Je Hilton Skanes Monastir vhodný pre rodiny?
Ahojte...v lete sa chystame do Tuniska do hotela Hilton Skanes Monastir Beach Resort....nemáte niekto skusenosti v danom rezorte? Chystame sa tam a 2 detmi(2 a 3 roky), je to fajn dovolenka alebo vybrat radsej nieco ine 😀 dakujem 🥰
@jaja20 prosím ta a kedy si tam bola? My ideme v júni myslíš ze tam už je teplo a aj príjemná voda? Co čítam na jednej stránke píšu ze voda 23 ma v júni co je dosť studena
@miska1970 Ahoj,v auguste a septembri.
Kam presne idete? More sa rýchlejšie zohreje, keď je pieskové podložie a pozvoľný vstup.
Dobrý den, ako je to s oblecenim pre muzov...obed,vecera. Musia mat dlhe nohavice?rifle? Alebo aj slušne kratase mozu byt. Dakujem
@ivka1109 dakujem pekne za info, a Vasa skusenost s hotelom? Stale rozmyslam ci tam ist alebo nie...rozne recenzie
@jd1984 my sme boli v auguste 24. A hotel služby uuplne super. Jedlo vždy bolo. Všetkého dosť, robia výboré omelety. Ak chcete napíšte mi na messenger ivka hricinova Pivarčiová pošlem Vám foto súkromne aké mám. Tam sa lepšie píše ako tu. Ale my sme boli spokojní.
@jd1984 my sme boli v auguste 24. A hotel služby uuplne super. Jedlo vždy bolo. Všetkého dosť, robia výboré omelety. Ak chcete napíšte mi na messenger ivka hricinova Pivarčiová pošlem Vám foto súkromne aké mám. Tam sa lepšie píše ako tu. Ale my sme boli spokojní.
@ivka1109 ahoj môžem to napísať aj ja ? Ideme 12.juna tiež Do toho hotela
Ahojte,čo sa týka hotela, treba prísne dodržiavať pravidlá obliekania pri obede a večeri ? Myslím zakryté kolená, ramená ? Ďakujem
@ivka1109 ďakujem za odpoveď, letíme tam štvrtok tak známy rozprával že v Turecku je to prísnejšie s obliekaním ale asi záleží od hotela. Dúfam že budeme spokojní s hotelom
@lienka207 ja som bola teraz v Turecku, a presne ako Tunis...v plavkach ludi vyhadozvali, ale prehoz na plavkach...v pohode. Dokonca aj vecer ludia z plaze isli priamo na veceru 😃

@monika4519 Ahoj, tento hotel síce nepoznám,ale nedaj sa odradiť od Tuniska 🙂 Ja som bola v Monastire aj na Djerbe a bolo úžasne. Niektorí ľudia sa sťažujú, že mali črevné problémy,no to sa môže stať aj na dovolenke v Grécku alebo inde v nejakej južnej časti únie.
@jaja20 prosím ta a kedy si tam bola? My ideme v júni myslíš ze tam už je teplo a aj príjemná voda? Co čítam na jednej stránke píšu ze voda 23 ma v júni co je dosť studena