vybrala do Maximus Brno, parádny wellnes, dobrá dostupnosť z BA
@lukas212 keď je to pre teba nič, kludne mi ich pošli 😉
500 eur je malo. Mna wellness vobec nelaka, strasna nuda. Kupila by som si letenku niekde, kde som este nebola. Norsko alebo Portugalsko
išla by som na pár dní k moru, alebo do nejakých kúpeľov tu

V lete by som sla na nejake miesto, kde sa da v peknej prirode kupat, v zime by som sla vymetat nejake galerie