icon

Je cena dovolenky v Turecku príliš vysoká?

14. júl 2025

Ahojte, príde vám veľa dovolenka v auguste, Turecko, týždeň, 2 dospelý jedno dieta do 2r cena 3058€?

oli18
14. júl 2025
@marsmykkok

@oli18 3 krát Turecko, 2 krát Side a raz Avsallar, vždy hotel priamo na pláži, takže nás nevozil žiaden traktor, voda vždy zadarmo, wifi väčšinou tiež. 1 krát Sandy Beach 2 osoby 8 dní do 1500 eur, 2 krát Trendy Side Beach 2 osoby 8 dní 1600 eur, 3 krát-vlani Yalihan Aspendos 2 osoby 12 dní 2200 eur. Samozrejme vždy all inclusive.

@marsmykkok 6x Turecko, nemusis ma presviedcat.

xckaretxxx
14. júl 2025
@terina25

@anonym_autor za mna je to vela.my ideme 11 dni, 2 dosp.+2 deti ale 16 a 15 r,bereme 2 izby a platili sme 4100. Hoci nejdeme do 5*ale 4* no za taku cenu na 7 dni by som nedala.ved do 2 r.ma vacsinou dieta zdarma

@terina25 prosím do ktorého hotela idete

hederamonstera
14. júl 2025
@pe_mi

@anonym_autor máme aj na 8.000 dovolenku
Ale z princípu za dovolenky také prachy nedám nikdy
Je to veľa, mne je celkovo zle z tých cien dovolenkových ,masaker
To som ja,som na toto lakoma a rozčuľuje má, koľko taká dovolenka pre 4 ľudí vyjde

@pe_mi mam to rovnako😀 ked mi znami hovoria a tu citam kolko davaju ludia za tyzden dovolenky…nechapem tomu😀

baumka
14. júl 2025

@anonym_autor napíš názov hotela a uvidíme, či sú to dobre investované peniaze.

vevesh
14. júl 2025
@oli18

Tie, ktore pisete, kolko.malo ste zaplatili za dovolenku v Turecku, napiste aj B. T.zn., v kolko ☆ hoteli ste boli. Ako ste si napr.platili slnecniky na plazi, na ktoru vas vozil traktor, ako ste si museli platit za vodu na izbe, nemali ste wifi a pod. Lebo 5☆ hotel.na plazi UALL nieco stoji. Je na kazdom, ake naroky na dovolenku ma a kolko je ochotny za nu zapatit.

@oli18 turecko je lacne. Najviac stoja letenky. V 7*hoteli sme al platili za den pre 4 osoby 80e. Vsetko je otazka toho, ci chces hladat alebo zoberes ponuku a neriesis.

tiezjedna
14. júl 2025

to je relatívne... osobne by som to za žiadnu rezortovú dovolenku už neuvalila. Ale pokojne utratím násobne viac v Chorvátsku - loď, dobré konoby, nádherné more, žiadna masovka.

7lenka11
14. júl 2025

Závisí, aká lokalita, služby, atď. Rodinní známi sa vrátili cez víkend z Turecka, týždeň s dvoma malými deťmi ich vyšiel 1900 eur. Mužov kolega zaplatil rovnako za týždeň s dvoma malými deťmi 3100 eur. Takže treba k tomu napísať viac - oblasť, hotel, služby, vzdialenosť od mora…

hellionka
14. júl 2025

nečítam komentáre, ale za mňa je to extrém … My mame každý rok rozpočet 2500€ na Dubaj a v tom sú letenky (nie nizkonakladovka), hotel na Palme na 6 nocí, raňajky a požičanie a service auta … Za dalších 500€ sa v pohode najeme + výlety/vstupné

nicicka
14. júl 2025

Za tu cenu máš Maldivy 😄

anonym_dcff9b
14. júl 2025

Zdá sa mi to veľa na to, že to je 2 r.dieta.August je vždy drahy koniec augusta ceny klesajú kvôli počasiu by som zvolila september.To, že niekto kúpil vo first moment je zavádzajúce, alebo last minute.3300 nás stojí 3 dospelí prelom august september

slavomira236
14. júl 2025
@zuzubb007

Je to veľa teraz som videla last minute do Turecka za 1500 pre dvoch a dieťa do 12 rokov aj lacnejšie ešte sú, ale záleží čo všetko chcete za ten peniaz to bude už mega luxus

@zuzubb007 aky hotel pre troch za 1500? Dakujem

anonym_d0d680
14. júl 2025

Dievčatá ale nemôžete tu porovnávať dovolenku cez cestovku a dovolenku bez cestovky. Bohuzial nie každý vie ísť aj bez cestovky alebo je ochotný cestovať tak dlho na maldivy a podobne. Ano aj nás Turecko vyslo 1300€ na týždeň verbena a teda bol to luxus tak isto nás vyšlo bali na 16 dní zo všetkým aj s vyletami ale to je úplne iný typ dovolenky.

rennqa
15. júl 2025

@anonym_autor normálna cena, ale toto nie je otázka pre cudzích ľudí, my do vášho hospodárenia nevidíme + každý má iné preferencie

autor
15. júl 2025
@mimacaci

minuly rok - 2 osoby, 3.200,- eur, first minute, 11 noci. dovolenka ale fantasticka. nikdy v zivote nebola lepsia. takze ak bude super rezort a mate ultra AI, tak cena je primerana a v pohode.

@mimacaci Ano mame, hotel na plazi, UI , v beleku

autor
15. júl 2025
@rennqa

@anonym_autor normálna cena, ale toto nie je otázka pre cudzích ľudí, my do vášho hospodárenia nevidíme + každý má iné preferencie

@rennqa nejde o hospodárenie ale skúsenosti ľudí čo boli v Turecku. Ja som ešte nebola ale chceme ísť

adonish
15. júl 2025

@anonym_autor na Belek je to primerana cena.

ktobytobolpovedal
15. júl 2025
@anonym_autor

@rennqa nejde o hospodárenie ale skúsenosti ľudí čo boli v Turecku. Ja som ešte nebola ale chceme ísť

@anonym_autor ja turecko odporucam vyskusat. Bud si ho zamilujes, alebo sa tam uz nevratis. Nas to vychadza viac pre 2+2. Cize za mna je to v pohode cena…my sme boli 1x minuly rok. A velmi sa nam zapacilo, tak ideme aj tento… len iny rezort

zuzubb007
15. júl 2025
@slavomira236

@zuzubb007 aky hotel pre troch za 1500? Dakujem

@slavomira236 akýkoľvek daj si lastminute a na druhý den letis, máš tam hotel strašne veľa od 1000 eur, ale len 2+1 väčšinu

anonym_39ca42
15. júl 2025

@anonym_autor Turecko je naj destinácia pre malé deti, aj my ideme 👋

7miriam77
15. júl 2025

My sme sa teraz vrátili a bolo úžasne, fakt môžem hotel len odporúčať a hlavne sme tam mali veľa súkromia,keďže hotel je menší a má súkromnú pláž. Všetko bolo tip top aj napriek tomu, že ma "len" 4*, no my mu dávame právom 5*. Nás to vyšlo dvaja dospelí,dieťa 9 rokov aj s poistením, All inclusive 8 noci 2100e. Isto sa tam vrátime ♥️♥️♥️

marsmykkok
15. júl 2025
@7miriam77

My sme sa teraz vrátili a bolo úžasne, fakt môžem hotel len odporúčať a hlavne sme tam mali veľa súkromia,keďže hotel je menší a má súkromnú pláž. Všetko bolo tip top aj napriek tomu, že ma "len" 4*, no my mu dávame právom 5*. Nás to vyšlo dvaja dospelí,dieťa 9 rokov aj s poistením, All inclusive 8 noci 2100e. Isto sa tam vrátime ♥️♥️♥️

@7miriam77 aký hotel? To niektorým Slovákom nevysvetlíš, že niekedy je malý 4 hviezdičkový hotel lepší ako tie drahé 5 hviezdičkové z roku pána, čo stoja majland a žijú len zo zašlej slávy. Ja vždy či Turecko alebo iné pozerám tripadvisor a iné a vyberiem nie podľa hviezd, ale aby bolo hodnotenie viac ako 4,3 z 5.

7miriam77
15. júl 2025
@marsmykkok

@7miriam77 aký hotel? To niektorým Slovákom nevysvetlíš, že niekedy je malý 4 hviezdičkový hotel lepší ako tie drahé 5 hviezdičkové z roku pána, čo stoja majland a žijú len zo zašlej slávy. Ja vždy či Turecko alebo iné pozerám tripadvisor a iné a vyberiem nie podľa hviezd, ale aby bolo hodnotenie viac ako 4,3 z 5.

@marsmykkok presne ako píšeš 👍👍👍ja vždy vyberám hotely sama a riadim sa čisto recenziami a nie hviezdičkami, tento náš má 4,3hodnotenie, my mu dávame 5. Tu sme sa mali ako v bavlnke, úžasní ľudia, perfektné jedlo,drinky, fakt sa o nás starali a bolo čistučko, no hlavne oceňujem súkromie, nemám rada hlavu na hlave...hotel sa volá Anitas beach hotel a nachádza sa v Alanyi, oblasť Konakli ♥️

nitakimuri
Odpoveď bola odstránená
mamina7070
15. júl 2025

my ideme sem je to darcek k zivotnym jubileam ideme dva manzelske pary cena 1500 na osobu v auguste (to bola poziadavka inak by to bolo lacnejsie) na 10 noci
https://www.tthotels.com/en/hotel/holiday-villa...

baumka
15. júl 2025
@mamina7070

my ideme sem je to darcek k zivotnym jubileam ideme dva manzelske pary cena 1500 na osobu v auguste (to bola poziadavka inak by to bolo lacnejsie) na 10 noci
https://www.tthotels.com/en/hotel/holiday-villa...

@mamina7070 Sarigerme, nádhera- tie široké pláže sú top, v dobrom závidím.🙂 Mám to obkukané len na fotkách a videách, ale možno raz...🙂

baumka
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na Belek je to dobrá cena, takže sa s tým netráp, tam sú obrovské zelené záhrady v rámci areálov jednotlivých hoteloch, takže tam je aj toto v cene. Len pre zaujímavosť -napíšeš aj meno hotela?

dianaaaaa
15. júl 2025

Za 3000€ som v Turecku aj 3tyzdne na All inclusive dvaja dospelý
Už CK nevedia čo pýtať 🤦... Treba si to zorganizovať a bude vás to stáť aj o polovicu menej
Ale keď si niekto na to zoberie pôžičku aby sa chvastal,nech sa páči

oliverceky
15. júl 2025
@hellionka

nečítam komentáre, ale za mňa je to extrém … My mame každý rok rozpočet 2500€ na Dubaj a v tom sú letenky (nie nizkonakladovka), hotel na Palme na 6 nocí, raňajky a požičanie a service auta … Za dalších 500€ sa v pohode najeme + výlety/vstupné

@hellionka ako lietate do Dubaja, hotel a koľko osôb za 2500€?

oliverceky
15. júl 2025
@vevesh

@oli18 turecko je lacne. Najviac stoja letenky. V 7*hoteli sme al platili za den pre 4 osoby 80e. Vsetko je otazka toho, ci chces hladat alebo zoberes ponuku a neriesis.

@vevesh ako sa volá 7* hotel?

vevesh
15. júl 2025
@oliverceky

@vevesh ako sa volá 7* hotel?

@oliverceky napriklad Titanic Mardan Palace v Lare - najdes par dalsich takych. Nie vsade sa pouziva europske hviezdickovanie a niekde mas aj ultra luxus triedu nad ramec.