icon

Je cena dovolenky v Turecku príliš vysoká?

14. júl 2025

Ahojte, príde vám veľa dovolenka v auguste, Turecko, týždeň, 2 dospelý jedno dieta do 2r cena 3058€?

Strana
z3
esmey
14. júl 2025

@anonym_autor pre niekoho nepredstaviteľná suma, pre niekoho suma ktorú minie za dva týždne. Pokiaľ na to niekto šetrí celý rok tak je to za dovolenku moc. Ak to niekto odloží z dvoch-troch výplat tak je to OK

anonym_92a1e1
14. júl 2025

@anonym_autor nie nieje to vela

zitaje
14. júl 2025

Ak si na to berieš pôžičku, tak veľmi veľa. Ak ti po zaplatení dovolenky stále ešte ostáva aj rezerva a nespôsobí to nijaké veľké ťažkosti, tak v pohode. Ak to zaplatíš z bežých mesačných príjmov a ani to nezbadáš, tak málo 😀

lucia13022023
14. júl 2025

Na Turecko hej.

chrobak7
14. júl 2025

@anonym_autor Ak to je All inclusive - na 7 dní, tak to je primeraná cena.

huxy
14. júl 2025

Pre mňa to je veľa. Dajú sa nájsť aj lacnejšie do Turecka

domiklik
14. júl 2025

@anonym_autor to je úplne jedno. Ja nie som ochotná dat za turecko 1500 eur. Otázka je, ci ty áno.

kavasmliekom
14. júl 2025

Ja by som toľko peňazí za dovolenku nedala

leni1977
14. júl 2025

Toto je veľmi individuálne, ja by som určite toľko dala ak by som si vybrala hotel, ktorý je fakt podľa mojich predstáv.

mk1111111111
14. júl 2025

Zalezo od kvality hotela. Na lepsi to je ok 5* v Lare, pripadne v Beleku pri mestecku

anonym_faa1a9
14. júl 2025

Za mna ok cena 🤷‍♀️ nas turecko v zlozeni 2+2 vyslo omnoho viac. Ak je to kvalitny rezort v prvej rade, je to za mna velmi dobra cena

terina25
14. júl 2025

@anonym_autor za mna je to vela.my ideme 11 dni, 2 dosp.+2 deti ale 16 a 15 r,bereme 2 izby a platili sme 4100. Hoci nejdeme do 5*ale 4* no za taku cenu na 7 dni by som nedala.ved do 2 r.ma vacsinou dieta zdarma

matkahelka
14. júl 2025

@anonym_autor je to ok cena, ak je to kvalitny 5* plazovy hotel. vsetci vieme, ze v turecku su aj velmi slabe 4* mestske hotely, jasne, ze su vyrazne lacnejsie. ja pozeram na konci septembra trendy aspendos/verbena a 2+1 vychadza podobne cenou.

evaachesa
14. júl 2025

Za týždeň dovolenky, z ktorej 2 dni len precestuješ by som toľko určite nedala. My sme za 15dni (2+1) dali necelých 4200€.

marsmykkok
14. júl 2025

prečo idete v auguste ak nemáte školáka? Jún alebo september by vyšli lacnejšie a pre dieťa by boli teploty von prijateľnejšie a plus nie taká plnka všade. A tá cena je mierne nad, ale žiaden extrém, keby veľmi chceš nájdeš aj niečo lacnejšie o pár stovák, ale zase sú aj väčšie extrémy a drahšie ponuky kde by ste platili aj 4000 eur a viac...

mimacaci
14. júl 2025

minuly rok - 2 osoby, 3.200,- eur, first minute, 11 noci. dovolenka ale fantasticka. nikdy v zivote nebola lepsia. takze ak bude super rezort a mate ultra AI, tak cena je primerana a v pohode.

mamina7070
14. júl 2025

al incl ok cena uplne

slavomira236
14. júl 2025

@anonym_autor ja a 2 deti som dala 3700 s poistenim a stornom ale vo first minute na10 noci hydrotour. Hotel na plazi ultra all

slavomira236
14. júl 2025

@anonym_autor co pozeram teraz ceny na koniec augusta stalo by ma to 4300 my ideme teraz koniec jula. V sezone jul august su ceny vyssie.

oli18
14. júl 2025

Tie, ktore pisete, kolko.malo ste zaplatili za dovolenku v Turecku, napiste aj B. T.zn., v kolko ☆ hoteli ste boli. Ako ste si napr.platili slnecniky na plazi, na ktoru vas vozil traktor, ako ste si museli platit za vodu na izbe, nemali ste wifi a pod. Lebo 5☆ hotel.na plazi UALL nieco stoji. Je na kazdom, ake naroky na dovolenku ma a kolko je ochotny za nu zapatit.

huxy
14. júl 2025
@oli18

Tie, ktore pisete, kolko.malo ste zaplatili za dovolenku v Turecku, napiste aj B. T.zn., v kolko ☆ hoteli ste boli. Ako ste si napr.platili slnecniky na plazi, na ktoru vas vozil traktor, ako ste si museli platit za vodu na izbe, nemali ste wifi a pod. Lebo 5☆ hotel.na plazi UALL nieco stoji. Je na kazdom, ake naroky na dovolenku ma a kolko je ochotny za nu zapatit.

@oli18 samozrejme že záleží na náročnosti, kto čo od dovolenky chce a očakáva. Ja som ako samoživiteľka mala dosť malý budget na dovolenku (stála niečo pod 1100€ pre 2). Ale za tú cenu myslím že ok. Určite mám malé výhrady, ale ja nepotrebujem byť obskakovaná ako princezná, aby som bola spokojná s dovolenkou. Ubytovaní sme síce len v 3 * hoteli, ale na stravu nemôzem povedať nič zlé (akurát dlhé rady pri večeri). Slnečníky aj lehátka sme mali zdarma. Wifi sa síce platí zvlášť, ale my sme si ešte na svk kúpili neobmedzený dátový balík, keďže sme chceli internet aj mimo hotela. Pláž 5 minút peši, takže žiaden traktor nás nenosil a pekne sme sa prešli. Vodu na izbe sme síce mali len pri príchode, ale v bare si ju môžme dať od rána do večera (vrátane iných nápojov).

zuzubb007
14. júl 2025

Je to veľa teraz som videla last minute do Turecka za 1500 pre dvoch a dieťa do 12 rokov aj lacnejšie ešte sú, ale záleží čo všetko chcete za ten peniaz to bude už mega luxus

marsmykkok
14. júl 2025
@oli18

@oli18 3 krát Turecko, 2 krát Side a raz Avsallar, vždy hotel priamo na pláži, takže nás nevozil žiaden traktor, voda vždy zadarmo, wifi väčšinou tiež. 1 krát Sandy Beach 2 osoby 8 dní do 1500 eur, 2 krát Trendy Side Beach 2 osoby 8 dní 1600 eur, 3 krát-vlani Yalihan Aspendos 2 osoby 12 dní 2200 eur. Samozrejme vždy all inclusive.

anonym_7c96df
14. júl 2025

@anonym_autor na to ze deti maju do 2r zadarmo dakde, je to dost. ale je jedno co ti piseme, ak si ochotna a mas budget, na to, chod do toho.

anonym_315711
14. júl 2025

Keď na to nemáš, je to veľa. Keď máš, tak nie je.

veronicka1901
14. júl 2025

Za mňa je to na Turecko veľmi veľa. Toľko platíme 5 za dovolenku v Taliansku na Kalabrii, teraz v júli. Ale zasa neviem, aký hotel, či len na týždeň alebo dlhšie, atď

lenocka5533
14. júl 2025

@anonym_autor v sezóne je pre mňa maximalna cena 900€ na osobu, mimo sezóny tak 750€ za osobu. Rozprávam o 5* all inclusive

petamich
14. júl 2025

Prilis malo informacii, nie je Turecko ako Turecko, cena v sezone je vyssia ako mimo sezony resp. jul/august je drahsi vzdy. Kazdopadne dieta ma do 2 rokov alebo nad 2 roky? Teda platite za neho letenku a poplatky alebo nie? Cena sa velmi lisi aj od kvality hotela a zaroven rolu zohravaju aj vase naroky, isto sa da najst aj lacnejsie a ak to nie je lepsi hotel, zda sa mi to aj dost vela.

bibg
14. júl 2025

Milión ľudí milión názorov. Každý ti povie úplne niečo iné. Ty vieš ako ste finančne natom a vieš čo si môžete dovoliť. Ako spomínajú vyššie malo informácii. A zas otázka čo hľadáš. Ak hľadáš dobre služby tak áno. Ak ti to nevadí hľadaj za menej. Ak ideš raz za rok prečo si nedopriať to po com túžiš ak teda naozaj nato máš atd atd… tu sa možno budú moje názory rozchádzať. No sama som pracujúca matka dvoch deti a úprimne pokial nato mám tak dám koľko môžem. Veď idem raz za rok preco si na týždeň nedopriať to po com túžim. Veď v podstate z toho čerpáš až do ďalšieho roka. Ak nato máš a nebude ta to finančne “bolieť” ďalšie mesiace chod a uzi si to.

pe_mi
14. júl 2025

@anonym_autor máme aj na 8.000 dovolenku
Ale z princípu za dovolenky také prachy nedám nikdy
Je to veľa, mne je celkovo zle z tých cien dovolenkových ,masaker
To som ja,som na toto lakoma a rozčuľuje má, koľko taká dovolenka pre 4 ľudí vyjde

Strana
z3