Išli by ste na Silvestra do Egypta?
Sli by ste teraz na Silvestra tam na dovolenku?
@babulkomale preco?
Neviem preco by mi mal vadit Egypt. Najlepsie All-Inclusive, vodna fajka, caj. Hned by som isla.
@belllinka odpudzuje ma tá krajina, resp.ten typ krajín. Tzv. špinavé krajiny pre mňa.
@bytc20 prečo nie?
@babulkomale spinava krajina s čistým ovzdusim
@oliverceky ludia otras, civilizacia nikde, jedlo hnusne a navyse som tam po 2 dnoch dostala tu ich pliagu a 2 tyzdne som bola chora s navstevou zachoda v priemere tak 30x denne. Ledva som doletela domov. Za mna jednoducho nikdy. Prvykrat v zivote som citila existencny strach.
@bytc20 faraon je sice fakt jak za trest (tuez som ho chytila) ale nechapem preco si ho neriesila. Mna na klinike v ramci rezortu dali dokopy za 20 minut infuzkou. Aj antinal je bezne pristupny...naco sa 2 tyzdne trapit?
@katkaseiner lenze ja som to riesila, dostala som tie ich lieky a vobec mi nezabrali. Tyzden som bola chora tam a tyzden este doma.
@bytc20 ja som lieky aj mala ale nepouzila som. Muz na odprevadil na kliniku (v ramci rezortu) a za 20 minut som ich nasledovala na veceru. Sam manzel povedal ze neveril ze takto ma postavia na nohy.. za mna vsetko top vyriesene, poistovna vsetko preplatila a este mi volali po dovolenke na kontrolu priebehu celeho ukonu (po infuzke som dostala recept do lekarne s upozornenim ze nic v lekarni neplatim)
@katkaseiner a manzel neochorel? Jedli ste to iste? Ono je to fakt nevyspytatelne, je to bud-alebo....my sme s deckami (ked boli mensie) dali vsetko mozne- Dominikansku 3x, Mexiko (rozne zony), Maldivy 3x (rozne ostrovy), Thajsko (rozne zony), Zanzibar, Mauricius, Bali/Lombok (rozne zony), tento rok Borneo+Singapur (snad 20 roznych restauracii).....a klo klop, NIKTO NIKDY nemal ziadne zazivacie/traviace problemy
@tenerifka v podstate v all inclusive je odvazne povedat ci jedol to iste, ale teda vsetci styria sne jedli z rovnakého zdroja. Syn chytil vracačky (dostal injekciu), ja hned po nom faraon, muz nic a dcera schytala faraona v lietadle uz cestou späť. Ja inak tvrdim ze ja a dcera sme to schytali z čapovanej koly - bola chladena a strasne dobre padla...a dalsi den som uz nebola dobre...dcera si kolu dala ked sme cakali na recepcii na transfer na letisko...v lietadle uz panikarila

Voda má aktuálne 26,5, kamarát tam akurat teraz je. Čiže neváhaj. My sme boli v lete v chorvátsku a celú dovolenku sme sa kúpili vo vode 24 st. ladova bola fest. My sme boli teraz v novembri, určite choďte na pyramídy, neskutočný zážitok.