icon

Je pre deti lepší hotel all inclusive alebo vlastná kuchyňa?

jespera
26. nov 2013

Maminy poradte z vasich skusenosti. Mam dve deticky - v lete budu mat necelych 5r. a 2r. Co je lepsie hotel s all inclusive - alebo hladat nejake penzion ,kde budem stravu pripravovat ja....Pocuvam rozne nazory okolo - ake su vase skusenosti?

Strana
z3
dai
27. nov 2013

@tenerifka fakt...normalne krasne zabalene ruzove lucky 😀 muz si len klepal na celo ked ma to videl balit - ale tak to boli tie hormony este chore poporodne😉 tak ale chapes - ides na pust tak beries vodu😀
inak mna nejak na letiskach neriesia akonahle mam deti so sebou - berieme vody , kase v praskoch , ja neviem co vsetko - aj do prirucnej - vzdy kuknu na moju malu, ta ich obkeca ( je jej jedno akou recou oni hovoira ) , odreve svojich plysakov kedze ich nechce dat do scannera a oni su z nej - no, tazko pomenovat ten stav do akeho ich dokaze ona dostat😀 mnohi su nou nadseni, niektori zhrozeni, ini zniceni - ale reakcia je vzdy rovnaka - aby sme rychlo isli dalej😀

tenerifka
27. nov 2013

@dai ta logika o pusti ma nieco do seba 😀
Inak je pravda, ze ist s detmi ma svoje vyhody, usetris za drahu vodu v lietadle, a este ked je to dieta take temperamentne, ako pises, ze je tvoja dcera, tak aj ochrankari maju potom zazitok

zuzkat1
27. nov 2013

@dai neviem,ja nesuhlasim s citanim recenzii. Ja som citala pred cestou do tuniska a nemal dobre recenzie a v realite bol super.mne ho odporucila kamoska tak som dala na nu.recenzie pisu vacsinou nespokojni ludia.ten komu sa pacilo nema potrebu rozmazavat to na nete

dai
27. nov 2013

@zuzkat1 ja citam vzdy - a na vsetko - profesionalna deformacia🙂 samozrejme ze si treba zachovat nadhlad a vnimat kedy ta recenzia ma zmysel a kedy nie - cize citam len recenzie nad urcity pocet ( ked je to rezort pre 500 ludi tak za trepnem teraz 5 rokov by mal mat aspon 500-1000 recenzii ak je navstevovany - pokial ma recenzii 15 tak to pre mna nema vyznam ), super pozitivne a super negativne vylucujem ( tie super pozitivne su obycajne zamestnanci hotela a super negativne ludia ktori repcu na vsetko 😉 ) - my sme napr. naposledy boli v bturecku v hoteli ktory trip advisor vyhodnotil ako najlepsi hotel pre rodiny v danej oblasti, mal viac ako 500 recenzii na vsetkych forach, odporucanie viac ako 97% etc. - a aj pri nom sa samozrejme nasli negativne recenzie - ale ked som si ich precitala tak som zistila ze pre mna nemaju tie veci ziaden vyznam na ktore sa dany ludia stazovali...
ja osobne si myslim ze ked na teba nieco velmi pozitivne zaposobi ( nie priemerne, ale nad tvoje ocakavania ) tak napises😉

tenerifka
27. nov 2013

@zuzkat1 nam sa stalo presne naopak, vsetky recenzie boli uplne super(medzinarodna klientela), a my sme nemali pozitivnu skusenost.

zuzkat1
27. nov 2013

@dai ja nenapisem🙂 tento bol 5ty naj v danej oblasti. A recenzie zle... Ja by som sa tam hned vratila🙂

zuzkat1
27. nov 2013

@tenerifka vidis preto si myslim ze citat recenzie je zbytocne

tenerifka
27. nov 2013

@dai My sme mali tu smolu, ze tesne predtym sme boli ubytovani v naozaj uzasnych hotelikoch, kde nas doslova a dopismena nosili na rukach, bolo to v ramci nasej dvojtyzdnovej dovolenky, a tento treti hotel bol sice takisto nadherny, malicky,exoticky, bol tam osobny servis....ale ti zamstnanci boli v porovnani s tymi dvoma predchadzajucimi hotelmi dost neschopni, ci uz islo o recepciu alebo casnikov v restauracii

tenerifka
27. nov 2013
dai
27. nov 2013

@tenerifka no, ti zamestnanci su prave ten rozhodujuci faktor podla mna - len z nich ti moze vzniknut ten negativny alebo velmi pozitivny pocit... ja neviem, mozno je to naozaj tymi nasimi deckami - hlavne mala si cely perzonal omota okolo prsta hned v prvy den a potom jej vsetci zobu z ruky - takze ja sa na zamestnancov htoelov kde sme boli stazovat nemozem skoro nikdy ( a to teraz myslim vsetkych - ci nejaka horska chatka v rakusku alebo 5hviezdickovy v dubaji...) - ona rukami nohami pokeca s kazdym, vyusmieva si vsetko, zatancuje, zaspieva.... taky ten typ co vsetci okolo teba miluju a teba ide z neho doma porazit🙂
ono aj mohlo byt ze ste mali jednoducho smolu a natrafili akurat na nejakych divnych ludi... tazko povedat - a v tom druhom zase stastie na ludi😉 podla mna udrzat si standartnu uroven ci v hoteli alebo v restauracii u vsetkych zamestnancov je nenormalne tazke...

tenerifka
27. nov 2013

@dai no zlata musi byt, ano s malymi detmi je to zabava

Nasa skusenost nebola s neochotnym personalom, ale s neschopnym personalom, napr.check-in trval mozno aj 15 minut, potom nemali zaznam o extra posteli pre dceru, museli sme ziadat potvrdenie z agentury.
Pri ranajkach (nebol to bufet, ale ty si objednas co chces a oni ti to donesu, ci uz do zahrady alebo do vily) neboli schopni ani na tretikrat uvarit vajce natvrdo, proste ked som povedala, nech ho nechaju vriet 10 minut, vzdy ho priniesli polosurove. Ale inak boli vsetci usluzni a usmievavi, ale neskuseni

jespera
autor
27. nov 2013

Uffff dakujem krasne za vsetky nazory- necakala som tolko odpovedi.....dakujem este raz.

zuzkat1
27. nov 2013

@tenerifka u nas opak. Zamestnanci boli uzasni.. fakt o nich len v superlativoch. To vynahradilo male nedostatky hotela

Strana
z3