Je Albánsko Durres skutočne špinavé i napriek luxusným hotelom?
Caute baby, ktore ste uz boli v durres. Je naozaj take spinave? Nasla som ponuky 5 hviezdickovych hotelov, recenzie su fajn aj cena prijatelna, ale niekde som citala ze plaz a okolie/ulice su cista katastrofa
my sme boli minuly tyzden, hotel 5 hviezd postaveny minuly rok, hotel aj jedlo bolo ok podobne jedlo ako cyprus, no more ako bulharsko alebo sever talianska kalne....takze my sa tam asi nevratime pre mna je more dolezite
promenada bola ok, a okolie neviem no my sme pobehali afriku tak tam to bolo o dost horsie v afrike 🙂
@klementinka58 mozem poprosit nazov hotela? Cize more ako v bulharsku myslis riasy meduzy a tak?
Meduzy neboli, prvy den bolo par vyplavenych na plazi mozno 4 , dva dni boli dost vlny a meduzy neboli...Hotel Fafa aqua palace..riasy tiez neboli ale more nebolo priezracne ako v grecku alebo tunisku...skor take zeleno modre kde nevidis na dno...podobne bolo v bulharsku, turecku a sever talianska
My mame radi pieskove plaze a priezracne more a to sme zazili v Grecku na ostrovoch, Tunisku, Cypre a Egypte
Vyslovene spinave nieje 😃. Ano Tunisko je sice jeden hnus celkovo, ale more ma nadherne, neda sa porovnat s Albanskom. Ale spinave nieje ani z daleka.
Ulica spinava nebola tiez, vobec
zalezi co od dovolenky ocakavas ci ti staci dobre jedlo, bazeny, atrakcie na hoteli, alebo chces krasne more....mne na jedle a sluzbach nezalezi ale vyzadujem krasne ciste more...a na to albansko nie je
zalezi co od dovolenky ocakavas ci ti staci dobre jedlo, bazeny, atrakcie na hoteli, alebo chces krasne more....mne na jedle a sluzbach nezalezi ale vyzadujem krasne ciste more...a na to albansko nie je
@klementinka58, more je pomerne čisté ale nie je priezračne. Aspoň pri Durrese nie. Priezračne more a čisté more sú dve dosť rôzne kategórie.
@klementinka58, more je pomerne čisté ale nie je priezračne. Aspoň pri Durrese nie. Priezračne more a čisté more sú dve dosť rôzne kategórie.
@vroni ved uz som to vyssie ozrejmila, ciste ano priezracne nie ja to beriem ako kalne 🙂
co je pre mna obrovske minus ja ani na sever talianska ani bulharska nechodim raz mi tam tiez stacilo
Meduzy neboli, prvy den bolo par vyplavenych na plazi mozno 4 , dva dni boli dost vlny a meduzy neboli...Hotel Fafa aqua palace..riasy tiez neboli ale more nebolo priezracne ako v grecku alebo tunisku...skor take zeleno modre kde nevidis na dno...podobne bolo v bulharsku, turecku a sever talianska
My mame radi pieskove plaze a priezracne more a to sme zazili v Grecku na ostrovoch, Tunisku, Cypre a Egypte
@klementinka58 presne tento hotrl som pozerala, prosim ta su tam neake animacie pre deti? Ihrisko? No to ze nieje priezracne by ani nevadilo, ja som uz zazila aj vlozky a ine smetie plavajuce v priezracnej vode na rodose :/
je to komplex 3 hotelov a mozes vyuzivat sluzby vsetkych aj restauracie a obcerstvenie..ale tento mal asi najlepsie jedlo co sme pochodili...animacie take biednejsie aquagym a minidisco vecer pre decka, vecer len ziva hudba
ihirsko pre deti som nevidela veru, vedla hotela boli detske kolotoce ale uz mala externa firma nebolo to sucastou hotela
Neboj sa, more spinave fakt vobec nieje
Dakujem dievcata 🙂 asi skusime tento rok to albansko 🙂
Ak Albansko a krasne more, tak na juhu.
Vratili sme sa z oblasti Durres pred tyzdnom.Byvali sme v Fafa hoteli, 4 hviezdicky, sluzby a strava bola fajn, ale mimo rezortu odpadky vsade.Tam asi nevedia co je to kos.More nebolo az tak ciste, ale nie som zase taka fajnovka, takze to mi nevadilo ale ten bordel okolo ano, ako bonus boli aj tulave psy, dokonca aj na plazi a zjavne aj hotelu to bolo jedno.Vraj na juhu su plaze krajsie, ale neboli sme.Mne Durres stacil raz a urcite nabuduce si vyberiem inu destinaciu. Albansko momentalne zaziva velky boom, ale urcite maju na com este pracovat, aby dosiahli standard ako je napr.v Grecku a pod.
@anonym_autor Áno, bohužial. Minulé leto sme boli v hoteli Amelia Mare *****. Ročný hotel bol, nový. Jedlo: každý deň to isté, boli vonku jedlá, bez chladenia. 3. Deň sme už mali hnačku. 😔 More totálne špinavé, čierne riasy, plienky,bigelitové sácky, všetko možné...a k tomu medúzy, ale strašne vela. Kameň vo vode, čo som nevidela, lebo voda bola taká hnedá...vela ludi hovori , že Albánsko je super. Možno, že Ksamil a Vlore a hory, ale tam , kde sme boli my, Golem beach...no, to ešte raz....určite, že nie...na ulici špina, bezdomovci, cesty a doprava je niečo strašné...🤔
@anonym_autor práve idem odtiaľ a áno je.....my sme pláž Lalëz a tu je krásne ale Durres je otrasný
@anonym_autor Áno, bohužial. Minulé leto sme boli v hoteli Amelia Mare *****. Ročný hotel bol, nový. Jedlo: každý deň to isté, boli vonku jedlá, bez chladenia. 3. Deň sme už mali hnačku. 😔 More totálne špinavé, čierne riasy, plienky,bigelitové sácky, všetko možné...a k tomu medúzy, ale strašne vela. Kameň vo vode, čo som nevidela, lebo voda bola taká hnedá...vela ludi hovori , že Albánsko je super. Možno, že Ksamil a Vlore a hory, ale tam , kde sme boli my, Golem beach...no, to ešte raz....určite, že nie...na ulici špina, bezdomovci, cesty a doprava je niečo strašné...🤔
@vargacowgirl a za toto ste zaplatili
. To by ma velmi mrzeli tie peniaze.
@vargacowgirl a za toto ste zaplatili
. To by ma velmi mrzeli tie peniaze.
@mirage no. Bohužiaľ 🤷
@anonym_autor hotel služby ôk ale more študentiek špinavé kopec trávi a neviem čoho po búrke to sa dá očakávať ale mynsme ani búrku nemali a to more otras zlaté dobre turecko
Ano, je tam spina a more take, ze ked bol syn po kolena vo vode a spadli mu potapacske okuliare do vody, bolo po nich. V tej kalnej vode sa nedali najst aj ked po nich okamzite chmatol. Dlho je plytka voda, ak sme si chceli zaplavat tak az za bojkami a tam teda meduz bolo poriadne.
Ale promenada je krasna, to sa nam v Durres velmi pacilo.
Uplne ina situacia je Vlore, Saranda, Ksamil. Tam je voda nadherna. V telefone co mam fotky z Ksamilu to su vsetko nadherne odtiene tyrkysovej. Do Durres by som znova nesla.
@klementinka58 nabudúce choď na juh Albánska. Budeš prekvapená. Ksamil. Ja osobne som krajšie more nevidel. Kamoš povedal ze podobné zažil na Korfu. No Korfu je pár km vedľa 😀 Prikladám foto, aby si mala predstavu....
@klementinka58 nabudúce choď na juh Albánska. Budeš prekvapená. Ksamil. Ja osobne som krajšie more nevidel. Kamoš povedal ze podobné zažil na Korfu. No Korfu je pár km vedľa 😀 Prikladám foto, aby si mala predstavu....
@neviete ano viem, ze juh je krasny ale zatial mame ine destinacie kde chceme ist Malta, Dominikanska a pod
Grecke ostrovy uz mame pochodene a more tam bolo uzasne ako z filmu 🙂

my sme boli minuly tyzden, hotel 5 hviezd postaveny minuly rok, hotel aj jedlo bolo ok podobne jedlo ako cyprus, no more ako bulharsko alebo sever talianska kalne....takze my sa tam asi nevratime pre mna je more dolezite
promenada bola ok, a okolie neviem no my sme pobehali afriku tak tam to bolo o dost horsie v afrike 🙂