Ideálny víkend sama so sebou
Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊
Sla by som do permonu, bez vahania
Ja by som išla do Poľska určite,Zakopane aj krásna príroda aj super wellnessy sú tam,je tam toho dosť čo vidieť
Larimar Stegersbach, super oddych, strava, priroda ...
Moje tipy: Kaskády Sliač wellness; Smrekovica nad Ružomberkom - malý wellness a úžasné možnosti na turistiku v lese, bez ruchu; Rakúsko - Linz, Salzburg a okolie na víkend; Rím; Toskánsko(ale to už je viac ako plná nádrž); wellnessy v Maďarsku
Ja osobne by som nechala auto doma a za tu plnú nádrž by som si kúpila letenku do Talianska 🤗 a išla by som do Ríma a ďalší deň vlakom do Verony alebo do iného známeho mesta a užívala by som si dobré jedlo a pamiatky, atmosféru 🤗 aperol 🧡
@angelous1991 Jooj,presne takto by som ten vikend stravila aj ja🙂
Ja som bola sama na týždeň vo Fínsku, konkrétne trip na polárnom kruhu a doteraz to považujem za najlepšiu dovolenku ever 😀
Ak chces teplo, tak do spanielska kamkolvek k moru.
Ak chcel chladnejsie, tak na vylet do jelsiniek, osla, tallinnu, niekam na sever.
Pozri lastminutove kratke zajazdy, alebo este lepsie len letenky a ubytko, pridaj par dni a predlzeny vikend mozes byt niekde kde je vsetko nove, najest ti daju a aj sa fajnovo okupes.
Hmm..dosla by som vlakom a auto nechala na mieste. ;D Nesoferujem. Inac asi nejaka izba/chatkarska oblast/priroda a dobre jedlo/caje a velka kniznica k tomu. ;D Ja rada kniha,spanok,jedlo,turistika a ticho. Az doplnim toto,tak sa pokracuje na dalsiy uroven,kde by bolo asi nejaka ta spolocnost a wellness a ine aktivity.
@viveglo išla by som na wellness do hotela Kaskády, je to mega...a dala si aj ešte jednu z ich masáží...sú drahí, ale je to tam fakt pekné...za 500 eur by som ale išla radšej napríklad na Siciliu (Catani) alebo napríklad na Rhodos, priamo do tohto mesta lieta Ryanair..prípadne do Ríma, len si tak sadnúť do kaviarne pri Španielskych schodoch a vychutnávať krásny život 😉
Plná nádrž by ti stačila do Tatier ale chceš do 200 km a to je ďalej . Ja osobne keby som bola po ťažkom období tak idem ako rádia ostatné . Wellnes pobyt
@veselo_neveselo to praveze uz nemozem.... msm len necelych 48h