Je dovolenka v Marsa Matruh v máji vhodná?
Prosím vás dovolenka v egypte MM začiatkom mája je v pohode?? Cca teplota a teplota vody kto bol v tomto období . Ďakujem krásne
More bude podľa mňa studené este v maji ale to je len môj skromný názor, známa bola s detmi v auguste ale animácie mali väčšinou taliani pre svojich
My sme boli začiatok júna, počasie perfektné, teplúčko, ale nešli sme skapať, no more bolo ešte dosť studené (appka písala 23, keď sme boli)…nám to nevadilo, boli sme veľa v mori, ale pre deti alebo kto má fakt rád teplú vodu, tak asi nie… myslím, že o mesiac skôr ešte chladnejšie … predsa len je to Stredozemné more…
@lindous čiže nižšie červené more bude teplé aj v máji ?? My sme boli v Kefalonii začiatkom júna a teploty boli tak okolo 30 a voda mala 22-23 ale nám to stačilo len večere boli chladnejšie
Cervene more bude v maji super, bude celkovo teplo, ale este nie horuco na skapanie ako v lete
@tenerifka to ani nechcem aby bolo na skapanie ale aby bolo tých 32-34 stupňov a more teplejšie
no 34 je upek. Ja som bola pred par rokmi na Zanzibare v juni/juli, tam je vtedy akoze zima (juzna pologula), ale zasa sucho-neprsi. Predpoved bola 27 stupñov (obavala som sa, ze to nebude prilis teplo), no a prvy deñ tam pozeram na teplomer, bolo presne tych 27 stupñov, ale taky hic, ze sa na slnku dalo byt minutu. V maji bude Egypt pri Cervenom mori idealny, MM nie....
@tenerifka tak pri mori my inak znasame tie teploty 😊 rodičia chodia do Egypta v sezóne a večer majú 38 stupňov ako nič a to nechcem..
My sme boli koncom mája , začiatkom júna a more bolo príjemné . Nebolo chladné . Deti sa kúpali tiez úplne v pohode. A celkovo teploty boli príjemné.

A hlavne ešte či je program pre deti večer v tomto období alebo len v hlavnej sezóne