icon

Ideálny víkend sama so sebou

viveglo
10. jún 2023

Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊

lukas212
Odpoveď bola odstránená
lukas212
Odpoveď bola odstránená
mircalla
10. jún 2023

@viveglo Tak potom Bled Slovinsko, Cesky Krumlov, Telc (Cesko), Hallstadt Rakusko

mircalla
10. jún 2023

@lukas212 Si v zlej diskusii troll, nikoho to nezaujima. Bavime sa o niecom uplne inom

lukas212
Odpoveď bola odstránená
lukas212
Odpoveď bola odstránená
mircalla
10. jún 2023

@lukas212 Opakujem, nikoho tvoj zivot nezaujima. Nekaz tu vzduch. Mimo temu

lindous
10. jún 2023

@mircalla škoda slov, neviem kde sa tu vzal, ale už v druhej téme som si dnes všimla, že úplne od veci odpovede a do útoku hneď, ale najrýchlejšie ho to prestane baviť, keď nebude dostávať žiadnu reakciu...

taga
10. jún 2023

Sla by som do permonu, bez vahania

deginko
10. jún 2023

Ja by som išla do Poľska určite,Zakopane aj krásna príroda aj super wellnessy sú tam,je tam toho dosť čo vidieť

viestta
10. jún 2023

@lukas212 vidis, a teraz si sa predviedol. Toto co tu predvadzas nie je sebevedomie ale namyslenost. Necudujem sa, ze ta kazda sebevedoma zena prekukne sotva otvoris usta. Ty sa im vyhybat nemusis, oni od teba utekaju 😅

evulienkaslx
10. jún 2023

Larimar Stegersbach, super oddych, strava, priroda ...

dupinka
10. jún 2023

Moje tipy: Kaskády Sliač wellness; Smrekovica nad Ružomberkom - malý wellness a úžasné možnosti na turistiku v lese, bez ruchu; Rakúsko - Linz, Salzburg a okolie na víkend; Rím; Toskánsko(ale to už je viac ako plná nádrž); wellnessy v Maďarsku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
10. jún 2023

@viveglo Uprimne? Spala by som 😀

ajuss311
10. jún 2023

Ja osobne by som nechala auto doma a za tu plnú nádrž by som si kúpila letenku do Talianska 🤗 a išla by som do Ríma a ďalší deň vlakom do Verony alebo do iného známeho mesta a užívala by som si dobré jedlo a pamiatky, atmosféru 🤗 aperol 🧡

liliana8
10. jún 2023

@angelous1991 Jooj,presne takto by som ten vikend stravila aj ja🙂

bambula12345
Odpoveď bola odstránená
laurita285
10. jún 2023

Ja som bola sama na týždeň vo Fínsku, konkrétne trip na polárnom kruhu a doteraz to považujem za najlepšiu dovolenku ever 😀

veselo_neveselo
10. jún 2023

Ak chces teplo, tak do spanielska kamkolvek k moru.
Ak chcel chladnejsie, tak na vylet do jelsiniek, osla, tallinnu, niekam na sever.

Pozri lastminutove kratke zajazdy, alebo este lepsie len letenky a ubytko, pridaj par dni a predlzeny vikend mozes byt niekde kde je vsetko nove, najest ti daju a aj sa fajnovo okupes.

ivangeline
10. jún 2023

Hmm..dosla by som vlakom a auto nechala na mieste. ;D Nesoferujem. Inac asi nejaka izba/chatkarska oblast/priroda a dobre jedlo/caje a velka kniznica k tomu. ;D Ja rada kniha,spanok,jedlo,turistika a ticho. Az doplnim toto,tak sa pokracuje na dalsiy uroven,kde by bolo asi nejaka ta spolocnost a wellness a ine aktivity.

inaemre
10. jún 2023

@viveglo vzala by som naj kamosku alebo sestry (ale to uz by sme potrebovali viac ako 500€) do St. Martins Therme na 1 noc s 5 chodovou vecerou. Maju take balicky v ponuke 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
leskovael
Autor odpoveď zmazal
nwnw
10. jún 2023

@viveglo ja isto niekam do hor ale takto na rychlo by som veru nevedela a sama tiez nie... No takze sama by som asi polsku stranu Tatier, Cesko cokolvek, lebo tam som este nebola alebo nieco.lahsie v Raxe 😍. Max do 3h zavolantom

3petka
10. jún 2023

@viveglo nejaký pekný pobyt ktorý by som pomaly cely prespala 😂😂😂 ale samozrejme dobrá reštaurácia kde by mi pripravili super jedlo. Všetko tak aby som nemusela pohnúť ani prstom…

yellow28
10. jún 2023

@viveglo išla by som na wellness do hotela Kaskády, je to mega...a dala si aj ešte jednu z ich masáží...sú drahí, ale je to tam fakt pekné...za 500 eur by som ale išla radšej napríklad na Siciliu (Catani) alebo napríklad na Rhodos, priamo do tohto mesta lieta Ryanair..prípadne do Ríma, len si tak sadnúť do kaviarne pri Španielskych schodoch a vychutnávať krásny život 😉

mariska1989
10. jún 2023

Plná nádrž by ti stačila do Tatier ale chceš do 200 km a to je ďalej . Ja osobne keby som bola po ťažkom období tak idem ako rádia ostatné . Wellnes pobyt

viveglo
autor
10. jún 2023

@veselo_neveselo to praveze uz nemozem.... msm len necelych 48h