icon

Je bezpečné cestovať do Jordánska teraz?

24. jan 2024

Ahojte,

mozno som trosku paranoidna - nie mozno, ale asi isto 😀
ale vzhladom na tamojsi konflikt, myslite, ze je bezpecne tam teraz cestovat?
Isli by ste?

ps: anonymitu nerieste please, mam svoje dovody.

gabriela2952
24. jan 2024

Ja som sralko, takže by som nešla :D

xsimonkax
24. jan 2024

Nie nešla.

autor
24. jan 2024

@gabriela2952
@xsimonkax a viete aj napisat dovody, ci je to len iracionalny strach ako u mna?

vanilkovazmrzka
24. jan 2024

Urcite by som nesla. Nelaka ma adrenalin z blizkych vojnovych konfliktov, staci, ze mame za rohom psychopata putina.

januska12323
24. jan 2024

Nie, a nie je to iracionálny strach.

laurita285
24. jan 2024

Záleží prečo tam chceš ísť teraz. Máš tam rodinu alebo si potrebuješ odškrtnúť poslednú nenavštívenú krajinu na svete ? Alebo len kúpené lacné letenky pred rokom? 😀

thereisabear
24. jan 2024

Nešla by som. Pravdepodobne by sa nič nestalo, ale načo riskovať.

autor
24. jan 2024

@gejb dakujem 🙂

autor
24. jan 2024

dobre baby, dakujem, ja som chcela ist do puste pozriet kamosa, nie sa motat po meste, ale prilet je do ammanu a sla by som sama zena, co asi nie je uplne idealne v tejto dobe

simca06022011
24. jan 2024

nie, celkovo cely ten blok krajin blizkeho vychodu by som navstivila jedine ak by bolo uplne bezpecno a neboli by vystrahy pre danu oblast. Ale teda stat sa moze hocico, hocikedy.. aj v letoviskach, aj vo velkych mestach....

janai1
24. jan 2024

Kolegyňa bola v Jordánsku keď začala vojna a tam sa nič neriešilo.

autor
24. jan 2024

@janai1 vtedy asi este nie. ale pozri link vyssie. vyzera to ze je tam celkovo situacia vypata. pisala som aj kamosovi, tak uvidim, co odpise. nedavno ho tam bola pozriet aj kamoska z prahy, ale raz mi pisal, ze pocul v noci ako lietaju rakety

janai1
24. jan 2024

Čo ja viem, v článku nepíšu nič čo by normálne zmýšľajúci človek nedodrziaval v takýchto krajinách aj mimo vojny v inom štáte

tenerifka
24. jan 2024

Media robia svoje….viem, ze by sa nic nestalo, ale bola by som nervozna ako pes a neuzila by som si to

ivana11155
24. jan 2024

ja tiez nie, z dovodov co vsetky pisete. Ale vsimla som si, ze su celkom dobre ceny na ich rezorty pri Cervenom mori a myslim, ze je to prave tou vojnou nablizku.

koniarova
24. jan 2024

Nie. Nevedela by som sa uvolnit, bola by som stále v strede. Že čo keď niečo ....

annm81
24. jan 2024

Ak máš niečo fakt súrne alebo čo strašne nechceš premeškať a nie je to v hraničných oblastiach so Sýriou a Irakom, malo by to byť v tejto chvíli bezpečné. Samozrejme, s tým, že si uvedomuješ, že si biela žena, čo chce cestovať sama a prispôsobíš tomu svoje správanie a obozretnosť. Či to bude bezpečné aj zajtra, to už nik nevie. Osobne by som sa ceste vyhla a nepride mi to ako iracionálne rozhodnutie.