Je more na Severnom Cypre teplé v júli?
Ahojte . Je more už príjemné teplé v tomto čase? Vdaka
áno
My sme boli naposledy na začiatku júna a už bolo teplé more. V júli by som sa vôbec nebála.
prosím dajte aj nejaké konkrétne tipy 🙂
@simulienka2207 Famagusta, hotel Salamis Bay Conti
@simulienka2207 Hotel Limak
@ktobytobolpovedal tam ideme.
Ja Limak neodporúčam, hrozná slabota že 5* 🫣 neviem prečo to všetci tak chvália, je to ťažký priemer. Ja odporúčam Arkin. Alebo lacnejšiu Kayu vedľa Limaku, úroveň rovnaká a v niečom aj lepšia ako Limak a lacnejšia.
@malaopicka za nas akurat strava mohla byt lepsia. Inac sa nam pacilo 🤷♀️ boli sme sa prejst aj v Kayi a tam sa nam to veru nepacilo vobec 🤣 ale ono to je velmi subjektivne 🙂 aj ked som minuly rok citala, ze sa Limak pokazil, ze ti co tam boli 2-3x uz neboli spokojni. My sme boli v roku 2023
@uradnikova mote bude teple urcite
Je to stred sezony. Na juznom bolo sko caj. Bazeny ani neosviezili tiez teple
@ktobytobolpovedal pre mňam je to priemerná 4*, veľmi zle, maly rezort, ultra AI ani z rýchlika, špinavé…ale tu ľudia nechodia pre super hotel, ale kvôli pláži, preto hovorím radšej Kaya, je zrekonštruovaná a lacnejšia. Ale ani jedno nie je žiaden skvost, no Kaya je teda aspoň priaznivá cenovo v hlavnej sezóne. Na riadne služby treba ísť Lara/Belek, lebo severný Cyprus je taký fejk na Turecko, žiaľ.
@malaopicka Kaya mala teple bazény pls?
@malaopicka neviem, maly rezort to za nas nebol… a ano boli sme aj v delphin diva v lare a teraz ideme do baia Lara… ale my sme boli v limaku spokojni. Ale ako pisem, je to velmi velmi subjektivne🤷♀️ my sme napr.spinu nezaznamenali…. Vkuse sa upratovalo… vsade… jedine strava mohla byt lepsia, to ano. Bolo sice vsetkeho vela ale chutovo nic moc
@uradnikova bolo horúco, keď som tam bola, takze áno.
@ktobytobolpovedal no tak naša izba teda nič moc a ostatné priestor na tom taktiež boli biedne. Zrkadlo neutretý prach hádam od otvorenia, závesy a záclony špinavé, okno zacapkané, kachličky v areáli poobíjané, lobby pavučiny…no hrozné. Veľkosť rezortu jasne záleží kto kde bol, nám bol malý, ale zas vedeli sme, že to nie sú higa rezorty ako v Turecku. Strava ako čo, ale teda tie okna medzi jedlami….presne keď som mala chuť na jedlo nebolo nič otvorené, za tých x tisíc čo sme zaplatili som čakala naozaj niečo iné no :/ ale tak každý si to predstavuje inak. Verím, že ľudia ktorí nikdy nikde neboli by to pochválili. Ja som bola sklamaná veľmi.
@malaopicka fu, toto som teda nepostrehla. My sme upratovacky a personal stretavali cely den vsade 🤷♀️ neviem kedy ste boli teda…okna si po pravde nepamatam. Vobec neviem casy 🤣 nam tam skor nechutilo… ale zas ja som extrem, ja velmi malo jedal zjem… cize seba ako vzorku v tomto neuznavam 😆
@ktobytobolpovedal boli sme teraz v lete. A síce personálu bolo veľa, ale také upratovanie na oko no. Ale jasne, každý si nájde svoje, ja neodporúčam, žiaľ.
@malaopicka ano citala som, ze sa zhorsili. Co je skoda… tam sme sa chceli raz vratit, ale asi to vyzera, ze skor nie…
@malaopicka boli sme minulý rok. Tento objekt nazvať malým? Mali sme tip top čisto, krásnu izbu, jedlo k dispozícii nonstop. A precestovane máme veľmi veľa.....
@luliu Veľa neznamená, že ste videli všetko ani že máte také nároky ako my. To je ok, ale presvedčiť sa nedám. Malé a špinavé. Veľká slabota za veľa peňazí. Ja sa rada vrátim do iných hotelov v Turecku, ale Limak neodporucim ani nepriateľovi: Je to najhoršie Turecko aké som zažila a to som tam bola takmer 20x v rôznych častiach krajiny 🤷🏻♀️
@malaopicka len Cyprus nie je Turecko, je to iná dovolenka, tie služby sú tam na inej úrovni, nedá sa to porovnávať, aspoň za mňa nie.
@leni1977 @uradnikova odporúčam všetkymi 10-timi...,tento rok sa tam vraciame,zhodnotili sme ,že to bola najlepšia dovolenka, na samotný hotel - izby, sa už podpísal zub času,ale tým ,že sme chodili na izby len spať, tak nám to nevadilo... a to sme boli aj na všelijakých luxusnejších dovolenkách 😉
@bobula1808 myslíš Salamis?
@ktobytobolpovedal My sme boli v Baia Lara minulý rok a tento rok ideme opäť. Tam bolo super (len je pri tých detských tobogánoch v bazénoch je dosť studená voda, ale dá sa to prežiť) 😀
@drobcek8 budu aspon otuzovat alebo budeme konecne viac v mori 😆. Aj ked teda v tych teplach ako to, ze tam je studena?
@leni1977 ano 🙈😉
@bobula1808 ja ho zbožňujem, bola som trikrát
My ideme Kaya artemis ale taky ze top je concorde ale to už bolo nad rozpočet
Dobrý deň...Nemal by niekto záujem o dovolenku na severnom Cypre hotel Limak. Od 9.6.-16.6. z Košíc.

@uradnikova áno je