icon

Ideálny víkend sama so sebou

viveglo
10. jún 2023

Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊

Strana
z4
viveglo
autor
11. jún 2023

@elizabet173 suhlas, uplne chapes, o com hovorim. Casu je malo, oddych potrebujem, preto to predsalen bude nieco do 200km, uz mam tipy, favorit sa este len rysuje. Ale naspla som vela naaaadhernych miest aj vdaka vam, ale nateraz nemozem viac ako 3h stravit zbytocne len jednou cestou .

viveglo
autor
11. jún 2023

@athom presne si trafil opak toho, co hladam

athom
Odpoveď bola odstránená
mircalla
12. jún 2023

@athom Niekde sa v tom zadani pise, ze sa nemoze vyjadrit k tym tipom? Tusim nie. Tak sa vyjadrila, ze co si navrhol skratka nie.
Rovnako sa vyjadrila aj s tym, co sa jej pozdavali. Hovori sa tomu diskusia

athom
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. jún 2023

@athom ty si precitaj zadanie, Tam bola rec o VIKENDE, nie o tyzdni. Takze nemudruj, my vieme za ktorou klavesnicou sa stala chyba 😅

athom
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
12. jún 2023

išla by som konečne do košic pozriet, pretože som ešte nikdy nebola v košiciach ! 😀

viestta
12. jún 2023

@athom no je dost hanba, ak ucitel nepochopi zadanie. Jedine, ze by bol telocvikar, to by este ako tak slo, vsak tam nie su velmi vysoke naroky na citanie s porozumenim

athom
Odpoveď bola odstránená
viveglo
autor
18. jún 2023

Znovuzrodena 😊🧘‍♂️

mircalla
18. jún 2023

@viveglo Aj pocko ti vyslo

missviolet
19. jún 2023

@viveglo a co si si nakoniec vybrala? 🙂

pieksamaki
19. jún 2023

@viveglo daj inspiraciu🙂

viveglo
autor
19. jún 2023

Nakoniec len Piestany, dlho som piatok robila, tak nebolo cas cestovat. Ale uzila som si neskore ranajky, prechadzky, maly shopping, dlhy telefonat s kamoskou, kupel, saunu aj maderoterapiu. Bolo to uzasne a tesim sa ma buduci podobny vylet 😊, kludne mozeme tuto temu dalej udrzuavat a aj vy piste, ak sa vam podobny vylet osamote zadari 😉

Strana
z4