icon

Je more na Severnom Cypre teplé v júli?

uradnikova
10. jan 2025

Ahojte . Je more už príjemné teplé v tomto čase? Vdaka

luliu
10. jan 2025

@uradnikova áno je

leni1977
10. jan 2025

áno

malaopicka
10. jan 2025

My sme boli naposledy na začiatku júna a už bolo teplé more. V júli by som sa vôbec nebála.

simulienka2207
10. jan 2025

prosím dajte aj nejaké konkrétne tipy 🙂

leni1977
10. jan 2025

@simulienka2207 Famagusta, hotel Salamis Bay Conti

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@simulienka2207 Hotel Limak

uradnikova
autor
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal tam ideme.

malaopicka
10. jan 2025

Ja Limak neodporúčam, hrozná slabota že 5* 🫣 neviem prečo to všetci tak chvália, je to ťažký priemer. Ja odporúčam Arkin. Alebo lacnejšiu Kayu vedľa Limaku, úroveň rovnaká a v niečom aj lepšia ako Limak a lacnejšia.

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@malaopicka za nas akurat strava mohla byt lepsia. Inac sa nam pacilo 🤷‍♀️ boli sme sa prejst aj v Kayi a tam sa nam to veru nepacilo vobec 🤣 ale ono to je velmi subjektivne 🙂 aj ked som minuly rok citala, ze sa Limak pokazil, ze ti co tam boli 2-3x uz neboli spokojni. My sme boli v roku 2023

slavomira236
10. jan 2025

@uradnikova mote bude teple urcite
Je to stred sezony. Na juznom bolo sko caj. Bazeny ani neosviezili tiez teple

malaopicka
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal pre mňam je to priemerná 4*, veľmi zle, maly rezort, ultra AI ani z rýchlika, špinavé…ale tu ľudia nechodia pre super hotel, ale kvôli pláži, preto hovorím radšej Kaya, je zrekonštruovaná a lacnejšia. Ale ani jedno nie je žiaden skvost, no Kaya je teda aspoň priaznivá cenovo v hlavnej sezóne. Na riadne služby treba ísť Lara/Belek, lebo severný Cyprus je taký fejk na Turecko, žiaľ.

uradnikova
autor
10. jan 2025

@malaopicka Kaya mala teple bazény pls?

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@malaopicka neviem, maly rezort to za nas nebol… a ano boli sme aj v delphin diva v lare a teraz ideme do baia Lara… ale my sme boli v limaku spokojni. Ale ako pisem, je to velmi velmi subjektivne🤷‍♀️ my sme napr.spinu nezaznamenali…. Vkuse sa upratovalo… vsade… jedine strava mohla byt lepsia, to ano. Bolo sice vsetkeho vela ale chutovo nic moc

malaopicka
10. jan 2025

@uradnikova bolo horúco, keď som tam bola, takze áno.

malaopicka
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal no tak naša izba teda nič moc a ostatné priestor na tom taktiež boli biedne. Zrkadlo neutretý prach hádam od otvorenia, závesy a záclony špinavé, okno zacapkané, kachličky v areáli poobíjané, lobby pavučiny…no hrozné. Veľkosť rezortu jasne záleží kto kde bol, nám bol malý, ale zas vedeli sme, že to nie sú higa rezorty ako v Turecku. Strava ako čo, ale teda tie okna medzi jedlami….presne keď som mala chuť na jedlo nebolo nič otvorené, za tých x tisíc čo sme zaplatili som čakala naozaj niečo iné no :/ ale tak každý si to predstavuje inak. Verím, že ľudia ktorí nikdy nikde neboli by to pochválili. Ja som bola sklamaná veľmi.

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@malaopicka fu, toto som teda nepostrehla. My sme upratovacky a personal stretavali cely den vsade 🤷‍♀️ neviem kedy ste boli teda…okna si po pravde nepamatam. Vobec neviem casy 🤣 nam tam skor nechutilo… ale zas ja som extrem, ja velmi malo jedal zjem… cize seba ako vzorku v tomto neuznavam 😆

malaopicka
11. jan 2025

@ktobytobolpovedal boli sme teraz v lete. A síce personálu bolo veľa, ale také upratovanie na oko no. Ale jasne, každý si nájde svoje, ja neodporúčam, žiaľ.

ktobytobolpovedal
11. jan 2025

@malaopicka ano citala som, ze sa zhorsili. Co je skoda… tam sme sa chceli raz vratit, ale asi to vyzera, ze skor nie…

luliu
11. jan 2025

@malaopicka boli sme minulý rok. Tento objekt nazvať malým? Mali sme tip top čisto, krásnu izbu, jedlo k dispozícii nonstop. A precestovane máme veľmi veľa.....

malaopicka
11. jan 2025

@luliu Veľa neznamená, že ste videli všetko ani že máte také nároky ako my. To je ok, ale presvedčiť sa nedám. Malé a špinavé. Veľká slabota za veľa peňazí. Ja sa rada vrátim do iných hotelov v Turecku, ale Limak neodporucim ani nepriateľovi: Je to najhoršie Turecko aké som zažila a to som tam bola takmer 20x v rôznych častiach krajiny 🤷🏻‍♀️

luliu
11. jan 2025

@malaopicka len Cyprus nie je Turecko, je to iná dovolenka, tie služby sú tam na inej úrovni, nedá sa to porovnávať, aspoň za mňa nie.

bobula1808
15. jan 2025

@leni1977 @uradnikova odporúčam všetkymi 10-timi...,tento rok sa tam vraciame,zhodnotili sme ,že to bola najlepšia dovolenka, na samotný hotel - izby, sa už podpísal zub času,ale tým ,že sme chodili na izby len spať, tak nám to nevadilo... a to sme boli aj na všelijakých luxusnejších dovolenkách 😉

leni1977
15. jan 2025

@bobula1808 myslíš Salamis?

drobcek8
22. jan 2025

@ktobytobolpovedal My sme boli v Baia Lara minulý rok a tento rok ideme opäť. Tam bolo super (len je pri tých detských tobogánoch v bazénoch je dosť studená voda, ale dá sa to prežiť) 😀

ktobytobolpovedal
22. jan 2025

@drobcek8 budu aspon otuzovat alebo budeme konecne viac v mori 😆. Aj ked teda v tych teplach ako to, ze tam je studena?

bobula1808
22. jan 2025

@leni1977 ano 🙈😉

leni1977
22. jan 2025

@bobula1808 ja ho zbožňujem, bola som trikrát

drobcek8
Autor odpoveď zmazal
luciq1
30. jan 2025

My ideme Kaya artemis ale taky ze top je concorde ale to už bolo nad rozpočet

mischell7
5. máj 2025

Dobrý deň...Nemal by niekto záujem o dovolenku na severnom Cypre hotel Limak. Od 9.6.-16.6. z Košíc.