Je dovolenka v Chorvátsku s ročným dieťaťom priskoro?
Ahojte, máme dve malé detičky do 3 rokov, mladšie bude mať v lete jeden rok. Aké sú vaše skúsenosti s cestou autom a celou dovolenkou s takto malými deťmi? Mladšie kojím. Ďakujem za odpovede.
Bola som s par tyzdnovou aj ako rocnou a v pohode. Zalezi vsak od dietata, so starsou dcerou sme si trufli az ked mala 3 roky....
my sme boli minulý rok s ročnou neterou, celé leto cestovala po dovolenkách a nemala žiadny problém. Rýchlo sa prispôsobila.
Neviem, preco by to mali byt skoro.. Ako bude to ale ina dovolenka, na akych ste boli doteraz, no to je tak s dietatkom normalne. Nebala by som sa nicoho, chorvatsko je si myslim, ze uplne v pohode
Ja by som si netrúfla. M chxeme tento rok prvykrat k moru, mladsi bude mat 2 a trištvrte roka
Boli sme s 10 mesacnymi dvojickami a bola to najkludnejsia dovolenka pri mori s nimi😀. Cestu zvladli v pohode, su zvyknuti na cestovanie a pobyt tiez fajn, na plazi pospali, aj vecer v meste si v kociku pospali.
Tak s tymi dovolenkami do urcite veku deti je to tak, ze len zmenis lokaciu, kde ti dieta pisti. A pri mori ne aj ten plac znesitelnejsi😂
Nam sa neosvedcilo ist v noci, to bola otrasna cesta, ale ked sme sli cez den, dalo sa. Uz by som vsak autom nesla, je to pre mna nekonecna cesta, lietadlom je pre nas o dost lepsie
Ako ste riešili postieľky- spánok na dovolenke?
Bud svoju vlastnu cestovnu ak mas. Popripade uz v mnohych apartmanoch a hadam vo vswtkych hoteloch maju postielky. No a my si vozimw zabrany na velku postel, kedze spine spolu
@majlo1234 to chodíte autom predpokladám keď si cozíte zábrany.
Postielku bud vezmes alebo niekde ponukaju. Aj do lietsdla vies vziat vacsinou velke veci pre dieta (autosedacka, kocik, postielka...)
Zálezi kam
my sme boli s mensou prvy krat ked mala 8 mesiacov a spala medzi nami. tiez som ju este vtedy kojila. cestou tam sme isli v noci to bola pohoda, lebo takmer celu cestu prespala, horsie to bolo cestou nazad cez den, to bol problem jej vymysliet program aby sa nenudila, este bola vo vajicku tak aj vyhlad naprd, takze za nas lepsie na noc.
Boli sme s dcérou, keď mala 3 a pol mesiaca pred 22 rokmi a úplne v pohode sme to zvládli aj my a aj ona 😉

Prvý krát sme išli s malým keď mal 11 mesiacov, cesta bola trochu náročnejšia, ale na dovolenke bolo super.